Įkraunama...
Įkraunama...

Apsiperkam Ebay patys

QUOTE(Sunreja @ 2013 12 08, 14:51)

Taip ir darysiu  4u.gif  Case uzsidaro sausio 3d, jei iki sausio 1d negausiu, sakysiu, jog grazintu pinigelius, o jie nesilauzo juos grazinti tada?  g.gif  4u.gif

Koks skirtumas lauzosi ar ne - jei pardavejas negrazins, tai perkeliat ebay sprendimui savo byla ir tada ebay grazins, nes pardavejas neirodys, kad gavot siunta.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 12 08, 19:02)
Koks skirtumas lauzosi ar ne - jei pardavejas negrazins, tai perkeliat ebay sprendimui savo byla ir tada ebay grazins, nes pardavejas neirodys, kad gavot siunta.

Zodziu, sutikau dar palaukti unsure.gif Bet turbut drasiai galeciau reikalauti grazinti pinigus jau dabar, taip? 4u.gif
Atsakyti
Noriu pasitikslinti del muito mokesciu, keli lapsai atgal neradau.
Per EBAY USA pirkau telefona, nuo 2013 liepos 1d nauja tvarka, kad itraukiami ir "import charges'.
Apskaiciuota suma pagal pirkinio verte.
Klausimas, ar sumokejus per USA pasta mokecius, Lietuvoje antra karta neteks moketi muito mokesciu?
Atsakyti
QUOTE(be*starlet @ 2013 12 09, 21:32)
Noriu pasitikslinti del muito mokesciu, keli lapsai atgal neradau.
Per EBAY USA pirkau telefona, nuo 2013 liepos 1d nauja tvarka, kad itraukiami ir "import charges'.
Apskaiciuota suma pagal pirkinio verte.
Klausimas, ar sumokejus per USA pasta mokecius, Lietuvoje antra karta neteks moketi muito mokesciu?

Nereikės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2013 12 09, 21:53)
Nereikės  4u.gif

Cia patirtis kalba, turejot realu atveji?
NEs uzsienio forumuose visi bedavojasi del naujos Ebay.com tvarkos su mokesciais.
Atsakyti
QUOTE(be*starlet @ 2013 12 09, 22:14)
Cia patirtis kalba, turejot realu atveji?
NEs uzsienio forumuose visi bedavojasi del naujos Ebay.com tvarkos su mokesciais.

Man taip buvo su amazon.com, iš karto priskaičiavo mokesčius, cikiciki kiek priklauso, bet lyg pastaba buvo, jeigu nereiks mokėti grąžins, bet pagal kainą ir asilui buvo aišku kad reikės mokėti importo PVM 4u.gif
Susitaupė 30 lt, nes nereikėjo už tarpininkavimą mokėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2013 12 09, 23:16)
Man taip buvo su amazon.com, iš karto priskaičiavo mokesčius, cikiciki kiek priklauso, bet lyg pastaba buvo, jeigu nereiks mokėti grąžins, bet pagal kainą ir asilui buvo aišku kad reikės mokėti importo PVM  4u.gif
Susitaupė 30 lt, nes nereikėjo už tarpininkavimą mokėti  biggrin.gif

apie Amazone ir as skaiciau, man patikimesne net nei ebay.
Na, teks rizikuoti.
Aciu!
Atsakyti
QUOTE(be*starlet @ 2013 12 10, 00:41)
apie Amazone ir as skaiciau, man patikimesne net nei ebay.
Na, teks rizikuoti.
Aciu!

Iš Amazon aš gavau ataskaitą, kiek mokų už prekę, už pristatymą ir muitinės mokesčius, o ebay rašo kažką panašaus? Jeigu taip siūlau atsispauzdinti, jeigu užkliūtu muitinei turėtumet įrodymą, mokėjimo detalizaciją 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

atejau konsultacijos. Spalio 1 diena pirkau preke. Lapkricio 1 diena pardavejui parasiau, kad negavau. Bylos nekeliau. Pardavejas pazadejo issiusti preke pakartotinai ir prase palaukti 25 dienas ir jeigu negausiu tuomet pazadejo grazinti pinigus. Palaukiau. Prekes negavau. Nezinau kodel, bet is mano purchasing list prekes pirkimas dingo, atsiliepimo pardavejui nepalikau. Pardavejas jau savaite laiko zada grazinti pinigus, bet vis nesulaukiu as ju. Kiek laiko trunka pavedimas i paypal? Vakar nakti parase, kad grazino, bet pinigu nematau g.gif Dabar paprasiau pavedimo kopijos.
Kadangi pirkimas is ebay dingo, nezinau kaip iskelti byla pardavejui. Gal kas nors galit patarti ka daryti? Ar jau laidoti man savo pinigelius?
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2013 12 10, 09:52)
Iš Amazon aš gavau ataskaitą, kiek mokų už prekę, už pristatymą ir muitinės mokesčius, o ebay rašo kažką panašaus? Jeigu taip siūlau atsispauzdinti, jeigu užkliūtu muitinei turėtumet įrodymą, mokėjimo detalizaciją  4u.gif

Gal kam reikes info, tai radau, kad geriau vengti pirkti is USA, kuomet pardavejas priklauso Global Shipping Program (GSP). Pagal nauja ebay.usa politika, preke pardavejas siuncia i pasto terminala, is ten siunciama preke pirkejui. Sumokami mokesciai lieka USA, Lietuvoje reiketu moketi papildomai PVM, citata:

Ebays' advertising "No additional Import Charges at Delivery" is misleading and nothing less than a clever marketing lie. True, there will be no Import charges at delivery but the V.A.T (21% taxes) IS NOT INCLUDED and will be added separately at delivery in the destination country.
Atsakyti
QUOTE(opyte @ 2013 12 10, 16:13)
Sveiki,

atejau konsultacijos. Spalio 1 diena pirkau preke. Lapkricio 1 diena pardavejui parasiau, kad negavau. Bylos nekeliau. Pardavejas pazadejo issiusti preke pakartotinai ir prase palaukti 25 dienas ir jeigu negausiu tuomet pazadejo grazinti pinigus. Palaukiau. Prekes negavau. Nezinau kodel, bet is mano purchasing list prekes pirkimas dingo, atsiliepimo pardavejui nepalikau. Pardavejas jau savaite laiko zada grazinti pinigus, bet vis nesulaukiu as ju. Kiek laiko trunka pavedimas i paypal? Vakar nakti parase, kad grazino, bet pinigu nematau  g.gif Dabar paprasiau pavedimo kopijos.
Kadangi pirkimas is ebay dingo, nezinau kaip iskelti byla pardavejui. Gal kas nors galit patarti ka daryti? Ar jau laidoti man savo pinigelius?

pirmiausia pasitikrinkit Paypal - History, arba iškart kortelę, kurią turite prisirišę prie PayPal. Man taip buvo, kad parašė jog gražino, aš žiūriu Paypal prie Payments received vis nėra ir nėra, o po to pasitikrinau kortelės sąskaitą (mano SEB Visa Virtuon) ir žiūriu, kad Paypalas pinigus į kortelę pravedęs.
Atsakyti
QUOTE(opyte @ 2013 12 10, 16:13)
Sveiki,

atejau konsultacijos. Spalio 1 diena pirkau preke. Lapkricio 1 diena pardavejui parasiau, kad negavau. Bylos nekeliau. Pardavejas pazadejo issiusti preke pakartotinai ir prase palaukti 25 dienas ir jeigu negausiu tuomet pazadejo grazinti pinigus. Palaukiau. Prekes negavau. Nezinau kodel, bet is mano purchasing list prekes pirkimas dingo, atsiliepimo pardavejui nepalikau. Pardavejas jau savaite laiko zada grazinti pinigus, bet vis nesulaukiu as ju. Kiek laiko trunka pavedimas i paypal? Vakar nakti parase, kad grazino, bet pinigu nematau  g.gif Dabar paprasiau pavedimo kopijos.

Na byla jau kelt velu - reikia per 45 dienas nuo pirkimo. Jei pinigelius grazina, tai iskart atiena emailas is paypal apie grazinima - pinigeliu dar galit nematyt ten, nes jie automatiskai i kortele gris (gali iki savaites trukt), bet grazinimo operacija matysit ir paypal (iskart).

O pirkimas turbut nedingo, tik pasislepe - ten, kur pirktu prekiu sarasas, tai pas jus turbut tik menesio senumo rodo ar pan. Is issokancio meniu [prie saraso pasirinkit 60 dienu ar pan ir turetu rodyt.
Atsakyti