Berods, prisidirbau. Pirkau per Ebay 2 striukes savo vyrui: sumaniau padaryti dovana. Prisiregistravau PayPale'e, sumokejau pinigelius, Ebay'jui rode mano pirktas prekes, kad uz jas sumokejau, taip pat mano internetiniame bankininkystes psl irgi rodo pinigeliu nurasymu. Kadangi esu naujoke tokiuose pirkimuose (Ebay + PayPal), tai save nuraminau, kad viskas bus OK, nes visur rodo, kad pinigai nuimti 10.24 ir sumoketi. Sedziu laukiu siuntos, nes pristatymas nurodytas 11.11 iki 02.12. Pardavejas per PayPal autmatine el.zinute atsiunte tracking numeri, bet iki 11.09 trackingo psl matesi tik tiek, kad preke supakuota ir issiusta su lektuvu. Praeita savaite neturejau laiko prisijungti prie neto - buvau isvykusi. Grizau namo antradieni, paguldziau saviskius miego ogi ziu, prekes pagal duota tarcking No, jau atvyko i LT ir nusiustos i Siaulius pristatymui!!!!!!!!!!!!! Kai as esu Vilniuje!!!!! Sustojusia sirdim, pasitikrinau visus savo duomenis Ebay ir PayPal'e - viskas OK. Na, nuraminau save, kad suklydo pasto internetiniame psl. Kadangi buvo naktis, tai su neramia sirdim nuejau miegot. Sekanti ryta atsirado irasas, kad prekes pristatytos gavejui arba paliktos jo igaliotam asmeniui. Tada jau sirdis sudrebejo ir pradejau graziai el.pastu klausti savo pardavejo ar jis teisingai nurode tracking No ar jis padare klaida ir nusiunte mano prekes kitam zmogui. Per treciadieni, pardavejas is Ebay buvo ismestas, nes atsirado desimtys zmoniu, kurie sumokejo babiks ir nieko negavo, o statusas My ebay summary del mano pirktu prekiu pasikeite - dabar buvo parasyta, kad nurodytos prekes atsauktos, jei esi sumokejes babikes, rasyk claima. Bandziau rasyt claima Ebay, bet jis nukreipe rasyti claim'a PayPal'ui, nes, pasirodo, kad sumokejau pinigus su PayPal kaip GUEST!!!! Pradejau rasyt claim'a, niekur nera ju reikalaujamo transaction ID. Tai parasiau siaip kaip paprasta klausima PayPal, ka ir kaip daryti toliau. Laukiu atsakymo. Jauciu, kad PayPal'as tokia ziople prames ir liksiu be jokiu prekiu ir pinigu
Turint omeny, apgautu pirkeju kieki ir mastus
((( Ziauri patirtis... Labai gaila pinigu