Įkraunama...
Įkraunama...

Apsiperkam Ebay patys

QUOTE(punkis @ 2013 11 20, 11:10)
Sveikos merginos norių paklausti, jei pardavėjas grąžino pinigus už negautas prekes į PayPal - po kiek laiko jau tie pinigai matysis mano sąsk? Prieš porą dienų gavau laišką iš ebay, kad pinigai grąžinti, bet PayPale jų dar nesimato.

Uztrukti gali ir savaite smile.gif
QUOTE(piene_66 @ 2013 11 20, 22:14)
Merginos,pakonsultuokit del mokesciu...uzsisakinejau siandien moteriska ir vyriska rankines is Kinijos,nepasidomejau del tu mokesciu...viena 19,29 kita 18.38 svaru,cia skirtingu pardaveju. Kaip suprantu,teks susimoket 21%?  g.gif o kaip vyksta procesas?

Paprasykit pardavejo, kad uzrasytu mazesne suma ant siuntinio, nors jis turbut ir pats susipras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2013 11 20, 21:41)
Uztrukti gali ir savaite smile.gif

Paprasykit pardavejo, kad uzrasytu mazesne suma ant siuntinio, nors jis turbut ir pats susipras smile.gif

Aciu bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Berods, prisidirbau. Pirkau per Ebay 2 striukes savo vyrui: sumaniau padaryti dovana. Prisiregistravau PayPale'e, sumokejau pinigelius, Ebay'jui rode mano pirktas prekes, kad uz jas sumokejau, taip pat mano internetiniame bankininkystes psl irgi rodo pinigeliu nurasymu. Kadangi esu naujoke tokiuose pirkimuose (Ebay + PayPal), tai save nuraminau, kad viskas bus OK, nes visur rodo, kad pinigai nuimti 10.24 ir sumoketi. Sedziu laukiu siuntos, nes pristatymas nurodytas 11.11 iki 02.12. Pardavejas per PayPal autmatine el.zinute atsiunte tracking numeri, bet iki 11.09 trackingo psl matesi tik tiek, kad preke supakuota ir issiusta su lektuvu. Praeita savaite neturejau laiko prisijungti prie neto - buvau isvykusi. Grizau namo antradieni, paguldziau saviskius miego ogi ziu, prekes pagal duota tarcking No, jau atvyko i LT ir nusiustos i Siaulius pristatymui!!!!!!!!!!!!! Kai as esu Vilniuje!!!!! Sustojusia sirdim, pasitikrinau visus savo duomenis Ebay ir PayPal'e - viskas OK. Na, nuraminau save, kad suklydo pasto internetiniame psl. Kadangi buvo naktis, tai su neramia sirdim nuejau miegot. Sekanti ryta atsirado irasas, kad prekes pristatytos gavejui arba paliktos jo igaliotam asmeniui. Tada jau sirdis sudrebejo ir pradejau graziai el.pastu klausti savo pardavejo ar jis teisingai nurode tracking No ar jis padare klaida ir nusiunte mano prekes kitam zmogui. Per treciadieni, pardavejas is Ebay buvo ismestas, nes atsirado desimtys zmoniu, kurie sumokejo babiks ir nieko negavo, o statusas My ebay summary del mano pirktu prekiu pasikeite - dabar buvo parasyta, kad nurodytos prekes atsauktos, jei esi sumokejes babikes, rasyk claima. Bandziau rasyt claima Ebay, bet jis nukreipe rasyti claim'a PayPal'ui, nes, pasirodo, kad sumokejau pinigus su PayPal kaip GUEST!!!! Pradejau rasyt claim'a, niekur nera ju reikalaujamo transaction ID. Tai parasiau siaip kaip paprasta klausima PayPal, ka ir kaip daryti toliau. Laukiu atsakymo. Jauciu, kad PayPal'as tokia ziople prames ir liksiu be jokiu prekiu ir pinigu sad.gif Turint omeny, apgautu pirkeju kieki ir mastus sad.gif((( Ziauri patirtis... Labai gaila pinigu sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adreg: 22 lapkričio 2013 - 03:06
Merginos, noriu mokintis prekintis per ebay... bet reikai pirma kortelę susitvarkyt... sakykit, gal kasnaudojatės.. ar tinka SEM Mylimiausia kortelė, minėjo, kad rodos turi tikti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,

Ieskau kas skubiai padetu sudalyvauti Vokietijos Ebay aukcione.
Jei galetumet pagaelbeti ,rasykite A.Z.

Aciu
Atsakyti
laba smile.gif uzsisakiau striuke is ebay, pries geras 2 savaites atsiunte traking nr. ebay psl raso aviation package, patikrinus per china post tokio siuntinio neranda. kazin kiek jie ten gali krauti ta siuntini?
Atsakyti
Sveikos
Kurios salys taiko 21% pvm prekes? JAV ir Kinija:??
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2013 11 26, 19:09)
Sveikos
Kurios salys taiko 21% pvm prekes? JAV ir Kinija:??

Gali tekt sumokėt 21% pvm perkant iš visų ne ES šalių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocosinė @ 2013 11 26, 21:29)
Gali tekt sumokėt 21% pvm perkant iš visų ne ES šalių  4u.gif

Aciu 4u.gif
Galima susitarti tiesiogiai su pardaveju rodyt mazesne suma prekes..? Man reiktu blenderio, pigiausi variantai buna amerikonu. Ebay aukcione sudalyvauciau, bet mano anglu kalbos igudziai yra doh.gif Ieskau vitamix 5200 su papildomu biriu produktu malimo indu...LT kaina 2500 lt geriausiu atveju. Is Amerikos apie 1200 lt iskaiciavus itampos keitikli. Bet vat kaip isvengti pvm'o...? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2013 11 26, 20:59)
Aciu 4u.gif
Galima susitarti tiesiogiai su pardaveju rodyt mazesne suma prekes..? Man reiktu blenderio, pigiausi variantai  buna amerikonu.  Ebay aukcione sudalyvauciau, bet mano anglu kalbos igudziai yra  doh.gif  Ieskau vitamix 5200 su papildomu biriu produktu malimo indu...LT kaina 2500 lt geriausiu atveju. Is Amerikos apie 1200 lt iskaiciavus itampos keitikli. Bet vat kaip isvengti pvm'o...? blush2.gif

Tokia preke siunciantis, sansu mazai. Muitine gali sustabdyti ir paprasyti pavedimo israso.
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2013 11 26, 21:59)
Aciu 4u.gif
Galima susitarti tiesiogiai su pardaveju rodyt mazesne suma prekes..? Man reiktu blenderio, pigiausi variantai  buna amerikonu.  Ebay aukcione sudalyvauciau, bet mano anglu kalbos igudziai yra  doh.gif  Ieskau vitamix 5200 su papildomu biriu produktu malimo indu...LT kaina 2500 lt geriausiu atveju. Is Amerikos apie 1200 lt iskaiciavus itampos keitikli. Bet vat kaip isvengti pvm'o...? blush2.gif

Pirkti per tarpininkes, jos išpakuoja iš originalios pakuotės ir siunčia fizinis asmuo fiziniam asmeniui kaip panaudotą daiktą dovanų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akušeryte @ 2013 11 26, 12:36)
laba smile.gif uzsisakiau striuke is ebay, pries geras 2 savaites atsiunte traking nr. ebay psl raso aviation package, patikrinus per china post tokio siuntinio neranda. kazin kiek jie ten gali krauti ta siuntini?

Man vieną kartą keliavo 6 sav., bet ne stiukė o lemputės. O tie China post man dažnai nieko nerodo schmoll.gif

Va norėčiau ir aš konsultacijos. Noriu pirki telefoną iš Kinijos kaina 150 $, kaip išvengti pvm ir viso kito ''briedo'' nes girdėjau, kad sumažintos kainos parašymas ant siuntinio gali nepraeiti. Dar esu skaitęs, kad galima prašyti netikros sumažintos sąskaitos, ar tai tiesa ir ar toks dalykas praeitu perkant banggood.com? Ir jei galima pagelbėkit greičiau o tai Kalėdos jau ant nosies a taip dovanos norisi lotuliukas.gif
Ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jauniux: 27 lapkričio 2013 - 13:02