Įkraunama...
Įkraunama...

Apsiperkam Ebay patys

Taigi jus net nenupirksit, nes ebay neleis jums, parasys- gaila, bet pardavejas nesiuncia jusu adresu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rudenssniegas @ 2013 11 16, 22:10)
Taigi jus net nenupirksit, nes ebay neleis jums, parasys- gaila, bet pardavejas nesiuncia jusu adresu  schmoll.gif

Tai kad leidzia kartais, tikrai. Buna aprasyme kad siuncia tik i UK, uzklausi, sutinka siusti, bandai statyti kartais leidzia kartais neleidzia. Nezinau nuo ko priklauso.. Bet gal bandyti jei leis statyti biggrin.gif

Nu va pabandziau, leido.. Ziuresim kas bus g.gif
Papildyta:
QUOTE(Jofky @ 2013 11 16, 22:10)
Aš aukcionuose neperku, bet kartą užklausiau vieno kiniečio kodėl visur siunčiat iskaitant gretimą Latviją, o į LT ne. Atsakė, kad iki mūsų LT labai daug siuntų nedaeina, o jiems paskui pinigus dar gražint reikia. Ne bizni vienu žodžiu  biggrin.gif

Tai kad ir i Graikija daug ko nesiuncia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 16 lapkričio 2013 - 21:15
QUOTE(Shalimar @ 2013 11 16, 21:14)
Tai kad leidzia kartais, tikrai. Buna aprasyme kad siuncia tik i UK, uzklausi, sutinka siusti, bandai statyti kartais leidzia kartais neleidzia. Nezinau nuo ko priklauso.. Bet gal bandyti jei leis statyti biggrin.gif

Nu va pabandziau, leido.. Ziuresim kas bus g.gif
Papildyta:

Tai kad ir i Graikija daug ko nesiuncia doh.gif

Rizikuojat mirksiukas.gif
O jei uz siuntima uzsisauks
ir jums preke per brangi gausis?

Siaip tai pardavejas turi pilna teise anuliuot laimejima, jei jis parases, kad nesiuncia i uzsieni
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2013 11 16, 22:29)
Rizikuojat mirksiukas.gif
O jei uz siuntima uzsisauks
ir jums preke per brangi gausis?

Siaip tai pardavejas turi pilna teise anuliuot laimejima, jei jis parases, kad nesiuncia i uzsieni

Overbid.. Nu gal taip ir geriau smile.gif Jis neraso, kad nesiuncia, tik jo sarase vien tik UK. Kaip ir pas kokius 98% pardaveju turbut.. Kaip ir mazai vokieciu turi paypal, klausiau kodel, tai sako mokesciai dideli, per brangu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2013 11 16, 21:34)
Overbid.. Nu gal taip ir geriau smile.gif Jis neraso, kad nesiuncia, tik jo sarase vien tik UK. Kaip ir pas kokius 98% pardaveju turbut.. Kaip ir mazai vokieciu turi paypal, klausiau kodel, tai sako mokesciai dideli, per brangu g.gif

visada geriau pasiklausti pardavejo, ar sius i LT ir kiek kainuos shippingas..Nes vokieciai nemegstu siusti uz DE ribu, arba siuntimas brangus..
O kai neleidzia bidinti, tai jie yra nustatymuose pasidare, kad tik UK arba tik DE.. o jei ir leidzia, nereiskia, kad sius..nes ju argumentas: pas mane buvo parasyta, kad siuciu tik ten ir ten. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2013 11 16, 13:41)
Grazina ir uz daikta ir uz siuntima, t y tiek , kiek buvo sumoketa

Bet siuntimo atgal islaidu nedengia

Mano atveju , as mokejau 22 sv
siuntimas atgal 15 sv
Tai man nors ir butu grazine 22 sv, neapsimokejo siust atgal

kodel neapsimokejo? bent 5 svarai navaras..o kitas dalykas, kad ir pardavejui taip gerai nebutu..nes jeigu 22 svaru sumoj buvo nors 5 svarai siuntimas, tai jam irgi bent minusas kazkoks bus..O dar gausis, kad va veltui i pasta vaziavo ir dar kitu pirkeju teks ieskot..ir tiketina, kad jie irgi grazins atgal..
Zodziu cia principo reikalas..
QUOTE(Shalimar @ 2013 11 16, 18:45)
Tai kad ne kinietiskas cia, angliskas, ir striuke angliska biggrin.gif As tai tarkim pasiulyciau zmogui nors kokia pinigu dali grazinti ir nereikalauciau tos striukes atgal.. O cia atgal dar siusk.. Vistiek galiausiai as minuse liksiu, o ne ji doh.gif

O ebay ka gali padaryti? Grazinti pinigus ir reikalauti grazinti? Grazinti dali pinigu? Ar nieko? g.gif

o kiek ta striuke kainavo?
Nesiusciau ko gero tik tuo atveju, jei butu jau minusas siunciant..o taip, jei bent ant 0 iseitu tai siusciau
O atsiliepimus butina neigiamus rasyt, juk taip apsaugai kitus zmones nuo sukciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bardana: 17 lapkričio 2013 - 23:35
QUOTE(Bardana @ 2013 11 17, 23:33)
kodel neapsimokejo? bent 5 svarai navaras..o kitas dalykas, kad ir pardavejui taip gerai nebutu..nes jeigu  22 svaru  sumoj buvo nors 5 svarai siuntimas, tai jam irgi bent minusas kazkoks bus..O dar gausis, kad va veltui i pasta vaziavo ir dar kitu pirkeju teks ieskot..ir tiketina, kad jie irgi grazins atgal..
Zodziu cia principo reikalas..

man tai nuostolis butu buves 15 sv
siuntimo atgal niekas neapmoka
tai kas kad man uz siuntima ir preke butu grazine 22 sv
atgalios siuntimo islaidas tektu dengti is savo kisenes doh.gif
Atsakyti
Žiūriu kalbat ir man buvusia aktualia tema, kad kai kurie siuntėjai siunčia tik į UK. Tai galiu pasakyti kaip išsisukau. Radau tokį tinklapį pirkanglijoje.lt, ebėjuj visur suvedi jų adresus, jie gauna prekę į UK sandėlį ir tada persiunčia į LT. Aišku ši paslauga kainuoja, tai greičiausiai perki kai jau iki alpimo reikia tos prekės doh.gif arba kai vertė didesnė. Aš tai likau patenkinta, viskas gan operatyviai ir aiškiai 4u.gif
Atsakyti
sveiki, gal kas galetu pagelbet nupirkti viena preke ax.gif pati neturiu korteles 4u.gif
Atsakyti
Gincijausi gincijausi su ta pardaveja, ji niekaip foto nemate. Reikalavo striuke grazinti, pamate vos ne vos nuotraukas vakar, ziuriu grazino visus pinigus (preke plius siuntimas) ir atsiprase blink.gif
Atsakyti
Sveikos merginos norių paklausti, jei pardavėjas grąžino pinigus už negautas prekes į PayPal - po kiek laiko jau tie pinigai matysis mano sąsk? Prieš porą dienų gavau laišką iš ebay, kad pinigai grąžinti, bet PayPale jų dar nesimato.
Atsakyti
Merginos,pakonsultuokit del mokesciu...uzsisakinejau siandien moteriska ir vyriska rankines is Kinijos,nepasidomejau del tu mokesciu...viena 19,29 kita 18.38 svaru,cia skirtingu pardaveju. Kaip suprantu,teks susimoket 21%? g.gif o kaip vyksta procesas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo piene_66: 20 lapkričio 2013 - 21:16