Įkraunama...
Įkraunama...

Apsiperkam Ebay patys

QUOTE(lina0612 @ 2013 11 16, 11:45)
Taip, turi grazint pinigus
Bet jei pardavejas uzsispirs, tai ebay sprendimas bus irgi toks pats
Pinigus atgausit, kai nusiusit preke atgal
Siuntimas savo saskaita doh.gif

Man ka tik toks atvejis buvo
Gavau sulauzyta daikta
Suklijavus galima naudot, bet...
Moketa 22 sv , grazinimas atgal eitu kaip siuntinys, nes ismatavimai dideli
Tai kas tada beliktu?  doh.gif

Tai tik neigiama atsiliepima ipaisiau

Bet šiuo atveju nėra ką klijuoti, striukė tinkama nebent bulviakasiui cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2013 11 16, 11:16)
Bet šiuo atveju nėra ką klijuoti, striukė tinkama nebent bulviakasiui  cool.gif

Tai sita suprantu

Bet jei pardavejas pareikalaus, tuomet privales siusti atgal

Tik kai pardavejas gaus daikta, tada pagrazins atgal pinigus

Mano atveju tas neapsimokejo

Jei si striuke telpa i 2 kg, tai dar kaip korespondencija praeitu

Tada reikia skaiciuot, ar apsimoka
Atsakyti
Tai gaunasi, kad as sumokejau 6 svarus uz siuntima, dar 6 sumokesiu uz atgalini, busiu isleidus 12 ir tusciom rankom?
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2013 11 16, 13:30)
Tai gaunasi, kad as sumokejau 6 svarus uz siuntima, dar 6 sumokesiu uz atgalini, busiu isleidus 12 ir tusciom rankom?

Grazina ir uz daikta ir uz siuntima, t y tiek , kiek buvo sumoketa

Bet siuntimo atgal islaidu nedengia

Mano atveju , as mokejau 22 sv
siuntimas atgal 15 sv
Tai man nors ir butu grazine 22 sv, neapsimokejo siust atgal
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2013 11 16, 14:41)
Grazina ir uz daikta ir uz siuntima, t y tiek , kiek buvo sumoketa

Bet siuntimo atgal islaidu nedengia

Mano atveju , as mokejau 22 sv
siuntimas atgal 15 sv
Tai man nors ir butu grazine 22 sv, neapsimokejo siust atgal

Man raso pardavejas
" I would also be seeking advice as to if it is my responsibility to refund the postage cost as this was very expensive."

jauciu ir man nieko neapsimokes.. doh.gif Jei grazins nors kiek pinigu, tai nerasysiu atsiliepimo neigiamo, jokio isvis nerasysiu.. Nu tikiuosi nebeteks susidurti su tuo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2013 11 16, 14:54)
Man raso pardavejas
" I would also be seeking advice as to if it is my responsibility to refund the postage cost as this was very expensive."

jauciu ir man nieko neapsimokes.. doh.gif Jei grazins nors kiek pinigu, tai nerasysiu atsiliepimo neigiamo, jokio isvis nerasysiu.. Nu tikiuosi nebeteks susidurti su tuo doh.gif

Nesutinku, kad šis atvejis toks, kad yra tikslas siųsti preke atgal. Ji nesutaisoma, išsiųsta jau netinkama nešioti striukė sąmoningai ir tai žinant pardavėjui, tai atvira pardavėjo piktavališka afera. Taip ebay ir surašyčiau skunde cool.gif

Dar sutikčiau jeigu tai būtu kokia elektronika nauja ir pardavėjas turi įtarimu, kad ji veikia, o pirkėjas sukčiauja ir prašo grąžinti pinigus kaip už neveikiančia arba gedimas toks, kad ne problema sutaisyti ir sėkmingai naudotis, žinoma pardavėjas ir tuo atveju turėtu dalį prekės kainos grąžinti, taip sakant padengti remonto išlaidas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2013 11 16, 16:52)
Nesutinku, kad šis atvejis toks, kad yra tikslas siųsti preke atgal. Ji nesutaisoma, išsiųsta jau netinkama nešioti striukė sąmoningai ir tai žinant pardavėjui, tai atvira pardavėjo piktavališka afera. Taip ebay ir surašyčiau skunde  cool.gif

Dar sutikčiau jeigu tai būtu kokia elektronika nauja ir pardavėjas turi įtarimu, kad ji veikia, o pirkėjas sukčiauja ir prašo grąžinti pinigus kaip už neveikiančia arba gedimas toks, kad ne problema sutaisyti ir sėkmingai naudotis, žinoma pardavėjas ir tuo atveju turėtu dalį prekės kainos grąžinti, taip sakant padengti remonto išlaidas  4u.gif

Nezinau ka man su ja daryti doh.gif

As you can hopefully appreciate, it costs to sell through ebay and also paypal take a percentage aswell so on top of the postage cost and packaging, there was very little profit in the jacket. I will however issue a refund once I receive the jacket back.

apie koki refund kazin ji kalba, preke+siuntimas? Ar tik prekes kaina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2013 11 16, 18:45)
Nezinau ka man su ja daryti doh.gif

As you can hopefully appreciate, it costs to sell through ebay and also paypal take a percentage aswell so on top of the postage cost and packaging, there was very little profit in the jacket. I will however issue a refund once I receive the jacket back.

apie koki refund kazin ji kalba, preke+siuntimas? Ar tik prekes kaina g.gif

Ji rašo, gražins pinigus tik kai gaus atgal striuke. Turėtu būti pilna suma. O kaip buvo pirkime? Ar buvo atskira suma už siuntimą?

Man regis baikite su tuo kinietišku svaigalu nervus gadinti, pateikit pretenzijas su įrodymais ebay ir viskas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2013 11 16, 19:15)
Ji rašo, gražins pinigus tik kai gaus atgal striuke. Turėtu būti pilna suma. O kaip buvo pirkime? Ar buvo atskira suma už siuntimą?

Man regis baikite su tuo kinietišku svaigalu nervus gadinti, pateikit pretenzijas su įrodymais ebay ir viskas  cool.gif

Tai kad ne kinietiskas cia, angliskas, ir striuke angliska biggrin.gif As tai tarkim pasiulyciau zmogui nors kokia pinigu dali grazinti ir nereikalauciau tos striukes atgal.. O cia atgal dar siusk.. Vistiek galiausiai as minuse liksiu, o ne ji doh.gif

O ebay ka gali padaryti? Grazinti pinigus ir reikalauti grazinti? Grazinti dali pinigu? Ar nieko? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 16 lapkričio 2013 - 18:53
QUOTE(Shalimar @ 2013 11 16, 19:45)
Tai kad ne kinietiskas cia, angliskas, ir striuke angliska biggrin.gif As tai tarkim pasiulyciau zmogui nors kokia pinigu dali grazinti ir nereikalauciau tos striukes atgal.. O cia atgal dar siusk.. Vistiek galiausiai as minuse liksiu, o ne ji doh.gif

O ebay ka gali padaryti? Grazinti pinigus ir reikalauti grazinti? Grazinti dali pinigu? Ar nieko? g.gif

Ebay juk tarpininkauja ginčiuose, jie turi kažkokius pirkėjo apsaugos isipareigojimus. Paskaitykite taisykles, nors jūsų atveju manau tiesiai ebay reikia rašyti apie problemą 4u.gif
Atsakyti
Dar toks dalykas idomu, pamatau aukcione daikta, kuris patinka. Klausiu pardavejo, ar gali siusti abroad. Jis neatsako, o laikas baiginejasi, o to daikto reikia labai.. biggrin.gif Ka daryti? Pirkti ar ne? Dar niekaip negaliu suprasti, kodel daug kas nesiuncia?? Taigi sumoki uz siuntima, koks jiems skirtumas kokia sali ant siuntinio uzrasyti??
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2013 11 16, 21:47)
Dar toks dalykas idomu, pamatau aukcione daikta, kuris patinka. Klausiu pardavejo, ar gali siusti abroad. Jis neatsako, o laikas baiginejasi, o to daikto reikia labai..  biggrin.gif Ka daryti? Pirkti ar ne? Dar niekaip negaliu suprasti, kodel daug kas nesiuncia?? Taigi sumoki uz siuntima, koks jiems skirtumas kokia sali ant siuntinio uzrasyti??

Aš aukcionuose neperku, bet kartą užklausiau vieno kiniečio kodėl visur siunčiat iskaitant gretimą Latviją, o į LT ne. Atsakė, kad iki mūsų LT labai daug siuntų nedaeina, o jiems paskui pinigus dar gražint reikia. Ne bizni vienu žodžiu biggrin.gif
Atsakyti