Įkraunama...
Įkraunama...

Apsiperkam Ebay patys

Laba diena, vakar nusipirkau preke is ebay, snd man jie parase kad ta pardaveja pasalino, mano saskatoj pinigai paypal rezervuoti, tai kaip db daryti? kas man juos grazins?
Atsakyti
Sveiki,

negavau prekes, iskeliau byla, pardavejas siulo kad issius pakartotinai, ir atseit jei gausiu pirmaji tai tipo antrojo nepriimti ir siusti jiems atgal.
ok tarkim priimu jo pasiulyma, tai ar bus ebejuj kokie terminai kad jei vel negauciau, kad nelikciau be nieko, nes kaip suprantu jei priimu pasiulyma kad vel issius, tai byla bus uzdaryta ?

dekui kas atsakys
Atsakyti
QUOTE(as** @ 2013 11 13, 11:43)
Sveiki,

negavau prekes, iskeliau byla, pardavejas siulo kad issius pakartotinai, ir atseit jei gausiu pirmaji tai tipo antrojo nepriimti ir siusti jiems atgal.
ok tarkim priimu jo pasiulyma, tai ar bus ebejuj kokie terminai kad jei vel negauciau, kad nelikciau be nieko, nes kaip suprantu jei priimu pasiulyma kad vel issius, tai byla bus uzdaryta ?

dekui kas atsakys

Nė karto nepatikėjau kiniečio pažadu, kad išsiųs pakartotinai. Net prisiekinėjo, kad jau išsiųsta, vistiek reikalaudavau kad grąžintu pinigus, ir nei vieno karto to "antro" išsiuntimo nesu gavusi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2013 11 13, 14:26)
Nė karto nepatikėjau kiniečio pažadu, kad išsiųs pakartotinai. Net prisiekinėjo, kad jau išsiųsta, vistiek reikalaudavau kad grąžintu pinigus, ir nei vieno karto to "antro" išsiuntimo nesu gavusi  schmoll.gif

Pritariu. As irgi niekada nesu gavusi to antro issiuntimo
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

gal turite patirties su Italija? Kur www.poste.it rasti siuntų sekimą? Siųsta iš Lt į Italiją. Dėkoju, jei kas nors galės man padėti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fiona: 14 lapkričio 2013 - 11:14
QUOTE(Fiona @ 2013 11 14, 11:14)
Sveiki  4u.gif
gal turite patirties su Italija? Kur www.poste.it rasti siuntų sekimą? Siųsta iš Lt į Italiją. Dėkoju, jei kas nors galės man padėti  4u.gif

post.lt jums parodys, kad siunta isejo is LT, ir viskas. Bandykit su siuntos numeriu sekti Italijos pasto paieskos sistemoje.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2013 11 14, 12:50)
post.lt jums parodys, kad siunta isejo is LT, ir viskas. Bandykit su siuntos numeriu sekti Italijos pasto paieskos sistemoje.

Ačiū, bandau išsiaiškinti 4u.gif
Atsakyti
Nusipirkau per aukciona striuke, kuri buvo apibudinta kaip "brilliant condition", nu ir ka.. Purvina, siulai ispesioti, vidus sukrites, pazastis buvo suplysus, tai susiuta kreivai sleivai ant virsaus kitos spalvos siulais kokiu 10 cm doh.gif Iskeliau byla, tai pardavejas labai isizeide, kad sugadinsiu jo reputacija, kodel nekalbu pirma su juo, o kreipiuosi i ebay.. As net nezinojau ka daryti tokiu atveju, nebuvau papuolus i tokia situacija. Pas ji 100% reitingas, daug atsiliepimu, nesinori rasyti neigiamo, dabar jis man sako siusk striuke atgal duosiu pinigus. Bet siuntimas brangus buvo, kodel as turiu moketi?? Nu zodziu nezinau ka daryti, ar prasyti jo kokio small refund?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2013 11 16, 09:38)
Nusipirkau per aukciona striuke, kuri buvo apibudinta kaip "brilliant condition", nu ir ka.. Purvina, siulai ispesioti, vidus sukrites, pazastis buvo suplysus, tai susiuta kreivai sleivai ant virsaus kitos spalvos siulais kokiu 10 cm doh.gif Iskeliau byla, tai pardavejas labai isizeide, kad sugadinsiu jo reputacija, kodel nekalbu pirma su juo, o kreipiuosi i ebay.. As net nezinojau ka daryti tokiu atveju, nebuvau papuolus i tokia situacija. Pas ji 100% reitingas, daug atsiliepimu, nesinori rasyti neigiamo, dabar jis man sako siusk striuke atgal duosiu pinigus. Bet siuntimas brangus buvo, kodel as turiu moketi?? Nu zodziu nezinau ka daryti, ar prasyti jo kokio small refund?? g.gif

Iš jūsų tyčiojasi, jūs nenorit blogo atsiliepimo rašyti? g.gif Labai lietuviška biggrin.gif
Tai ne mirties nuosprendis, o tik įvertinimas. Reikalaukit SAVO pinigų ir įvertinkite kiek vertas, mažiausiu balu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2013 11 16, 10:52)
Iš jūsų tyčiojasi, jūs nenorit blogo atsiliepimo rašyti?  g.gif  Labai lietuviška  biggrin.gif
Tai ne mirties nuosprendis, o tik įvertinimas. Reikalaukit SAVO pinigų ir įvertinkite kiek vertas, mažiausiu balu  cool.gif

Nezinau, gal as neteisi.. Ar tai jusu nuomone "brilliant condition"?

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2013 11 16, 11:05)
Nezinau, gal as neteisi.. Ar tai jusu nuomone "brilliant condition"?

O ką reiškia tas "brilliant condition"? Nežinau ar teisingai išviverčiau "puikus stovis" g.gif

Pagal jūsų nuotraukas turint tokį įrodymą privalu reikalauti pinigų grąžinimo cool.gif
Ar esant kaip nors išsisaugojusi pardavėjo prekės aprašymą?
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2013 11 16, 10:30)
O ką reiškia tas "brilliant condition"? Nežinau ar teisingai išviverčiau "puikus stovis"  g.gif

Pagal jūsų nuotraukas turint tokį įrodymą privalu reikalauti pinigų grąžinimo  cool.gif
Ar esant kaip nors išsisaugojusi pardavėjo prekės aprašymą?

Taip, turi grazint pinigus
Bet jei pardavejas uzsispirs, tai ebay sprendimas bus irgi toks pats
Pinigus atgausit, kai nusiusit preke atgal
Siuntimas savo saskaita doh.gif

Man ka tik toks atvejis buvo
Gavau sulauzyta daikta
Suklijavus galima naudot, bet...
Moketa 22 sv , grazinimas atgal eitu kaip siuntinys, nes ismatavimai dideli
Tai kas tada beliktu? doh.gif

Tai tik neigiama atsiliepima ipaisiau
Atsakyti