Įkraunama...
Įkraunama...

Apsiperkam Ebay patys

QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 10 23, 17:18)
Nebutinai - gali su pirmu statymu det maximalia savo kaina. Bet is esmes geriausia laukt aukciono galo ir jau tada kelioms sekundems likus statyt maximuma - jei ir permus kazkas, tai nebus pagundu kelt savo nusistatyta riba. O ir siaip is anksto keliant daugiau uzsikelia kaina, nes visi irgi bando po truputi kelt.
Pagal ebay adresa siuncia, nors buna pardaveju, kurie reikalauja, kad ebay ir paypal adresai sutaptu.

Tikiuos, kad maniškis siųst pagal Ebay. Kątik laimėjau pirmąjį savo aukcioną, kaip smagu!!! biggrin.gif Krykštauju kaip vaikas blush2.gif
Ačiū visoms už konsultacijas 4u.gif
Atsakyti
Merginos, gal žinot, kur pasitikrinti iš Kinijos piktą prekę pagal tracking nr? Siųsta per china post, bet ten nuėjus, nieko man nerodo.
Atsakyti
QUOTE(BevardeX @ 2013 10 24, 11:08)
Merginos, gal žinot, kur pasitikrinti iš Kinijos piktą prekę pagal tracking nr? Siųsta per china post, bet ten nuėjus, nieko man nerodo.

Čia tikrinam 4u.gif
http://intmail.183.c...emstatus_en.jsp
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2013 10 24, 12:53)

Ačiū 4u.gif Bet nieko neranda man g.gif
Atsakyti
as su amzinu kl. retoriniu (man atrodo jau pati net i ji kazkam atsakynejau biggrin.gif )

ziurekite pirkau ebay, transactionas pakibo-nepraejo, nes matyt pas selleri buvo uzstatyta kad uzsieniui neparduoti. automatiskai pakibo paypalas-ty uztruko.

sutareme su seleriu kad cancelinsiu, ir poto per nauja apmokesiu. cancelinau vakar, dabar kl. per kiek laiko pinigas man turi ikristi i korta.

mano bankas swed, korta mastercard.
(neatsimenu ar gali uztrukti iki menesio)-i banka skambinti klausti kogero beviltiska, nes sakys aiskinkites su paypalu.

manau greiciausiai sulauksiu atsakyma per SM. aciu iz anskto.

ai visgi pasukau i banka, pati ir isiaiskinau...sozdiuz iki 22d.d. (nes pinigai rezervuoti paypalo uz ebay preke).
tas pats kas ir butu jei pirkciau ir parduotuves, ir cancelinciau.

o 2-5dienos jeigu buvo apmoketa, ir uzskaityta-bet grazinta.

dabar kitas kl. prasyti kad ebay statuse, selleris, rodytu kad nutriaukiamas sandoris-tipo neivyko del pvz klaidos, nes as sito padaryti negaliu. cas`o kelti nenoriu, nes selleris bendraujantis ir geranoriskas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looo: 24 spalio 2013 - 13:01
mamkos, kaip padaryti,kad paypalas nuskaiciuotu mano banko siulomu valiutu kursu? o ne paypalo tuo bloguoju
Atsakyti
QUOTE(BevardeX @ 2013 10 24, 13:09)
Ačiū 4u.gif Bet nieko neranda man g.gif

O kada pirkote? Nes turi bent savaitė praeiti po išsiuntimo kad rodytu. Dar variantas kad klaidingas Nr. jums duotas, arba kinietis išsiuntė neregistruoru, kaip dažniausiai iš ebay siunčia 4u.gif
Todėl jeigu nėra reikšmingo kainų skirtumo perku iš Aliexpres, ten beveik visi registruotai siunčia 4u.gif
Papildyta:
smile.gif+2013 10 24, 13:39-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2013 10 24, 13:39)
mamkos, kaip padaryti,kad paypalas nuskaiciuotu mano banko siulomu valiutu kursu? o ne paypalo tuo bloguoju

Pasikeiskit LT į USD, ten kažkur kai jau reikia patvirtinti galutinai mokėjimą dar galima įeiti į pasirinkimą valiutų 4u.gif
Seniai keičiau, nelabai pamenu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(looo @ 2013 10 24, 13:33)
as su amzinu kl. retoriniu (man atrodo jau pati net i ji kazkam atsakynejau  biggrin.gif )

ziurekite pirkau ebay, transactionas pakibo-nepraejo, nes matyt pas selleri buvo uzstatyta kad uzsieniui neparduoti. automatiskai pakibo paypalas-ty uztruko.

sutareme su seleriu kad cancelinsiu, ir poto per nauja apmokesiu. cancelinau vakar, dabar kl. per kiek laiko pinigas man turi ikristi i korta.

mano bankas swed, korta mastercard.
(neatsimenu ar gali uztrukti iki menesio)-i banka skambinti klausti kogero beviltiska, nes sakys aiskinkites su paypalu.

manau greiciausiai sulauksiu atsakyma per SM. aciu iz anskto.

Apie 7-10 dienų 4u.gif
Atsakyti
smile.gif+2013 10 24, 12:39-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2013 10 24, 12:39)

Minėtą pasirinkimą rasite atsiskaitydami, prie Payment Method . Paspauskite Other Conversation Options nuorodą.
Atsakyti
smile.gif+2013 10 24, 13:39-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2013 10 24, 13:39)

Jus apie tai?
http://www.radiocool...iutos-keitimas/
Atsakyti
Situacija tokia, kad nusipirkau preke Ebay,sumokejau ir siandien buvo pazymeta, kad issiusta. Vakare gaunu emaila is Ebay, kad preke buvo istrinta. Ir pasirodo, kad visas pardavejo accountas istrintas. Ebay siuncia i Resolution centra, bet ten negalima atlikt beveik jokiu veiksmu ir mokejimo savo per Paypal as jau nebeatsauksiu. Atsiliepimu buvo nedaug, bet visi 100 % positive.. dabar galvoju, pergyvent ar ne? doh.gif g.gif
Atsakyti
SOS 4u.gif

negavau prekes, pardavejas grazino dali sumos. yra buve, kad pardavejas yra grazines visa suma, ir pinigeliai po keliu dienu ikrosdavo i banko saskaita, o dabar dali pinigu pasiunte, kaip suprantu, jie laikos paypale, nes ir procentukas mokescio nuskaiciuota. kur man eiti PayPal'e, ka spausti,kad pinigeliai ibyretu i bano saskaicike, aciu atsakiusioms 4u.gif
matau prie pasiuntimo tokia rasliava, nelabai ikertu,ka ji reiskia blush2.gif ax.gif
Refund Information: Please accept or deny this payment. If you accept this payment now, and need to refund it later, the Refund Payment link will be available on the transaction details page for 60 days after the payment was originally sent.
Atsakyti
Laba,

Pirkau prekę iš ebay.uk , turėjo būti prietatyta uk adresu. Prekė pažymėta kaip išsiųsta spalio 21d., tačiau uk adresu dar negauta. Parašiau pardavėjui, kad parašytų tracking number, bet jau dvi dienos, kaip negaunu jokio atsakymo... unsure.gif Kaip man toliau elgtis? g.gif Prekė brangi ir jau tikrai neramu... unsure.gif
Atsakyti