Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(Sielonešė @ 2013 06 06, 14:21)
Galima legaliai panaudoti kito autoriaus darbą, jei jam sumoki tam tikrą procentą nuo parduoto daikto.

Geras savęs pateisinimas, tik ar ant dūšelės tau dabar geriau...džiugu,jei tu tokia sąžininga, 4u.gif ...aš degsiu pragare smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 06 birželio 2013 - 13:28
QUOTE(sobieska @ 2013 06 06, 14:08)
Kaip smagu sieloneše, kad susipratai po mano posto ištrinti jos nuorodą, smagu.

Kas ieško, tas randa biggrin.gif Nesunku surasti autorės pavardę ir nuorodą, jei dažnai naršai internete ir ieškai paveikslų vaikų kambariui. Tiesiog pamaniau, kad kas nori sužinoti, gali parašyti į až.
Atsakyti
vaje, kokia beda....Dabar jau niekaip nerasiu tos autores smile.gif lotuliukas.gif

Sobieska, smagu, kad pajutai sielos pilnatve gavusi leidima. Linkiu, kad tai taptu ne isimti, o taisykle 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2013 06 06, 15:20)
Sobieska, smagu, kad pajutai sielos pilnatve gavusi leidima.  Linkiu, kad tai taptu ne isimti, o taisykle 4u.gif

AČIŪ 4u.gif ...nuoširdžiai, stengsiuosi iš visų jėgų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2013 06 06, 15:20)
vaje, kokia beda....Dabar jau niekaip nerasiu tos autores smile.gif lotuliukas.gif

Pamatysi, juk Sobieska paklaus leidimo smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Sielonešė @ 2013 06 06, 16:21)
Pamatysi, juk Sobieska paklaus leidimo  smile.gif

Eilinį kartą nedaskaitai ligi galo...'' jei aš norėsiu'' biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 06 06, 16:24)
Eilinį kartą nedaskaitai ligi galo...'' jei aš norėsiu'' biggrin.gif

Na tuomet galiu aš paklausti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielonešė @ 2013 06 06, 16:28)
Na tuomet galiu aš paklausti  biggrin.gif

Super thumbup.gif bus greičiau
Atsakyti
Merginos, nesikandžiokit unsure.gif jau ne pirma pastarųjų dienų tema (ne tik rankdarbių), kai randu iš piršto laužtus kivirčus doh.gif kas kam nepatinka, pirmiausia aiškinkitės per AŽ, neterškit tokios gražios temos, geriau neškit savo darbelius ir džiuginkit kitų akis rolleyes.gif
Atsakyti
Tomiene... 4u.gif
ai...tiek to...

Autorė mielai visus kviečia pas save į svečius, tačiau ...nu pačios suprantat...я не стукач но обязанна буду доложить если ... biggrin.gif durys čia

Einu paveiksluot dėžutę rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 06 birželio 2013 - 18:18
Juodai, juodai juoda... 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Man ("kaip naftos magnatei" biggrin.gif )super 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti