Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

sobieska, labai grazi dezute... As tai irgi nesupratau del to leidimo... smile.gif Paaiskink pls.
Atsakyti
QUOTE(Sielonešė @ 2013 06 06, 09:25)
O tau autorė leido naudotis paveiksliuku/reprodukcija komerciniais tikslais?

Mūsų su autore susitarimas , kaip ir ne tamstelės reikalas būtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 06 06, 12:14)
Mūsų su autore susitarimas , kaip ir ne tamstelės reikalas būtų  4u.gif

O kam taip grubiai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 06 06, 11:14)
Mūsų su autore susitarimas , kaip ir ne tamstelės reikalas būtų  4u.gif

Man ši autorė davė leidimą naudotis jos darbas, bet tik ne komerciniais tikslais.
Atsakyti
QUOTE(Sielonešė @ 2013 06 06, 11:40)
Man ši autorė davė leidimą naudotis jos darbas, bet tik ne komerciniais tikslais.

Užklausiu jos apie tave 4u.gif
Atsakyti
Sobieska, kokia tu rupestina smile.gif
Uzklausk ir apie mane biggrin.gif Ar man leistu daryti dezutes ir pardavineti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 06 birželio 2013 - 12:16
QUOTE(Whatever? @ 2013 06 06, 13:02)
Sobieska, kokia tu tupestina smile.gif
Uzklausk ir apie mane biggrin.gif Ar man leistu daryti dezutes ir pardavineti  blush2.gif

Nu man tik įdomu pasidarė, su kuo iš Lietuvos ji dar draugauja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 06 06, 13:06)
Nu man tik įdomu pasidarė, su kuo iš Lietuvos ji dar draugauja biggrin.gif

O kas ji tokia, is viso ? biggrin.gif Kas per autore ?

Beje, pataisiau r. raide. Rupestinga buvau parasius su pirma T... doh.gif Jos salia viena kitos - nepagalvok nieko blogo, tikrai netycia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 06 birželio 2013 - 12:18
QUOTE(Whatever? @ 2013 06 06, 13:17)
O kas ji tokia, is viso ? biggrin.gif  Kas per autore ?

Beje, pataisiau r. raide.  Rupestinga buvau parasius su pirma T...  doh.gif  Jos salia viena kitos - nepagalvok nieko blogo, tikrai netycia  4u.gif

Jei gausiu leidimą ją viešinti šioj erdvėj ir jei aš labai norėsiu, gal ir papasakosiu biggrin.gif

Tikrai nieko nepagalvojau 4u.gif
Atsakyti
Jos darbai nuostabūs ir pati autorė labai maloni. Aš jai parašiau į e-paštą ir paklausiau, ar galiu panaudoti jos paveikslą dekoruoti dėžutę, ji labai maloniai atrašė, kad galiu naudotis į sveikatą, tik nekomerciniais tikslais. Todėl man tapo įdomu, kodėl tau leido naudotis komerciniais tikslais, tik tiek. Nesuprantu, kodėl reikia slėpti autorės vardą ir pavardę, kaip tu sakai šioje erdvėje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielonešė: 06 birželio 2013 - 13:16
QUOTE(Sielonešė @ 2013 06 06, 13:58)
, kodėl tau leido naudotis komerciniais tikslais, tik tiek. Nesuprantu, kodėl reikia slėpti autorės vardą ir pavardę, kaip tu sakai šioje erdvėje.

O kodėl žmonės draugauja, vienaip ar kitaip juos kažkas sieja tarpusavy.

Ši erdvė yra subalansuota dekupažui, t.y.čia yra didelė tikimybė neprašius autorės leidimo pasinaudoti jos darbais, kas deje yra mano ir tavo daroma gan dažnai, (nekenčiu savęs už tai) blush2.gif

Kaip smagu sieloneše, kad susipratai po mano posto ištrinti jos nuorodą, smagu. Jei gausiu leidimą, aš aktyvią nuorodą pakartosiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 06 birželio 2013 - 13:22
Galima legaliai panaudoti kito autoriaus darbą, jei jam sumoki tam tikrą procentą nuo parduoto daikto.
Atsakyti