Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(Sielonešė @ 2013 06 04, 15:20)
Čia tinka posakis: "geriau kartą pamatyti, nei šimtą kartų išgirsti". Dar naudoju stambų teptuką.

As visai nieko pries pamatyti... 4u.gif

Whatever? remeli klijuoju istisai lygintuvu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2013 06 04, 15:09)
As visai nieko pries pamatyti...  4u.gif

Whatever? remeli klijuoju istisai lygintuvu... 4u.gif

geras... O kaip sonai? Ten gi jie truputuka uzapvalinti, 2 tokia nediduke briaunele yra prie stiklo... Kaip ja su lygintuvu?
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2013 06 04, 15:09)
As visai nieko pries pamatyti...  4u.gif

Galiu parodyti nuorodą, kaip klijuoja servetėlę http://www.youtube.c...player_embedded
Aš klijuoju taip pat, tik vietoj vandens naudoju klijus.
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2013 06 04, 17:00)
geras... O kaip sonai? Ten gi jie truputuka uzapvalinti, 2 tokia nediduke briaunele yra  prie stiklo... Kaip ja su lygintuvu?

Tai as su lygintuvu varau iki tos briaunos, o ten tada jau su teptuku ir klijais pabaigiu... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Sielonešė @ 2013 06 04, 17:10)
Galiu parodyti nuorodą, kaip klijuoja servetėlę  http://www.youtube.c...player_embedded
Aš klijuoju taip pat, tik vietoj vandens naudoju klijus.

Jo sita as maciau ir net pandziau... Bet pas mane taip nesigauna, krastai stove pestu ir galiausiai plista servetele... doh.gif Man geriausiai klijuoti arba lygintuvu, arba pirstais...
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2013 06 04, 12:15)
kaip Jus istisine servetele klijuojat ant remelio, kai visas remelis yra viena servetele (sobieskos paskutiniai, an angel daugelis remeliu )?
Ar sujungimus darote?

Aš klijuoju elementariai, teptuku ir klijais, tačiau vienoj vietoj ties apačia darau plyšimą, nes klijuojant servetėlė nori nenori susiskersuoja, tai toliau viską pakoreguoju dažais.Kol klijai dar neišdžiuvo,vidurį
stengiuosi " išstumti taip, kad liktų servetėlei ant kantuko palei stiklą užeit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 04 birželio 2013 - 15:30
QUOTE(AnAngel @ 2013 06 04, 16:22)
Tai as su lygintuvu varau iki tos briaunos, o ten tada jau su teptuku ir klijais pabaigiu... 4u.gif

geras, o tai nesusirauksleja? nes suslapusi servetele gi pleciasi...Jos dalis priklijuota...
Nelabai isivaizduoju

Aciu, Sobieska, uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2013 06 04, 22:50)
geras, o tai nesusirauksleja? nes suslapusi servetele gi pleciasi...Jos dalis priklijuota...
Nelabai isivaizduoju

Aciu, Sobieska, uz atsakyma 4u.gif

Nzn man nesiplecia ji kai jau buna ivaryta i klijus su lygintuvu... 4u.gif
Atsakyti
Kaip man smagu reprezentuoti savo darbą, kai leidimas panaudoti paveiksliuką yra gautas wub.gif

user posted image
Atsakyti
sobieska, grazu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2013 06 05, 23:14)
sobieska, grazu labai 4u.gif

Ačiū 4u.gif , man pačiai ji labai miela smile.gif
Atsakyti
Sobieska, nuostabaus gražumo dėžutė.. super.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 06 05, 17:09)
Kaip man smagu reprezentuoti savo darbą, kai leidimas panaudoti paveiksliuką yra gautas wub.gif

O tau autorė leido naudotis paveiksliuku/reprodukcija komerciniais tikslais?
Atsakyti