An Angel, labai labai grazu...
Dziaugiuosi, kad tavo darbai taip isgerazejo, subtilus tokie, skoningi
QUOTE(c_ataner @ 2013 06 03, 21:57)
mmmmm, dar vienas superinis darbas
beje, nepaminejau, bet pries tai rodyti tavo darbai irgi fantastiskai grazus, ypac jureiviskas
beje, nepaminejau, bet pries tai rodyti tavo darbai irgi fantastiskai grazus, ypac jureiviskas
Aciu
Whatever? ir tau dekui
QUOTE(sobieska @ 2013 06 04, 09:32)
Manieji...
Pirmas kazkur labia matytas... Grazi ta detale is sono...
QUOTE(AnAngel @ 2013 06 04, 09:00)
Pirmas kazkur labia matytas... Grazi ta detale is sono...
Nu taip, dekostudijoj daug tokių servetėlių yra
Whatever?, c_ataner, AnAngel, dėkoju Ir jūsų darbai labai gražūs
Rodau dar vieną dėžutę "Stebuklų šaly"
Nieko sau! Jau seniai nemaciau tiek visko daug ir grazaus vienu metu vienoj kruvoj, vau nerealu
QUOTE(Sielonešė @ 2013 06 04, 11:20)
Labai grazi... O apacioje ir viduje tai servetele? Gal patartumet, mergaites, kaip viduje dangcio lygiai uzklijuot servetele? Niekaip man neiseina...
Ačiū Taip, naudota servetėlė. Ši dėžutė nedidukė, tai klijavau tiesiog su klijais nuo vidurio einant link kraštų.
QUOTE(Sielonešė @ 2013 06 04, 11:46)
Ačiū Taip, naudota servetėlė. Ši dėžutė nedidukė, tai klijavau tiesiog su klijais nuo vidurio einant link kraštų.
Kiek bandziau man ziauriai raukslejasi...
Sielonese, labai labai
AnAngel, o pabandyk su labai labai daug vandens, kad servetele tiesiog "plauktu"... Man taip geriausia didelius plotus klijuoti, su klijais irgi raukslejasi..
Beje, o as vis noriu paklausti, kaip Jus istisine servetele klijuojat ant remelio, kai visas remelis yra viena servetele (sobieskos paskutiniai, an angel daugelis remeliu )?
Ar sujungimus darote?
AnAngel, o pabandyk su labai labai daug vandens, kad servetele tiesiog "plauktu"... Man taip geriausia didelius plotus klijuoti, su klijais irgi raukslejasi..
Beje, o as vis noriu paklausti, kaip Jus istisine servetele klijuojat ant remelio, kai visas remelis yra viena servetele (sobieskos paskutiniai, an angel daugelis remeliu )?
Ar sujungimus darote?
QUOTE(AnAngel @ 2013 06 04, 11:03)
Kiek bandziau man ziauriai raukslejasi...
Vidų dekoravau tik nedidukėms dėžutėms, tai keli potėpiai į šonus ir viskas Didesnius plotus nebandžiau. Beje, aš pakeliu servetėlės šonus: pirma tepu klijais servetėlės vidų, paskui pakėlus ją tepu į šonus, net nežinau, ar suprantamai paaiškinau Čia tinka posakis: "geriau kartą pamatyti, nei šimtą kartų išgirsti". Dar naudoju stambų teptuką.
Whatever?, dėkoju