Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

An Angel, labai labai grazu...
Dziaugiuosi, kad tavo darbai taip isgerazejo, subtilus tokie, skoningi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(c_ataner @ 2013 06 03, 21:57)
wub.gif mmmmm, dar vienas superinis darbas
beje, nepaminejau, bet pries tai rodyti tavo darbai irgi fantastiskai grazus, ypac jureiviskas  thumbup.gif

Aciu 4u.gif

Whatever? ir tau dekui 4u.gif
Atsakyti
Kai nėra darbukų tai nėra, bet kai atsiranda-tai kemšasi smile.gif

Balionėliai jums mergiukai 4u.gif 4u.gif 4u.gif , kas eksperimentavot su dažais ir motyvais.... wub.gif

Manieji...

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 06 04, 09:32)
Manieji...

Pirmas kazkur labia matytas... ax.gif Grazi ta detale is sono... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2013 06 04, 09:00)
Pirmas kazkur labia matytas...  ax.gif Grazi ta detale is sono...  4u.gif

Nu taip, dekostudijoj daug tokių servetėlių yra smile.gif
Atsakyti
Whatever?, c_ataner, AnAngel, dėkoju 4u.gif Ir jūsų darbai labai gražūs wub.gif

Rodau dar vieną dėžutę "Stebuklų šaly"
user posted image
Atsakyti
Nieko sau! Jau seniai nemaciau tiek visko daug ir grazaus vienu metu vienoj kruvoj, vau nerealu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielonešė @ 2013 06 04, 11:20)

Rodau dar vieną dėžutę "Stebuklų šaly"

Labai grazi... O apacioje ir viduje tai servetele? Gal patartumet, mergaites, kaip viduje dangcio lygiai uzklijuot servetele? Niekaip man neiseina... ax.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif Taip, naudota servetėlė. Ši dėžutė nedidukė, tai klijavau tiesiog su klijais nuo vidurio einant link kraštų.
Atsakyti
QUOTE(Sielonešė @ 2013 06 04, 11:46)
Ačiū  4u.gif Taip, naudota servetėlė. Ši dėžutė nedidukė, tai klijavau tiesiog su klijais nuo vidurio einant link kraštų.

Kiek bandziau man ziauriai raukslejasi... blush2.gif
Atsakyti
Sielonese, labai labai wub.gif

AnAngel, o pabandyk su labai labai daug vandens, kad servetele tiesiog "plauktu"... Man taip geriausia didelius plotus klijuoti, su klijais irgi raukslejasi..

Beje, o as vis noriu paklausti, kaip Jus istisine servetele klijuojat ant remelio, kai visas remelis yra viena servetele (sobieskos paskutiniai, an angel daugelis remeliu )?
Ar sujungimus darote?
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2013 06 04, 11:03)
Kiek bandziau man ziauriai raukslejasi... blush2.gif

Vidų dekoravau tik nedidukėms dėžutėms, tai keli potėpiai į šonus ir viskas smile.gif Didesnius plotus nebandžiau. Beje, aš pakeliu servetėlės šonus: pirma tepu klijais servetėlės vidų, paskui pakėlus ją tepu į šonus, net nežinau, ar suprantamai paaiškinau smile.gif Čia tinka posakis: "geriau kartą pamatyti, nei šimtą kartų išgirsti". Dar naudoju stambų teptuką.

Whatever?, dėkoju 4u.gif

Atsakyti