Ech kokios mes išdidžios........ Pamenu kiek kartų asmeniškai aiškinau kiekvienai kaip perkeliamas paveiksliukas ant modelino ir panašius dalykus. Buvau net susirašiusi bendrą tekstą ir darydavau copy paste Pirmą kartą pamačius savo darbo identišką kopiją buvo lengvas šokas, tačiau nesureikšminau. Kam sau nervus gadinti dėl tokių dalykų?
P.S. mergaitės šaunuolės jūs, neužmetat šio pomėgio. O aš va kažkaip jau nelabai..... nors širdelė dar suspurda kai gražių darbelių pas jus pamatau. Dabar kaip tik mąsčiau ką auklėtojoms galėčiau padaryti. Ir va kilo mintis pamačius jūsų skirtukus. Nes plaukų šepečius, dežutes jau esu dariusi. O juk auklėtojos perskaito nemažai knygų - gal pravers tokia dovanėlė.
Sėkmės mergaitės, darbuokitės ir toliau. Kad ir labai aprimo dekupažo tema, tačiau nemirė tikrai. Užtai ir džiaugiuosi
QUOTE(AnAngel @ 2013 10 05, 11:35)
O as noreciau, kad merginos pagaliau pradetu pacios ieskoti info... Man niekas nepadejo,
Ana, ar tikrai? )))) Tada atmintis tavo trumpa
QUOTE(AnAngel @ 2013 10 12, 13:53)
Nors ir mazai, bet grazu?
Taskavai pati?
QUOTE(Nuotaikinga @ 2013 10 13, 00:07)
yra dalyku, kurie greitai pasimirsta, deja...
Senokai dekupažo temose nesilankiau
Kad podiumo ieškojai, tai gerai. Tik va žiūriu žiūriu kas man akį traukia.
Pažiūrėk pati foto iš toliau - na tokius retrinius paveiksliukus užklijavai, o patį foną ko pagailėjai pasendinti? Taip ir prašosi tokio "mylimuko" padėvėto kelionėse efektuko.
Padirbėk visgi dar apie metalo detales (Lachesės knygą pavartyk, ji ten super tokį lagaminą nudekoravo, 98-99 knygos puslapiuose idelus kampų pasendinimo pavyzdukas), ir pabandyk pamatyti, kurios lagamino briaunų vietos natūraliai pasinešiotų, patamsėtų. Patamsink, pasendink ir pamatysi - "uždainuos" lagaminukas kitaip
Merginos, ypač naujokės, labai rekomenduoju įsigyti mūsų Lietuvos dekupažo guru, mūsų forumo senbuvės ir gerosios fėjos mokytojos Lachesės sukurtą ir išleistą knygą, tikrai geresnės informacijos jokiose užsienio knygose nerasite, ji juk iš praktikos ten tieeeeek patarimų sudėjo, kad tik imk ir nors ir visus namus atsiremontuok meniniais metodais . Iš jos išmonės mums visoms mokytis ir mokytis.
O be toknygoje ir forumo senbuvių darbelių knygoje rasite ir paslaptimis ten net neviena mūsų pasidalinome
(beje knygos viršelis irgi dekupažas)
QUOTE(mona66 @ 2013 10 12, 18:44)
Ot prisivoliojau podiumo beieškodama
Kad podiumo ieškojai, tai gerai. Tik va žiūriu žiūriu kas man akį traukia.
Pažiūrėk pati foto iš toliau - na tokius retrinius paveiksliukus užklijavai, o patį foną ko pagailėjai pasendinti? Taip ir prašosi tokio "mylimuko" padėvėto kelionėse efektuko.
Padirbėk visgi dar apie metalo detales (Lachesės knygą pavartyk, ji ten super tokį lagaminą nudekoravo, 98-99 knygos puslapiuose idelus kampų pasendinimo pavyzdukas), ir pabandyk pamatyti, kurios lagamino briaunų vietos natūraliai pasinešiotų, patamsėtų. Patamsink, pasendink ir pamatysi - "uždainuos" lagaminukas kitaip
Merginos, ypač naujokės, labai rekomenduoju įsigyti mūsų Lietuvos dekupažo guru, mūsų forumo senbuvės ir gerosios fėjos mokytojos Lachesės sukurtą ir išleistą knygą, tikrai geresnės informacijos jokiose užsienio knygose nerasite, ji juk iš praktikos ten tieeeeek patarimų sudėjo, kad tik imk ir nors ir visus namus atsiremontuok meniniais metodais . Iš jos išmonės mums visoms mokytis ir mokytis.
O be toknygoje ir forumo senbuvių darbelių knygoje rasite ir paslaptimis ten net neviena mūsų pasidalinome
(beje knygos viršelis irgi dekupažas)
QUOTE(Nuotaikinga @ 2013 10 13, 01:07)
Ne mano atmintis ne trumpa, tavo pagalba atsiminsiu visam gyvenimui ir tu tai zinai, kalbejau apie tas merginas, kuriuoms rasiau bet nesulaukiau atsako... Be to tu mane mokei kaip lygiai be rauksiu uzklijuoti servetele, o cia mes kalbame apie tekstu pernesima / uzrasyma...
Papildyta:
QUOTE(Whatever? @ 2013 10 13, 01:23)
Nors ir mazai, bet grazu?
Taskavai pati?
Taskavai pati?
Aciu. Taip pati
QUOTE(Nuotaikinga @ 2013 10 12, 23:50)
Knyga nereali, jei si knyga nebutu savo laiku man i rankas papuolusi, vargu ar buciau emusi dekupazuoti
Teko ir man lagaminą prikelti naujam gyvenimui. Rodžiausi jau kitoje temoje ir šiaip kitur, tad gal jau matytas bus, bet vis tiek pasirodau. Jis labai pavargęs ir pagyvenęs pateko į mano rankas, tiesiog prašėsi remonto
Toks buvo
O toks tapo
Čia buvo pirmasis mano stambesnis dekupažo darbas. Nedaug tuo užsiimu
Toks buvo
O toks tapo
Čia buvo pirmasis mano stambesnis dekupažo darbas. Nedaug tuo užsiimu
`Ačių Nuotaikingai už patarimus. Pats pirmasis užmanymas panašus į jūsų siūlytą ir buvo, bet teko jo atsisakyti (perdaryti) dėl kelių priežasčių: 1) nieko sendinto ar "aptrinto" interjiere nėra, todėl pirmasis variantas visai neįsipaišė ir atrodė, kaip svetimkūnis; 2) kadangi esu tokia spalvų maišymo"ekspertė" susimaišė tokia spalva, kad šoninių aptrynimų nesugebėjau išgauti (gal todėl ir neįsipaišė pasendintas variantas). Apsitrynimai šoniniai ir ne tik jau atsiranda savaime, todėl su laiku (manau) ši problema savaime išsispręs. Varčiau šitą knygą, bet mano interjiere pavieniai daiktai visai neranda savo vietos (čia turiu omenyje pagal šitą knygutę), labai gaila, nes man jie labai šilti ir priimtini. Realiai lagaminas atrodo šiek tiek geriau nei nuotraukoje (dar viena tobulėjimo kryptis ). Nuotraukose išryškėjo štampavimo problema (nelygus paviršius), gyvai taip akių nebado. Aš manau, kad kartais reikia ir nusižengti stiliaus taisyklėms dėl to, kad daiktas rastų savo vietą namuose. Jei atsirastų poreikis (o taip gali būti) visada galima perdaryti. Dėja mano darbuose dabar nėra nei vieno, jūsų pasiūlytos autorės, stiliumi atlikto darbo. Bet nesakau niekada niekada. Vidus dar laukia savo pertvarkymo (tinkamo audinio).
QUOTE(M.A.M.A @ 2013 10 13, 12:08)
Teko ir man lagaminą prikelti naujam gyvenimui. Rodžiausi jau kitoje temoje ir šiaip kitur, tad gal jau matytas bus, bet vis tiek pasirodau. Jis labai pavargęs ir pagyvenęs pateko į mano rankas, tiesiog prašėsi remonto
Grazus darbelis
Dariau ir ir as lagamina, jo bukle buvo dar prastesne, negu jusiskio:
Pagal stilių visi skirtingi, bet gražumas visų darbelių . Manau visos darėt (prikėlėt naujam gyvenimui) tam, kad daiktai atrastų savo vietą namuose. Va čia ir yra dilema, kad kartais turi su savimi nemažai padiskutuoti ar pagal taisykles, bet svetimkūnis, ar ne pagal taisykles, bet "savas"