VasareV, grazu Man ypac patiko remelis
Kad pateisinti temos pavadinima, rodausi ir as:
Gomerta ,laikrodis super, labai grazus skeldejimas
O šaunuolės, kad pajudėjot. Visoms po didelį . Gal ir ne visai tobulus darbus pristatysim, bet kaip pamatysim, kad kažkas šiek tiek nepavyko (juk savo darbai patys pačiausi ). Jei pavartysim ankstesnius forumus pirmieji darbai daugumos patys pačiausi, o dabar kokius šedevrus raito. Taigi kitų nuomonė svarbi, nes kartais pats daug ko ir nepamatai. Todėl darom ir rodom (o rodyti bus ką, šventės artėja). O aš pabaigiau labai rimtą darbą ir rytoj (t. y.šiandien pabandysiu ir savo kai ką pafotkinti).
QUOTE(mona66 @ 2013 10 09, 01:04)
Taigi kitų nuomonė svarbi, nes kartais pats daug ko ir nepamatai.
...ir tai turėtų būti pagyrų puodo lozungu.
Gomerta...NUOSTABU...iš savo prizmės, jei tai būčiau dariusi pati, nebūčiau tik citrinų apačioj klijavusi, o šiaip super...kaip gražiai išreikšta su fauna servetėlė
evk...tikrai žavu, šepetėlis koks jaukus, jam nieko daugiau netrūksta,yra tiek kiek reikia, aišku ir senos, bet geros ir gražios aguonos, tinka joms ir žvakė ir padėkliukas
Whatever....paskutinioji dėžutė miela, tik...man taip nesižiūri tie ,kaip pavadint...nuteplioti kraštai, pastebėjau, kad kai kur tu juos šviesius darai, kai kur tamsius, nu neįsipaišo jie į bendrą visumą, per daug aštrūs jų kraštai, nors mėgini švelninti kempinėle, bet vistiek jie turi SAVO kažkokią ribą, kuri darbą daro netvarkingu ....va pasakiau
vasare... nesakysiu nieko, pati matai
AnAngel...tik klausimukas, ar tau patinka užrašai ant pačio rėmelio...ūgio, svorio, datos...man asmeniškai jie darko vaizdą, prašo ir manęs , kad užkeverzočiau ant viršaus duomenis, bet aš atsisakau tokių norų išpildymo, arba sugalvoju, kaip tai padaryt meniškiau
Nu nepykit tik už atvirumą, keiskimės pačios ir pamėginkim padėti kitiems...pasakykime savo vizijas, kas norės -jomis pasinaudos, o kas ne..yra paliekama teisė rinktis
QUOTE(sobieska @ 2013 10 09, 08:25)
AnAngel[/b]...tik klausimukas, ar tau patinka užrašai ant pačio rėmelio...ūgio, svorio, datos...man asmeniškai jie darko vaizdą, prašo ir manęs , kad užkeverzočiau ant viršaus duomenis, bet aš atsisakau tokių norų išpildymo, arba sugalvoju, kaip tai padaryt meniškiau
Man patinka. Savo dukrai kai dariau remeli irgi uzdejau jos duomenys, manau kai remelis su kalendoriaus lapeliu tai tie duomenys papildo metrika...
VasareV, sepeciai labai patiko
Siaip klausimas, tu su blizgiu laku lakuoji?
evk, sepetys labai labai dailus
Gomerta, laikrodis ir serveteline labai subtilus, skoningi - liuks.
Dezele irgi daili, tik citrina ir man nelabai ziurisi...
Sobieska, aciu uz tavo nuomone apie mano deze... Neturejau tikslo ju slepti, tu krastu Bet supratau, ka norejai pasakyti
Sobieska, aciu uz tavo nuomone apie mano deze... Neturejau tikslo ju slepti, tu krastu Bet supratau, ka norejai pasakyti
QUOTE(Whatever? @ 2013 10 09, 09:12)
VasareV, sepeciai labai patiko
Matinis lakas. Fotiko pokštai sudarant blizgų įspūdį. Padėtis beviltiška ir naujo kolkas negaliu įpirkt..
Laba diena
Šioje temoje lankausi jau daug laiko, grynai iš jūsų mokausi. Tai nusprendžiau parodyti, ką pavyko suprasti ir išmokti. Pagalvojau, kad ne visai gerai tik naudotis jumis ir nieko neparodyti.
URL=http://www.part.lt/perziura/39ebb1f083c76dfed8ce7d445818a105951.JPG]http://www.part.lt/img/39ebb1f083c76dfed8ce7d445818a105951.JPG[/URL]
Papildyta:
Atsiprašau, padariau kažką baisiai ne taip, Tai dar viena priežastis nesirodyti forume. Reikėjo kažkaip sumažinti paveikslėlį, dar sykį atsiprašau
Šioje temoje lankausi jau daug laiko, grynai iš jūsų mokausi. Tai nusprendžiau parodyti, ką pavyko suprasti ir išmokti. Pagalvojau, kad ne visai gerai tik naudotis jumis ir nieko neparodyti.
URL=http://www.part.lt/perziura/39ebb1f083c76dfed8ce7d445818a105951.JPG]http://www.part.lt/img/39ebb1f083c76dfed8ce7d445818a105951.JPG[/URL]
Papildyta:
Atsiprašau, padariau kažką baisiai ne taip, Tai dar viena priežastis nesirodyti forume. Reikėjo kažkaip sumažinti paveikslėlį, dar sykį atsiprašau
QUOTE(VDG @ 2013 10 09, 13:58)
nieko Tomiene istrins foto
kita karta nustatykit tik 400 arba 640 nuotraukos dydi ten kur duoda rinktis o dabar darbas kaip ant delno nors ir sunku visa vaizda paziureti bet ,matosi kad kruopštumo jums netrūksta