Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

VasareV, grazu 4u.gif Man ypac patiko remelis 4u.gif
Kad pateisinti temos pavadinima, rodausi ir as:
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gomerta @ 2013 10 08, 16:49)

labai graziai ir skoningai padaryta 4u.gif
Atsakyti
Gomerta ,laikrodis super, labai grazus skeldejimas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamule13: 08 spalio 2013 - 19:23
Bandau ir aš pasirodyti šiame Pagyrų puode su savo kukliais darbeliais.user posted imageuser posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evk: 08 spalio 2013 - 21:51
O šaunuolės, kad pajudėjot. Visoms po didelį 4u.gif 4u.gif 4u.gif . Gal ir ne visai tobulus darbus pristatysim, bet kaip pamatysim, kad kažkas šiek tiek nepavyko (juk savo darbai patys pačiausi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ax.gif ). Jei pavartysim ankstesnius forumus pirmieji darbai daugumos patys pačiausi, o dabar kokius šedevrus raito. Taigi kitų nuomonė svarbi, nes kartais pats daug ko ir nepamatai. Todėl darom ir rodom (o rodyti bus ką, šventės artėja). O aš pabaigiau assa.gif assa.gif labai rimtą darbą ir rytoj (t. y.šiandien pabandysiu ir savo kai ką pafotkinti). rolleyes.gif rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mona66: 09 spalio 2013 - 00:06
QUOTE(mona66 @ 2013 10 09, 01:04)
Taigi kitų nuomonė  svarbi, nes kartais pats daug ko ir nepamatai.

thumbup.gif
...ir tai turėtų būti pagyrų puodo lozungu.

Gomerta...NUOSTABU...iš savo prizmės, jei tai būčiau dariusi pati, nebūčiau tik citrinų apačioj klijavusi, o šiaip super...kaip gražiai išreikšta su fauna servetėlė wub.gif

evk...tikrai žavu, šepetėlis koks jaukus, jam nieko daugiau netrūksta,yra tiek kiek reikia, aišku ir senos, bet geros ir gražios aguonos, tinka joms ir žvakė ir padėkliukas thumbup.gif

Whatever....paskutinioji dėžutė miela, tik...man taip nesižiūri tie ,kaip pavadint...nuteplioti kraštai, pastebėjau, kad kai kur tu juos šviesius darai, kai kur tamsius, nu neįsipaišo jie į bendrą visumą, per daug aštrūs jų kraštai, nors mėgini švelninti kempinėle, bet vistiek jie turi SAVO kažkokią ribą, kuri darbą daro netvarkingu ax.gif ....va pasakiau cool.gif

vasare... nesakysiu nieko, pati matai mirksiukas.gif

AnAngel
...tik klausimukas, ar tau patinka užrašai ant pačio rėmelio...ūgio, svorio, datos...man asmeniškai jie darko vaizdą, prašo ir manęs , kad užkeverzočiau ant viršaus duomenis, bet aš atsisakau tokių norų išpildymo, arba sugalvoju, kaip tai padaryt meniškiau rolleyes.gif

Nu nepykit tik už atvirumą, keiskimės pačios ir pamėginkim padėti kitiems...pasakykime savo vizijas, kas norės -jomis pasinaudos, o kas ne..yra paliekama teisė rinktis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 09 spalio 2013 - 06:31
QUOTE(sobieska @ 2013 10 09, 08:25)

AnAngel[/b]...tik klausimukas, ar tau patinka užrašai ant pačio rėmelio...ūgio, svorio, datos...man asmeniškai jie darko vaizdą, prašo ir manęs , kad užkeverzočiau ant viršaus duomenis, bet aš atsisakau tokių norų išpildymo, arba sugalvoju, kaip tai padaryt meniškiau rolleyes.gif

Man patinka. Savo dukrai kai dariau remeli irgi uzdejau jos duomenys, manau kai remelis su kalendoriaus lapeliu tai tie duomenys papildo metrika... 4u.gif
Atsakyti
VasareV, sepeciai labai patiko 4u.gif 4u.gif
Siaip klausimas, tu su blizgiu laku lakuoji?

evk, sepetys labai labai dailus 4u.gif
Gomerta, laikrodis ir serveteline labai subtilus, skoningi - liuks.
Dezele irgi daili, tik citrina ir man nelabai ziurisi... 4u.gif

Sobieska, aciu uz tavo nuomone apie mano deze... Neturejau tikslo ju slepti, tu krastu 4u.gif Bet supratau, ka norejai pasakyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2013 10 09, 09:12)
VasareV, sepeciai labai patiko 4u.gif  4u.gif
Siaip klausimas, tu su blizgiu laku lakuoji?
evk, sepetys labai labai dailus 4u.gif
Gomerta, laikrodis ir serveteline labai subtilus, skoningi - liuks.
Dezele irgi daili, tik citrina ir man nelabai ziurisi... 4u.gif

Sobieska, aciu uz tavo nuomone apie mano deze... Neturejau tikslo ju slepti, tu krastu 4u.gif  Bet supratau, ka norejai pasakyti  4u.gif

Matinis lakas. Fotiko pokštai sudarant blizgų įspūdį. Padėtis beviltiška ir naujo kolkas negaliu įpirkt..
Atsakyti
Labai visoms ačiū už šiltus atsiliepimus smile.gif Tai paskatina dar labiau stengtis...
Atsakyti
Laba diena
Šioje temoje lankausi jau daug laiko, grynai iš jūsų mokausi. Tai nusprendžiau parodyti, ką pavyko suprasti ir išmokti. Pagalvojau, kad ne visai gerai tik naudotis jumis ir nieko neparodyti.
URL=http://www.part.lt/perziura/39ebb1f083c76dfed8ce7d445818a105951.JPG]http://www.part.lt/img/39ebb1f083c76dfed8ce7d445818a105951.JPG[/URL]
Papildyta:
Atsiprašau, padariau kažką baisiai ne taip, Tai dar viena priežastis nesirodyti forume. Reikėjo kažkaip sumažinti paveikslėlį, dar sykį atsiprašau
Atsakyti
QUOTE(VDG @ 2013 10 09, 13:58)

Atsiprašau, padariau kažką baisiai ne taip, Tai dar viena priežastis nesirodyti forume. Reikėjo kažkaip sumažinti paveikslėlį, dar sykį atsiprašau

nieko Tomiene istrins foto mirksiukas.gif
kita karta nustatykit tik 400 arba 640 nuotraukos dydi ten kur duoda rinktis o dabar darbas kaip ant delno biggrin.gif nors ir sunku visa vaizda paziureti bet ,matosi kad kruopštumo jums netrūksta 4u.gif
Atsakyti