Merginos iš visos širdies dėkoju, whatever, perfect, vasarev ir kitos, gera, kad suprantat ir negailit gero žodžio... patarimų temose tikrai klausiau, pirmiausia ten ir kreipiausi, bet pralaukus pora sav. nusprendžiau čia laimę pabandyti, tik va, labai rūsčiai sutikta buvau, maniau, kad tikrai visos čia tik ir giriasi (juk pagyrų puodas) ir gaili patarimų, kad gink Die kas nepadarytų darbelio panašia technika ar dar kuo...
Ir iš ties kam tada tie forumai, jei juose nė išsižioti negali, juk daug smagiau kai gali ir pasirodyti, ir pabendrauti ir patarimų pasiklausti... juk vistiek kiekviena turi savo matymą, braižą ir t.t.
Ačiū dar kart merginos už nuoširdumą ir pasidalinimus!
QUOTE(Whatever? @ 2013 10 05, 13:59)
Cia tas pats...jei mane apvoge - vogsiu ir as
Jei man nedave - ir as nesidalinsiu
Man niekas neatsakydavo, kad cia mano paslaptis..
Niekas cia pastoviai neklausia, o jei paklausia - tai nesuprantu, kodel turetu buti gaila atsakyti....
Negrazu taip....
Jei man nedave - ir as nesidalinsiu
Man niekas neatsakydavo, kad cia mano paslaptis..
Niekas cia pastoviai neklausia, o jei paklausia - tai nesuprantu, kodel turetu buti gaila atsakyti....
Negrazu taip....
Man zinok negaila pasidalinti patirtimi su cia esanciais, bendraujanciais nariais, o ne tais kurie pasirodo tik tam, kad gauti reikiamos info. Darbu nematem, nepazistam...
QUOTE(RasuteK @ 2013 10 05, 15:39)
Bet kam tada saugomos forumuose senos temos? Ten tiek dauuuuug info, tik reik netinget ir nors kelias temas nuo...iki perskaityti, tada ir klausimu maziau kyla... Visiskai suprantu, kai nebesinori atsakinet senbuvems, kai klausimai vis tie patys kartojasi ir kartojasi
Tikrai taip O as jau kelis kartus nesmagiai nudegiau, kai manes graziai paklause, o as geranoriskai pasidalinau info, o paskui pamaciau vos ne copy paste savo darbo... Zinokit nesmagu kazkaip.
QUOTE(M.A.M.A @ 2013 10 05, 17:19)
Turėjau seną komplektą arbatos padėkliukų, bet jam jau buvo pribrendęs reikalas pakilti naujam gyvenimui. Tad pasitelkiau visagalį dekupažą
Jau maciau Facebooke... Graziai pasidarbavai, tik man asmeniskai jie graziau atrode pries dekoravima, tokie seni, pagyvene, daug ko pamate ir dar labai idomios formos, pasitryne...
QUOTE(akwariuma @ 2013 10 05, 22:07)
turbut butu karuna nukritusi , jei butumete pasidalinusi patirtimi
Tikrai ne... Kaip ir naujokems nenudziutu rankos jeigu pagooglintu..
QUOTE(AnAngel @ 2013 10 07, 12:48)
pasidalinau info, o paskui pamaciau vos ne copy paste savo darbo... Zinokit nesmagu kazkaip.
AnAngel, iš vienos pusės aš jus suprantu.
Jūsų darbai gražūs. Rafinuoti ir išbaigti, turit savo braižą.
Žmogus paklausė. Na, ėmei ir atsakei. (mano nuomone). Ir nesibaiminkit, kad Jūsų, sobieskos, Whatever? Sielonešės darbus atkartoti, kai kurioms iš mūsų reiks dar daug daug dekupažuot, gadint, mokytis, klyst.
O mokytis bendrauti irgi reikia mokytis - visoms mums
Tomiene, mes nesipykstam. Jei ką.
QUOTE(Perfect @ 2013 10 07, 13:55)
AnAngel, iš vienos pusės aš jus suprantu.
Žmogus paklausė. Na, ėmei ir atsakei. (mano nuomone). Ir nesibaiminkit, kad Jūsų, sobieskos, Whatever? Sielonešės darbus atkartoti, kai kurioms iš mūsų reiks dar daug daug dekupažuot, gadint, mokytis, klyst.
Perfect, jeigu manes klausia sio forumo dalyves, kurios rodosi, bendrauja giria kitu darbus, visada atrasau ir atsakau i klausimus. Bet kai klausia is nezinia is kur islindusi "naujoke", kuri kaip suprantu dekupazuoja jau kuri laika, bet mums savo darbu nerodo, su mumis nebendrauja, o tiesiog nori info tai kodel mes viska turim mesti ir jai patarinet? Gal ji is pradziu tegu tinkamai prisistato, papasakoja apie save, parodo savo darbelius, o tik tada reikalauja atsakymu i savo klausimus. Galu gale ji taip ilgai lauke to atsakymo, net kelis kartus kartojo savo klausima, bet ankstesniu temu neperskaite. O juk ten tikrai daug info.
QUOTE(AnAngel @ 2013 10 07, 15:48)
Perfect, jeigu manes klausia sio forumo dalyves, kurios rodosi, bendrauja giria kitu darbus, visada atrasau ir atsakau i klausimus. Bet kai klausia is nezinia is kur islindusi "naujoke", kuri kaip suprantu dekupazuoja jau kuri laika, bet mums savo darbu nerodo, su mumis nebendrauja, o tiesiog nori info tai kodel mes viska turim mesti ir jai patarinet? Gal ji is pradziu tegu tinkamai prisistato, papasakoja apie save, parodo savo darbelius, o tik tada reikalauja atsakymu i savo klausimus. Galu gale ji taip ilgai lauke to atsakymo, net kelis kartus kartojo savo klausima, bet ankstesniu temu neperskaite. O juk ten tikrai daug info.
Kažkoks totalus susireikšminimas , nenorit -neatsakykit, bet nebūtina savų taisyklių įvedinėt.
"Gal ji is pradziu tegu tinkamai prisistato, papasakoja apie save, parodo savo darbelius, o tik tada reikalauja atsakymu i savo klausimus."
Žmonės prašo pagalbos, o ne reikalauja. Atsiranda forumiečių kurios atsako, nepamiršta kad forumas yra bendras ir laisvai prieinamas visiems, o ne tik tiems kurie daugiausiai nuotraukų sukelia.
Ne kiekvienas, kad ir kokybiškas, tiražavimas yra kūryba. Tai išmokta technika ir pradėtas versliukas. Negi taip bijoma konkurentų?
QUOTE(RRita @ 2013 10 07, 20:15)
Kažkoks totalus susireikšminimas , nenorit -neatsakykit, bet nebūtina savų taisyklių įvedinėt.
"Gal ji is pradziu tegu tinkamai prisistato, papasakoja apie save, parodo savo darbelius, o tik tada reikalauja atsakymu i savo klausimus."
Žmonės prašo pagalbos, o ne reikalauja. Atsiranda forumiečių kurios atsako, nepamiršta kad forumas yra bendras ir laisvai prieinamas visiems, o ne tik tiems kurie daugiausiai nuotraukų sukelia.
Ne kiekvienas, kad ir kokybiškas, tiražavimas yra kūryba. Tai išmokta technika ir pradėtas versliukas. Negi taip bijoma konkurentų?
Zinokit, uzsienio forumuose yra normali praktika, prisitatai, parodai tada tau kas nors ir atrasys. Ir tai yra norma. Dabar visi mane puola, bet kazkodel niekas nepuole atsakineti i jos klausimus kai tik ji juos uzdave, kol as neatrasiau pasiulydama pagooglinti... Tad nereikia cia dabar lia lia, kad as bloga, o visi kiti gerieciai Issakiau savo nuomone ir juos laikysiuos toliau.
Konkurencijos tai as tikrai nebijau, visada esu uz grazius ir kokybiskus darbus, uz nora pazinti ir tobuleti savo jegomis. Jeigu savo jegu neuztenka - bendrauk su bendraminciais, kurk, rodyk savo darbus, kad juos ivertintu kiti ir patartu ka keisti, o ka ne... O pas mus atvirksciai - klausti tai pirmos, ir atsakyti mes butinai turim, o kai pradeda girtis nekokybiskais darbais ir gauna tiesu sviesu pasisakyma, kad "Š" , o ne darbas tai pradeda rekti, kad nieko jus nesuprantat, mano drauges sako, kad as labai graziai dekupazuoju ir t.t.
Manau sia tema jau galim ir uzbaigti, juolab, kad ir musu "pasnekove" gavo savo trokstama atsakyma ir pradingo...
Čia dažnai užsuku pasigrožėti nuostabiais darbeliais. Dekupažuoju kelis metus (karts nuo karto prisėsdama pradžiuginti draugus rankų darbo dovanomis), bet niekada čia nesirodžiau, ne dėlto, kad kritikos bijočiau, bet todėl, kad nemoku įkelti nuotraukų O apie AnAngel galiu atsiliepti tik gerais žodžiais, kiek esu klaususi Jos patarimų, visada esu sulaukusi konkrečių atsakymų, net ir nuorodų. Ačiū
QUOTE(evk @ 2013 10 07, 21:16)
Čia dažnai užsuku pasigrožėti nuostabiais darbeliais. Dekupažuoju kelis metus (karts nuo karto prisėsdama pradžiuginti draugus rankų darbo dovanomis), bet niekada čia nesirodžiau, ne dėlto, kad kritikos bijočiau, bet todėl, kad nemoku įkelti nuotraukų O apie AnAngel galiu atsiliepti tik gerais žodžiais, kiek esu klaususi Jos patarimų, visada esu sulaukusi konkrečių atsakymų, net ir nuorodų. Ačiū
http://www.part.lt/ registruokites ir kelkit foto lengviau nebuna jei kas neaisku klauskit
Mėgstu razborkes Reiks ir man nufotkinti savo "šedevrus" ir pagyvinti forumą Na mergikės įpilkim šviežio kraujo AAA.
Įkelsiu rytoj truputį vaizdo jei bus tinkamas apšvietimas.
QUOTE(zydrem @ 2013 10 07, 22:32)
http://www.part.lt/ registruokites ir kelkit foto lengviau nebuna jei kas neaisku klauskit
As ikeliu foto ir be registracijos, tikrai labai paprasta ir nera daug reklamos kaip radikal.ru.
QUOTE(mona66 @ 2013 10 07, 22:58)
Mėgstu razborkes Reiks ir man nufotkinti savo "šedevrus" ir pagyvinti forumą Na mergikės įpilkim šviežio kraujo AAA.
Oi sviezio kraujo tikrai cia reikia is nuolatos besorodanciu liko Whatever, Sielonese, as, sobieska, Vasare ir viskas?!
Papildyta:
QUOTE(evk @ 2013 10 07, 22:16)
Aciu
Na mano kraujas ne toks mėlynas (čia pagal darbų kokybę ), bet manau bus peno diskusijoms.