Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(Whatever? @ 2013 10 05, 10:42)

1. Parasyti teksta ant paprasto lapo ir su kalke perkelti (perpiesti) ant daikto.Tada su dazais 'apvedzioti'. Grazu, matosi, kad tikrai ranku darbas, bet reikalauja daug kruopstumo ir laiko 4u.gif

Uztrukau pora minuciu, rasydama teksta 4u.gif... 4u.gif AnAngel, o tu kiek ?
Negi gaila pasidalinti info  4u.gif  4u.gif biggrin.gif Beje, kai as pradejau, merginos buvo kur kas draugiskesnes

uz sita info jums ir esu dėkinga 4u.gif
galvojau trafaretu įsigyti bet ... liksiu prie sito užrašymo budo nes tikrai matosi kad ranku darbas o ne spausdinta blush2.gif
o del atspausdinto ant lapo teksto tai man dar neišeina doh.gif tai kaip kad pas sobeska ax.gif viskas gražu idealu
labai negrazu man ,kaip išsiskiria visas užrašas,atrodo kaip kad lapas su tekstu priklijuotas ,na nesusilieja su vaizdu

o kas del visos servetėles prilyginimo tai atradau labai tinkamus klijus thumbup.gif juoku darbas dabar visa servetele priklijuoti biggrin.gif
Atsakyti
Ppritariu Whatever, niekam karūna enukris, jei bus pasidalinta patirtimi. Aš niekada nepamiršiu kaip kantriai mane konsultavo Lachesė, net telefonu pokalbiui laiko nepagalėjo, šūsnį servėtėlių atidavė. Ir nepasiuntė kažkur googlinti. Galų gale, kam tada reikia to forumo, jei jis nefunkcionalus?
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2013 10 05, 11:42)

Uztrukau pora minuciu, rasydama teksta 4u.gif... 4u.gif AnAngel, o tu kiek ?
Negi gaila pasidalinti info  4u.gif  4u.gif biggrin.gif Beje, kai as pradejau, merginos buvo kur kas draugiskesnes

O as noreciau, kad merginos pagaliau pradetu pacios ieskoti info... Man niekas nepadejo, o tu kuriu klausdavau dazniausiai atsakydavo - tai mano paslaptis ir t.t. Be to kai pati surandi info tai ir vertini ja, o kai pateikia ant lekstutes, tai galiausiai pastoviai klaus... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(VasareV @ 2013 10 05, 12:11)
Galų gale, kam tada reikia to  forumo, jei jis nefunkcionalus?

Cia Pagyru puodas, o ne klausimu - atsakymu skyrelis... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2013 10 05, 11:35)
O as noreciau, kad merginos pagaliau pradetu pacios ieskoti info... Man niekas nepadejo, o tu kuriu klausdavau dazniausiai atsakydavo - tai mano paslaptis ir t.t. Be to kai pati surandi info tai ir vertini ja, o kai pateikia ant lekstutes, tai galiausiai pastoviai klaus... doh.gif

Cia tas pats...jei mane apvoge - vogsiu ir as smile.gif
Jei man nedave - ir as nesidalinsiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Man niekas neatsakydavo, kad cia mano paslaptis..
Niekas cia pastoviai neklausia, o jei paklausia - tai nesuprantu, kodel turetu buti gaila atsakyti....
Negrazu taip.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2013 10 05, 10:42)

Whatever? imk balioną 4u.gif
Šįkart ne už darbą
Papildyta:
QUOTE(AnAngel @ 2013 10 05, 11:35)

Pritariu. Bet gi tas klausimų atsakymų skyrelis jau kaip ir miręs. blush2.gif

Ai, aš stengiuosi neklausinėt, nors norėčiau irnesakyk.gif Bet.....jei žmogus klausia....neatsakyt nemandagu......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perfect: 05 spalio 2013 - 13:26
Bet kam tada saugomos forumuose senos temos? Ten tiek dauuuuug info, tik reik netinget ir nors kelias temas nuo...iki perskaityti, tada ir klausimu maziau kyla... Visiskai suprantu, kai nebesinori atsakinet senbuvems, kai klausimai vis tie patys kartojasi ir kartojasi 4u.gif
Atsakyti
Su tarptautine mokytojo diena. Visos mes dekupažo išmokom iš KAŽKO. Konkretaus asmens, visagalio google.... Taigi, su švente mielas mokytojas:protingas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perfect: 05 spalio 2013 - 13:51
Turėjau seną komplektą arbatos padėkliukų, bet jam jau buvo pribrendęs reikalas pakilti naujam gyvenimui. Tad pasitelkiau visagalį dekupažą smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(M.A.M.A @ 2013 10 05, 16:19)
Turėjau seną komplektą

Ooo kaip mielai gavosi wub.gif Tikrai naujas gyvenimas.
Atsakyti
Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2013 10 05, 10:35)
Papildyta:

turbut butu karuna nukritusi , jei butumete pasidalinusi patirtimi doh.gif
Atsakyti

i 
Merginos, be pykčių! Patarimų/klausimų temos mirusios, rašykit ir laukit, gal kuri auksarankė nepagailės savo laiko ir atsakys, patars, pakonsultuos. Atgaivinkit patarimų temas, nemanau, kad negausit atsako. Be abejo, praverstų perversti ir kelias senas temas. Jei norit sau pasidaryti mielą daiktelį ar atgaivinti seną, juk nebūtina dėl nežinojimo kaip tai padaryti pirkti.
Atsakyti