Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

AnAngel, man sitie ryskus remeliai grazesni nei balti mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2013 10 01, 18:54)
AnAngel, man sitie ryskus remeliai grazesni nei balti  mirksiukas.gif  wub.gif  4u.gif

Aciu. Man irgi. Tik ne visi klientai nori ryskiu... smile.gif
Atsakyti
Anangel, gražios rėmukų spalvos.
Sobieska, paskutinė dėžutė wub.gif ir ta pliauska su arkliais.....atėmė žadą......
ir Whatever rinkinys - ypatingai pakaba patiko.
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 10 01, 09:17)

Grazi labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mona66 @ 2013 09 30, 15:54)

Vaikų metrikos su palikta vieta nuotraukai...
Jei nepagiriame jūsų, tai nereiškia, kad nepastebime (asmeniškai aš spėju tik pasigerėti, o apie komentarus nėra ir ką kalbėti)... 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Šaunūs jūsų visi darbeliai thumbup.gif  wub.gif  wub.gif Tik gaila, kad nėra meniškų kalendoriaus lapelių (labai jau ofisiniai visi) ax.gif  ax.gif

Kaip tik padariau viena metrika su rusiskais lapeliais, man jie grazesni, mielesni ir siltesni smile.gif

user posted image
Atsakyti
Dar vienas mano pabandymas ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(KameHame @ 2013 10 04, 21:56)
Dar vienas mano pabandymas ax.gif

Simpatiska... Tik mano manymu originaliame fone antys atrodytu graziau... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2013 10 04, 20:19)
Simpatiska... Tik mano manymu originaliame fone antys atrodytu graziau...  4u.gif

Tiesa sakant čia turėjo būti ne antys lotuliukas.gif Bet pirmasis sumanymas nepavyko (misija:užklijuok norimą visą servetėlę - neįmanoma). O kaip suprast originaliame fone? Ta prasme - visa servetėlė?
Atsakyti
QUOTE(KameHame @ 2013 10 04, 22:50)
Tiesa sakant čia turėjo būti ne antys lotuliukas.gif Bet pirmasis sumanymas nepavyko (misija:užklijuok norimą visą servetėlę - neįmanoma). O kaip suprast originaliame fone? Ta prasme - visa servetėlė?

Aga smile.gif Jos ten virs pelkes skrenda jeigu mano atmintis neslubuoja...
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2013 05 26, 13:44)
Mano pirmieji knygų skirtukai.
Užsakymas: Dovana darželio auklėtojoms...

user posted image

user posted image

Gražūs darbai 4u.gif , tad noriu paklausti, kaip ta tekstą taip dailiai užrašote, užkeliate ant darbelių?
ačiū už atsakymą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(garbanota avyte @ 2013 10 05, 00:38)
Gražūs darbai  4u.gif , tad noriu paklausti, kaip ta tekstą taip dailiai užrašote, užkeliate ant darbelių?
ačiū už atsakymą  smile.gif

Aciu 4u.gif
Matyt teks dar karta pasikartoti... blush2.gif
Nepatingekite pagooglinti, ieskokite pacios informacijos, domekites, stenkites ir mokykites is savu klaidu. Niekas Jus ant lekstutes info nepateiks. Kaip ir mums - niekas nieko nepateike... Labai paprasta parasyti forume ir laukti kol Jums viska surasys. Beje cia jau antra karta klausiat ir nesulaukiat atsakymo, nesusimastet kodel? 4u.gif
Atsakyti
Aciu visiems, kam patiko darbeliai

QUOTE(garbanota avyte @ 2013 10 04, 23:38)
Gražūs darbai  4u.gif , tad noriu paklausti, kaip ta tekstą taip dailiai užrašote, užkeliate ant darbelių?
ačiū už atsakymą  smile.gif

yra keli budai 4u.gif

1. Parasyti teksta ant paprasto lapo ir su kalke perkelti (perpiesti) ant daikto.Tada su dazais 'apvedzioti'. Grazu, matosi, kad tikrai ranku darbas, bet reikalauja daug kruopstumo ir laiko 4u.gif

2. Paimti paparasta balta servetele, jos krastus( ne visa, tik kad laikytusi) priklijuoti ant balto popieriaus ir spausdinti spausdintuvu. Gaunasi plona servetele su tekstu, tada priklijuojama, kaip bet kokia servetele.

3. Spausdinama ant paprasto A4 balto lapo (galima ir paveiksliuka, galima ir teksta, arba abu, kaip skirtuku atveju) ir klijuojamas visas pavirsius (jei plotas nedidelis), arba iskirpus ir nuploninus -dalis piesinio (jei pvz. daroma deze).
Bet tam reikia programeles, kuri paveiksliukus koreguotu, kad butu galima parasyti teksta (photoshopas, ar kokia kita pan. programa).

Uztrukau pora minuciu, rasydama teksta 4u.gif... 4u.gif AnAngel, o tu kiek ?
Negi gaila pasidalinti info 4u.gif 4u.gif biggrin.gif Beje, kai as pradejau, merginos buvo kur kas draugiskesnes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 05 spalio 2013 - 09:44