Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

Ir dar vienas užsakymas: Jūreiviui Erlandui... smile.gif

user posted image

user posted image

Viskas, baigiu teršti eterį... wink.gif
Atsakyti
Nu, An Angel, darbų tempai gi pas tave 4u.gif Nerealiai gražu, ypatingai jūreiviškas komplektas, tiesiog nuostabus wub.gif Kiek smulkių detalių ir viskas taip suderinta ir apgalvota, net juostelė su inkariukais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(L.M.A. @ 2013 05 26, 16:17)
Nu, An Angel, darbų tempai gi pas tave 4u.gif  Nerealiai gražu, ypatingai jūreiviškas komplektas, tiesiog nuostabus wub.gif Kiek smulkių detalių ir viskas taip suderinta ir apgalvota, net juostelė su inkariukais thumbup.gif

Aciu smile.gif Malonu, kad patinka smile.gif Ant daiktadezes ir sagute su inkariuku, gal tik koliaze nelabai matosi...
user posted image
Darbu tempai pas mane ziauriai suletejo kai pradejau eiti i zmoniska darba... 4u.gif Bet dekupazo neuzmirstu... smile.gif
Atsakyti
Laba visoms smile.gif
Senokai cia sveciavausi ...
Na, ir pasidarbavote jus cia visos, tooookiu grozybiu pridaret wub.gif
Akyse stove, C-Ataner tulpes...
Sobieska - kaip visada as liekiu be zodziu, nes jau neberandu, kaip dar galima apibudinti jusu sedevrus...
An-Angel - viskas nuostabiai grazu.... tu man vistiek liksi, "remeliu karaliene" biggrin.gif . Tikiuosi, neisizeidei smile.gif
Atsiprasau, kad nepaminejau kitu 4u.gif 4u.gif
O cia mano uzsakymukas, jusu teismui smile.gif :
user posted image

Atsakyti
QUOTE(vytautepie @ 2013 05 26, 17:15)

O cia mano uzsakymukas, jusu teismui  smile.gif  :

Labai graziai gavosi, beico spalva nuostabi 4u.gif
Del "remeliu karalienes" neisizeisiu... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2013 05 26, 23:00)
Labai graziai gavosi, beico spalva nuostabi  4u.gif
Del "remeliu karalienes" neisizeisiu...  lotuliukas.gif

aciu 4u.gif
tas beicas, kazkoks "piktybinis"... lakavau 5 kartus, bet ilgiau palaikius rankose, kai susyla, sudreksta rankos, lieka ant pirstu rausva spalva, kur problema, man dar taip niekad nebuvo g.gif
gal dar lakuoti?
Atsakyti
QUOTE(vytautepie @ 2013 05 26, 17:40)
aciu  4u.gif
tas beicas, kazkoks "piktybinis"... lakavau 5 kartus, bet ilgiau palaikius rankose, kai susyla, sudreksta rankos, lieka ant pirstu rausva spalva, kur problema, man dar taip niekad nebuvo  g.gif
gal dar lakuoti?

Cia del to kad lakas vandens pagrindu. Apipurksk karteli aerozoliniu akriliniu laku ir viskas bus ok, tik taip gausiai negailedama. Ir blizges labiau ir ranku nedazys. Beje tas labai aktualu kokiai daiktadezei kur gali buti laikomi drabuziai... 4u.gif
Atsakyti
Kaip džiugu, kai pas mane pirminiai kreipęsi užsakovai pataiko ant sekančio teisingo išpildytojo biggrin.gif ...skirtukai...faini...ir aš juos kažkaip tai taip įsivaizdavau, tik man laiko stoka doh.gif

o vat jūreiviška dėžutė....jėginėėėėė wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

vytautepie ...laiškų dėklas wub.gif ...solidus, išlaikytas, išieškotas...visko tiek kiek reikia...ir ta nėriniuota juostelė tip top buvo pritaikyta, kur ir jai buvo vieta...gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 05 26, 19:15)
Kaip džiugu, kai pas mane pirminiai kreipęsi užsakovai pataiko ant sekančio teisingo išpildytojo biggrin.gif ...skirtukai...faini...ir aš juos kažkaip tai taip įsivaizdavau, tik man laiko stoka doh.gif

o vat jūreiviška dėžutė....jėginėėėėė wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

vytautepie ...laiškų dėklas wub.gif ...solidus, išlaikytas, išieškotas...visko tiek kiek reikia...ir ta nėriniuota juostelė tip top buvo pritaikyta, kur ir jai buvo vieta...gražu wub.gif

Aciu 4u.gif Skirtukus apsiemiau padryti del pacios idejos, labai ji man faina ir del to, kad dar neteko ju daryti... 4u.gif
Del jureiviskos irgi aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2013 05 27, 00:02)
Cia del to kad lakas vandens pagrindu. Apipurksk karteli aerozoliniu akriliniu laku ir viskas bus ok, tik taip gausiai negailedama. Ir blizges labiau ir ranku nedazys. Beje tas labai aktualu kokiai daiktadezei kur gali buti laikomi drabuziai... 4u.gif

Aciu 4u.gif uz patarima, pasinaudosiu.

sobieska - aciu 4u.gif
Dariau si dekla, be uzsakoves isikisimo smile.gif , dariau, kaip man paciai grazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vytautepie @ 2013 05 26, 19:47)

Dariau si dekla, be uzsakoves isikisimo  smile.gif  , dariau, kaip man paciai grazu  smile.gif

Tada ir gaunasi geriausi darbai 4u.gif
Atsakyti
AnAngel.paskutiniai darbai nuostabus.. 4u.gif
ypac Roko wub.gif

vytautepie irgi l. grazu...
Saunuoles
Atsakyti