Ir dar vienas užsakymas: Jūreiviui Erlandui...
Viskas, baigiu teršti eterį...
Nu, An Angel, darbų tempai gi pas tave Nerealiai gražu, ypatingai jūreiviškas komplektas, tiesiog nuostabus Kiek smulkių detalių ir viskas taip suderinta ir apgalvota, net juostelė su inkariukais
QUOTE(L.M.A. @ 2013 05 26, 16:17)
Nu, An Angel, darbų tempai gi pas tave Nerealiai gražu, ypatingai jūreiviškas komplektas, tiesiog nuostabus Kiek smulkių detalių ir viskas taip suderinta ir apgalvota, net juostelė su inkariukais
Aciu Malonu, kad patinka Ant daiktadezes ir sagute su inkariuku, gal tik koliaze nelabai matosi...
Darbu tempai pas mane ziauriai suletejo kai pradejau eiti i zmoniska darba... Bet dekupazo neuzmirstu...
Laba visoms
Senokai cia sveciavausi ...
Na, ir pasidarbavote jus cia visos, tooookiu grozybiu pridaret
Akyse stove, C-Ataner tulpes...
Sobieska - kaip visada as liekiu be zodziu, nes jau neberandu, kaip dar galima apibudinti jusu sedevrus...
An-Angel - viskas nuostabiai grazu.... tu man vistiek liksi, "remeliu karaliene" . Tikiuosi, neisizeidei
Atsiprasau, kad nepaminejau kitu
O cia mano uzsakymukas, jusu teismui :
Senokai cia sveciavausi ...
Na, ir pasidarbavote jus cia visos, tooookiu grozybiu pridaret
Akyse stove, C-Ataner tulpes...
Sobieska - kaip visada as liekiu be zodziu, nes jau neberandu, kaip dar galima apibudinti jusu sedevrus...
An-Angel - viskas nuostabiai grazu.... tu man vistiek liksi, "remeliu karaliene" . Tikiuosi, neisizeidei
Atsiprasau, kad nepaminejau kitu
QUOTE(vytautepie @ 2013 05 26, 17:15)
Labai graziai gavosi, beico spalva nuostabi
Del "remeliu karalienes" neisizeisiu...
QUOTE(AnAngel @ 2013 05 26, 23:00)
Labai graziai gavosi, beico spalva nuostabi
aciu
tas beicas, kazkoks "piktybinis"... lakavau 5 kartus, bet ilgiau palaikius rankose, kai susyla, sudreksta rankos, lieka ant pirstu rausva spalva, kur problema, man dar taip niekad nebuvo
gal dar lakuoti?
QUOTE(vytautepie @ 2013 05 26, 17:40)
aciu
tas beicas, kazkoks "piktybinis"... lakavau 5 kartus, bet ilgiau palaikius rankose, kai susyla, sudreksta rankos, lieka ant pirstu rausva spalva, kur problema, man dar taip niekad nebuvo
gal dar lakuoti?
gal dar lakuoti?
Cia del to kad lakas vandens pagrindu. Apipurksk karteli aerozoliniu akriliniu laku ir viskas bus ok, tik taip gausiai negailedama. Ir blizges labiau ir ranku nedazys. Beje tas labai aktualu kokiai daiktadezei kur gali buti laikomi drabuziai...
Kaip džiugu, kai pas mane pirminiai kreipęsi užsakovai pataiko ant sekančio teisingo išpildytojo ...skirtukai...faini...ir aš juos kažkaip tai taip įsivaizdavau, tik man laiko stoka
o vat jūreiviška dėžutė....jėginėėėėė
vytautepie ...laiškų dėklas ...solidus, išlaikytas, išieškotas...visko tiek kiek reikia...ir ta nėriniuota juostelė tip top buvo pritaikyta, kur ir jai buvo vieta...gražu
vytautepie ...laiškų dėklas ...solidus, išlaikytas, išieškotas...visko tiek kiek reikia...ir ta nėriniuota juostelė tip top buvo pritaikyta, kur ir jai buvo vieta...gražu
QUOTE(sobieska @ 2013 05 26, 19:15)
Kaip džiugu, kai pas mane pirminiai kreipęsi užsakovai pataiko ant sekančio teisingo išpildytojo ...skirtukai...faini...ir aš juos kažkaip tai taip įsivaizdavau, tik man laiko stoka
Aciu Skirtukus apsiemiau padryti del pacios idejos, labai ji man faina ir del to, kad dar neteko ju daryti...
Del jureiviskos irgi aciu
QUOTE(AnAngel @ 2013 05 27, 00:02)
Cia del to kad lakas vandens pagrindu. Apipurksk karteli aerozoliniu akriliniu laku ir viskas bus ok, tik taip gausiai negailedama. Ir blizges labiau ir ranku nedazys. Beje tas labai aktualu kokiai daiktadezei kur gali buti laikomi drabuziai...
Aciu uz patarima, pasinaudosiu.
sobieska - aciu
Dariau si dekla, be uzsakoves isikisimo , dariau, kaip man paciai grazu
QUOTE(vytautepie @ 2013 05 26, 19:47)
Tada ir gaunasi geriausi darbai
AnAngel.paskutiniai darbai nuostabus..
ypac Roko
vytautepie irgi l. grazu...
Saunuoles
ypac Roko
vytautepie irgi l. grazu...
Saunuoles