Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

user posted image

4u.gif
Atsakyti
Sielonešei ir sobieskai po baliona 4u.gif 4u.gif Labai dailus darbeliai smile.gif

O aš susidūriau su problema... Parduotuvėse neradau gražaus vazono orchidėjoms, kuris gražiai atrodytų vaiko kambario interjere. Teko dekoruoti pačiai... Ir štai kas gavosi smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2013 09 26, 12:27)
Sielonešei ir sobieskai po baliona  4u.gif  4u.gif Labai dailus darbeliai smile.gif

Ačiū 4u.gif

Aš kažkaip prieš plastmasinius vazonus esu nusistačiusi, todėl ir į jų dekoravimą nepalankiai žiūriu...bet tavo variantas švelnus...orchidėja man prašosi prabangesnio induko, aš laikau senobiniuose variniuose induose
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 26 rugsėjo 2013 - 11:40
QUOTE(sobieska @ 2013 09 26, 13:39)
Ačiū 4u.gif

Aš kažkaip prieš plastmasinius vazonus esu nusistačiusi, todėl ir į jų dekoravimą nepalankiai žiūriu...bet tavo variantas švelnus...orchidėja man prašosi prabangesnio induko, aš laikau senobiniuose variniuose induose

As ir pati esu pries vazonu dekoravima, bet kai nerandi norimo vazono vaiko kambariui kas belieka... Ir dar prisiveise pas mane daug mazu orchideju (didesnes palikuonius dave) tad uzknisa tie mazi indeliai ant kiekvienos palanges, tad i si vazona 2 sutalpinau... 4u.gif
Atsakyti
Adatinės 4u.gif

user posted image
Atsakyti
[quote=sobieska,2013 09 27, 07:12]
Adatinės 4u.gif

Ir visi kiti darbai
swoon.gif swoon.gif Kažką panašaus į adatinę buvau sumaniusi, bet iki tokio grynumo (tobulumo) idėją neišmąsčiau.
Visų darbeliai superiniai... džiugu, kad vėl atsirado įvairovė (o tai vienu metu buvo šaunių, bet jau pradėjo rudytis tarsi kopy peys). Visoms po didelius 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Gimimo metrika, bus dovanojama krikstynu proga, o sventes tema "Rudeninis meskiukas":

user posted image
Atsakyti
AnAngel labai originalu ir gražu 4u.gif wub.gif Super sugalvota, labai miela dovana blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(harilla @ 2013 09 29, 16:52)
AnAngel labai originalu ir gražu  4u.gif  wub.gif Super sugalvota, labai miela dovana  blush2.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sobieskos adatine labai labai.. wub.gif Tiek mintis, tiek atlikimas... wub.gif O jau siuvinejimas wub.gif wub.gif Labai zavu.

anangel, grazus remukas 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
mona66, Whatever 4u.gif 4u.gif 4u.gif ...ačiukas...

Mielas AnAngel rėmukas

user posted image
Atsakyti
Sobieska jau ir pusgaminių pritrūko - kelmus dekoruoti pradėjo. Įdomu kieno paskum bus eilė g.gif g.gif g.gif super idėja thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Gaila visus kelmus malkomis paverčiau doh.gif doh.gif
Atsakyti