QUOTE(AnAngel @ 2013 09 26, 12:27)
Ačiū
Aš kažkaip prieš plastmasinius vazonus esu nusistačiusi, todėl ir į jų dekoravimą nepalankiai žiūriu...bet tavo variantas švelnus...orchidėja man prašosi prabangesnio induko, aš laikau senobiniuose variniuose induose
QUOTE(sobieska @ 2013 09 26, 13:39)
Ačiū
Aš kažkaip prieš plastmasinius vazonus esu nusistačiusi, todėl ir į jų dekoravimą nepalankiai žiūriu...bet tavo variantas švelnus...orchidėja man prašosi prabangesnio induko, aš laikau senobiniuose variniuose induose
As ir pati esu pries vazonu dekoravima, bet kai nerandi norimo vazono vaiko kambariui kas belieka... Ir dar prisiveise pas mane daug mazu orchideju (didesnes palikuonius dave) tad uzknisa tie mazi indeliai ant kiekvienos palanges, tad i si vazona 2 sutalpinau...
[quote=sobieska,2013 09 27, 07:12]
Adatinės
Ir visi kiti darbai
Kažką panašaus į adatinę buvau sumaniusi, bet iki tokio grynumo (tobulumo) idėją neišmąsčiau.
Visų darbeliai superiniai... džiugu, kad vėl atsirado įvairovė (o tai vienu metu buvo šaunių, bet jau pradėjo rudytis tarsi kopy peys). Visoms po didelius
Adatinės
Ir visi kiti darbai
Kažką panašaus į adatinę buvau sumaniusi, bet iki tokio grynumo (tobulumo) idėją neišmąsčiau.
Visų darbeliai superiniai... džiugu, kad vėl atsirado įvairovė (o tai vienu metu buvo šaunių, bet jau pradėjo rudytis tarsi kopy peys). Visoms po didelius
QUOTE(harilla @ 2013 09 29, 16:52)
AnAngel labai originalu ir gražu Super sugalvota, labai miela dovana
Aciu
Sobieskos adatine labai labai.. Tiek mintis, tiek atlikimas... O jau siuvinejimas Labai zavu.
anangel, grazus remukas
anangel, grazus remukas
Sobieska jau ir pusgaminių pritrūko - kelmus dekoruoti pradėjo. Įdomu kieno paskum bus eilė super idėja Gaila visus kelmus malkomis paverčiau