Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

Pas mane kol kas nieko naujo... Fėjos valdo... smile.gif

Urtės ir Aurėjos gimimo metrikos:

user posted image

Atsakyti
user posted image
Atsakyti
sobieska, labai sobieskiska smile.gif ir tikrai grazu smile.gif

O pas mane vel jura osia... smile.gif

user posted image
Atsakyti
Koks tobulumas, kokia pažanga, ir viskas taip iki skausmo ištvarkyta wub.gif komplimentai didžiausi visoms!

Aš irgi kartais vėl prisėdu. Kitų net nežinau ar rodyti, o šita labai miela ir šiaip pakelianti nuotaiką.

Priemonės: servetėlė, akrilas, gelinis tušinis, paprastas minkštas pieštukas ir spalvoti akvareliniai pieštukai.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Lachesė - labai labai "šilta" ir labai grazi. Man patinka tokia spalva thumbup.gif 4u.gif

AnAngel - thumbup.gif Be komentaru!!!! - Tobula 4u.gif

sobieska - nepatinka, man buteliai, bet siiiitas thumbup.gif 4u.gif ir deze i komplekta thumbup.gif . Zodziu, nera zodziu biggrin.gif wub.gif

Vis "ilendu" cia pasigrozeti, ir niekad nenusiviliu wub.gif
Atsakyti
Dekupazo cia beveik nulis, bet rodausi smile.gif

user posted image
Atsakyti
Ačiū labai visoms 4u.gif

Lachese bigsmile.gif , AnAngel thumbup.gif

Manasis komplektukas

user posted image
Atsakyti
[quote=sobieska,2013 09 20, 16:10]
Ačiū labai visoms 4u.gif

Lachese bigsmile.gif , AnAngel thumbup.gif

Manasis komplektukas

Eilini karta "wau"!!!!!! wub.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
wau, kiek groziu wub.gif

lacheses - nuostabu...skoninga, stilinga, subtilu ir be galo grazu 4u.gif

Taip pat AnAngel labai grazus remeliai ir deze 4u.gif

Sobieskos daikteliai sobieskiski 4u.gif balionai tau 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Pritariu, kiek gražių darbų, tikrai verti komplimentų wub.gif visoms 4u.gif

Manoji - dovana vestuvių proga, laikyti povestuvinės kelionės nuotraukas smile.gif
user posted image
Atsakyti
Nieko nesupratau!!! Prieš porą valandų parašiau čia komentrą, o dabar jo nebėra blink.gif Nors tikrai buvo.. nesuprantu kaip taip galėjo atsitikti... tad nepykit kartoju klausimą:
Sveikos merginos, kažkada landžiojau Jūsų temose ir buvau radus, bet dabar kai prireikė niekaip nebeatkasu, kaip Jūs užrašote tekstą ant darbelių? Žinau, kad galima ant servetėlės spausdinti, bet skaičiau ir apie kalkės pagalba perkeliamą tekstą, užrašymą kalke suprantu čia nieko sudėtingo, bet kaip po to dažais gražiai ir lygiai perrašyti? O gal yra dar kažkoks slaptas būdas tekstui? Pasidalinkit, Jūsų darbai nuostabūs, pasidalinkite subtilybėmis, širdingai dėkoju 4u.gif
Sorry, už poster_offtopic.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garbanota avyte: 25 rugsėjo 2013 - 11:19
Ir dar vienas klausimas prie progos, uždaviau jį tam skirtoje temoje, bet ten jau nuo metų pradžios tylu, tad kaži ar man kas atsakys, o čia aktyviau bendraujama, tad ir kreipiuos į Jus smile.gif
Merginos, noriu dekoruoti pašto dėžutę, tad aišku, kad ji kabės lauke, taigi kalusimas kokios dažus ir laką naudoti? Dėžutė beje metalinė. Paprastai visus darbelius dažau su lietuviškais "Akrilan" gamybos dažais, tačiau žiūriu, kad ant seseniųjų parašyta vidaus ir lauko darbams, tinka mediui, stiklui, metalui ir t.t., o va ant neseniai pirktų metalas jau nebeminimas, tai man jie vis tik dar tiktų ar jau nebe? Ir svarbiausia kokį laką naudoti, nes lauke juk ir lietus, sniegas, šaltis, dauguma lakų kuriuos žiūrėjau skirti tik vidaus darbams, tad ką daryt, kad mano darbas nori į lauką? biggrin.gif Kuo jį nulakuoti, kad nesusigadintų nuo šalčio ir kitų gamtos stichijų?
O kokį šiaip laką darbams naudojate, aš tai ekoakva turiu, bet lekų temoj paskaičiau, tai baisiai išpeiktas jis ten, na aš taip blogai apie jį negalvoju rolleyes.gif , bet dėl to lipnumo tai sutikčiau, tikrai ilgai limpa darbai po išdžiūvimo.. ale negelsta, kaip kiti, ar bent jau man nepasitaikė unsure.gif
ačiū už atsakymus! 4u.gif
Atsakyti