Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(vytautepie @ 2013 09 06, 10:36)

AnAngel - Grazu  4u.gif  , labia grazu  wub.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Taigi, atskiedžiau aš tą laką vandeniu, gavosi ne stambus skeldejimas, o smulkus... doh.gif Čia dovana buvo.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2013 09 05, 12:51)
As vel su remeliais smile.gif

Dovana draugei:

user posted image

AnAngel gražus darbeliai su 3D ir sitas ir paskutinis ,ir su smuiku labai faina dezute buvo wub.gif gal gali "uzvesti ant kelio" su tuo 3D blush2.gif ieskau info bet kazkaip nerandu doh.gif arba nemoku jau ieskoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulika @ 2013 09 09, 00:40)
Sveikos,

Taigi, atskiedžiau aš tą laką vandeniu, gavosi ne stambus skeldejimas, o smulkus... doh.gif  Čia dovana buvo.

Pagal mane - pats tas skeldejimas, nei per stambus nei per smulkus... 4u.gif
Tik gal nereikejo aukso ir i roze itrint, nes dabar ji kazkaip dingsta... 4u.gif

zydrem, o ka cia uzvedinet... smile.gif Perki 3D geli ir varai! As naudoju HobbyLine firmos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2013 09 09, 08:47)
Pagal mane - pats tas skeldejimas, nei per stambus nei per smulkus... 4u.gif
Tik gal nereikejo aukso ir i roze itrint, nes dabar ji kazkaip dingsta... 4u.gif

zydrem, o ka cia uzvedinet... smile.gif Perki 3D geli ir varai! As naudoju HobbyLine firmos. 4u.gif

Aš tai tiesiog akrilą iš vyro nugvelbiu 3d efektui. Dar kažkurioje knygoje, gal Lachesės, skaičiau (ir išbandžiau vėliau), kad iš servėtėlės galima sluoksniuoti.
Atsakyti
QUOTE(VasareV @ 2013 09 09, 09:52)
Aš tai tiesiog akrilą iš vyro nugvelbiu 3d efektui. Dar kažkurioje knygoje, gal Lachesės, skaičiau (ir išbandžiau vėliau), kad iš servėtėlės galima sluoksniuoti.

Kiekviena randa savo buda... ax.gif
Atsakyti
AnAngel rėmeliai, rėmeliai - akių negalima atitraukt 4u.gif
Man labai lėlytė siuvinėta prie širdies buvo ir Sielonėšės tango dėžutė. Dar užsimaniau laiškams sudėt dėželės, nemačiau tokio ruošinio? Atsiprašau ko nepaminėjau, visur smagu paganyt akis.
Prisijungčiau tik prie komentaro dėl apskritai butelių dekoravimo, bet čia, kaip visuomet skonio reikalas.

Aaaa...dar...Klimtas nuo kada Klaimtu pasidarė smile.gif 4u.gif
--
Pasirodau. Skirta mano brangiausiam. Labai viliuosi jam patiks.

user posted image

user posted image

Na ir sugavau, kaip visuomet savo draugę papozuot nemokamai biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Sig, labai grazi dezute. Cia servetele?
Atsakyti
Ačiū 4u.gif Popierius dovanoms vynioti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sig: 09 rugsėjo 2013 - 14:06
Sig deze patiko 4u.gif

O cia mano smulkmena