Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(AnAngel @ 2013 09 04, 12:59)
laikomas butelyje geresniu netampa, t.y. jo skonio savybes nuo to negereja...

Taip, vynas buteliuose daugiau nebręsta ir pigesnių vynų galiojimas max. 3 metai, prabangesnių 10. Laikymui ir po to pavartojimui geriausia dekoruot brendžio ir viskio butelaičius.

Lėlytės vardu sakydama ačiū...palieku jums, mergiukai ,balionėlius 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
As vel su remeliais smile.gif

Dovana draugei:

user posted image

Ir mazas usakymas...

user posted image
Atsakyti
[quote=AnAngel,2013 09 05, 19:21]
As vel su remeliais smile.gif

Grazus remeliai!!! 4u.gif

Tik man pirmam remelyje, tie kalendoriaus lapeliukai kazkaip "nesipaiso" g.gif , bet suprantu, kad tikriausiai vienodo dydzio ju sudetinga buvo gauti smile.gif , arba man asmeniskai butu buve graziau, jei vidus butu buves vienspalvis 4u.gif

Bet tu vistiek "remeliu karaliene" 4u.gif biggrin.gif

Ir dar, tas "Klaimtas" iskilus taip? g.gif
Atsakyti
Sveikos, atsiprasau, kad ne i tema klausiu, bet labai reikia skubaus atsakymo, ar galima dvikomponenti sendinimo laka (numeri 2) skiesti vandeniu, jis pas mane jau toks sutirstejes yra ir bijau sugadinti darba...
Atsakyti
QUOTE(Saulika @ 2013 09 05, 19:29)
Sveikos, atsiprasau, kad ne i tema klausiu, bet labai reikia skubaus atsakymo, ar galima dvikomponenti sendinimo laka (numeri 2) skiesti vandeniu, jis pas mane jau toks sutirstejes yra ir bijau sugadinti darba...

O kas ant jo parašyta? Jei jis vandens pagrindu, tai taip. Bet tų lakų berods ir kitokių būna g.gif
Atsakyti
QUOTE(vytautepie @ 2013 09 05, 20:10)

Grazus remeliai!!!  4u.gif

Tik man pirmam remelyje, tie kalendoriaus lapeliukai kazkaip "nesipaiso"  g.gif  , bet suprantu, kad tikriausiai vienodo dydzio ju sudetinga buvo gauti  smile.gif  , arba man asmeniskai butu buve graziau, jei vidus butu buves vienspalvis  4u.gif

Bet tu vistiek "remeliu karaliene"  4u.gif  biggrin.gif

Ir dar, tas "Klaimtas" iskilus taip?  g.gif

Aciu 4u.gif
Taip Klaimtas smile.gif taip iskilus smile.gif
Del lapeliu dydzio tai zinai... sunku rasti vienodus kai tarp ju 34 metu skirtumas lotuliukas.gif
Del fono, masciau gal daryti vienspalvi, bet tada medziai apkarpyti gaunasi, irgi nelabai ziurisi... ax.gif

Saulika, jeigu lakas baltas, arba balksvas tai jis dispersinis, jeigu dispersinis, tai vandens pagrindu, taip galima skiesti vandieniu, o jeigu rudas, kaip ArtManijos "Retro" tada tik terpentinu berods, arba specialiu skiedikliu. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnAngel: 05 rugsėjo 2013 - 19:02
jis is deko studijos, tas su ju etekete, balksvas, vadinasi, skiesiu. Nes nr 1, kaip ir geras, manau, na, o sio net neistepsiu kai reikes, o ant etiketes nieko nera parasyta. Aciu Jums labai. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulika @ 2013 09 06, 03:16)
jis is deko studijos, tas su ju etekete, balksvas, vadinasi, skiesiu. Nes nr 1, kaip ir geras, manau, na, o sio net neistepsiu kai reikes, o ant etiketes nieko nera parasyta. Aciu Jums labai. 4u.gif  4u.gif

aš neskiesciau, o uztepciau plonai pirstu 4u.gif
Papildyta:
[quote=AnAngel,2013 09 06, 02:32]
Aciu 4u.gif
Taip Klaimtas smile.gif taip iskilus smile.gif
Del lapeliu dydzio tai zinai... sunku rasti vienodus kai tarp ju 34 metu skirtumas lotuliukas.gif
Del fono, masciau gal daryti vienspalvi, bet tada medziai apkarpyti gaunasi, irgi nelabai ziurisi... ax.gif

Bet darbas saunus!!! 4u.gif
Atsakyti
Kokie faini paskutiniai darbai.
Sieloneses deze nuostabi
Vytautepie dezele labaielegantiska
Sobieskos ir anangel krikstadezes super.
Dziugu matyti tiek zaviu daiktu 4u.gif
Atsakyti
vytautepie, Whatever? aciu smile.gif
Saulika, dekostudijos lakus galima skiesti vandieniu.
Atsakyti
Dar viena metrikute... Kai kurie elementai dekoruoti 3D technika...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2013 09 06, 06:15)
Kokie faini paskutiniai darbai.
Sieloneses deze nuostabi
Vytautepie dezele labaielegantiska
Sobieskos ir anangel krikstadezes super.
Dziugu matyti tiek zaviu daiktu 4u.gif

Whatever? - Aciu 4u.gif

AnAngel - Grazu 4u.gif , labia grazu wub.gif
Atsakyti