Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(aurelija_ma @ 2013 09 02, 14:38)

AnAngel remukaiir ju bruksniukai  wub.gif jurine tik pamatau ir grooooozis wub.gif  wub.gif ir raudonoji grazi  mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Mielos auksarankes smile.gif

si sestadieni eisim i vestuves ir pirmine ideja dovanai buvo dekupuotas staliukas pusryciams, bet mergina zadejusi man ji dekupuoti susirgo ir nebepadarys. gal cia atsirastu norinciu ir galinciu padaryti toki staliuka iki sio sestadienio?
Atsakyti
Dovana vestuvių proga
user posted image
Atsakyti
Lėlytė...

user posted image
Atsakyti
Sielonese - nuostabu, sobieska - grazu smile.gif Abiem po balioneli 4u.gif 4u.gif

Mano seniai atliktas bet nerodytas komplektas:

user posted image
Atsakyti
Na, negaliu jau nutyleti... "seiles varva" pamacius paskutinius darbus: AnAngel 4u.gif ; sobieska 4u.gif ; Sielonešė 4u.gif . Neisskirciau nei vieno, kuris grazesnis, nes visi darbai tobulai GRAZUS wub.gif

AnAngel - ar tik nenusizengei savo nuomonei, nedekoruoti alkohol.butelio vaiku tema? mirksiukas.gif
Atsakyti
Kartas nuo karto, vis pamankštinu rankas smile.gif

Laiškų dėklas ...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vytautepie: 04 rugsėjo 2013 - 09:51
QUOTE(vytautepie @ 2013 09 04, 11:13)

AnAngel  - ar tik nenusizengei savo nuomonei, nedekoruoti alkohol.butelio vaiku tema?  mirksiukas.gif

Aciu... 4u.gif
Jooo... Bet kaip as spyriojausi ir stengiausi paaiskinti uzsakovei, kad man tai nepatinka, davaj keiciam dizaina ir t.t. bet matai kai toks didelis uzsakymas, ji norejo visko viename stiliuje, tad teko sukandus dantis daryti ir buteli, nors iki siol manau, kad nedera vaikiski piesiniai ant alkoholio butelio.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2013 09 04, 18:09)
Aciu...  4u.gif
Jooo... Bet kaip as spyriojausi ir stengiausi paaiskinti uzsakovei, kad man tai nepatinka, davaj keiciam dizaina ir t.t. bet matai kai toks didelis uzsakymas, ji norejo visko viename stiliuje, tad teko sukandus dantis daryti ir buteli, nors iki siol manau, kad nedera vaikiski piesiniai ant alkoholio butelio.. doh.gif

Tai va, kad reikia kartais daryti ir tai, kas paciai nepriimtina....

Man asmeniskai, aplamai nepatinka dekoruoti buteliai blush2.gif , ne del to, kad negraziai padekoruoja, bet.... g.gif nu kazkokia nesamone ir tiek ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vytautepie @ 2013 09 04, 13:02)
Tai va, kad reikia kartais daryti ir tai, kas paciai nepriimtina....

Man asmeniskai, aplamai nepatinka dekoruoti buteliai  blush2.gif  , ne del to, kad negraziai padekoruoja, bet....  g.gif  nu kazkokia nesamone  ir tiek  ax.gif  blush2.gif

Man irgi... Sau nedekoruociau ir artimam zmogui nedovanociau... doh.gif
Ir dar... Nezinau ar tai tiesa, bet man tetis sake, kad vynas stikliniame butelyje per tiek metu surugs ir nebus galima jo vartoti. Tai jeigu tai tiesa, o jis pas mane namini vyna daro, manau geriausiai butu tada dekoruoti stipriuju gerimu butelius, be to jie ir idomesni buna... O vyna tada gal geriau dekle dovanoti, jeigu per tiek stovejimo metu bus matomos nuosedos, manau reikes tada buteli pakeisti... O is tikruju, taigi vynas laikomas butelyje geresniu netampa, t.y. jo skonio savybes nuo to negereja...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnAngel: 04 rugsėjo 2013 - 12:03
QUOTE(AnAngel @ 2013 09 04, 12:59)
Man irgi... Sau nedekoruociau ir artimam zmogui nedovanociau... doh.gif
Ir dar... Nezinau ar tai tiesa, bet man tetis sake, kad vynas stikliniame butelyje per tiek metu surugs ir nebus galima jo vartoti. Tai jeigu tai tiesa, o jis pas mane namini vyna daro, manau geriausiai butu tada dekoruoti stipriuju gerimu butelius, be to jie ir idomesni buna... O vyna tada gal geriau dekle dovanoti, jeigu per tiek stovejimo metu bus matomos nuosedos, manau reikes tada buteli pakeisti... O is tikruju, taigi vynas laikomas butelyje geresniu netampa, t.y. jo skonio savybes nuo to negereja...

AnAngel, jūsų tėtis teisus visu 100 proc. Vynas suges... Jam išlaikyti reikia spec sąlygų, šviesos, temperatūros, drėgmės ir t.t. Likeris ir tas didelė tikimybė, kad suges. Ties tiprieji, kur apie 40 laipsnių, tie išsilaiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VasareV @ 2013 09 04, 15:00)
AnAngel, jūsų tėtis teisus visu 100 proc. Vynas suges... Jam išlaikyti reikia spec sąlygų, šviesos, temperatūros, drėgmės ir t.t. Likeris ir tas didelė tikimybė, kad suges. Ties tiprieji, kur apie 40 laipsnių, tie išsilaiko smile.gif

Niu va... Ka as galiu pasakyti, praejus 16 metu tures grazu buteli... smile.gif
Atsakyti