Atsiprašau, kad į pagyrų puodą lendu ne su darbu, o su klausimu.
Kaip nuo baldo nuimti (nuplauti, nušveisti, nuvalyti) akrilinių dažų sluoksnį - buvo gera spinta, deja, paauglė nevykusiai bandė ją dekupažuoti sad.gif Baldas iš laminuotos plokštės.
Ar dar įmanoma baldą atgaivinti?
Ačiū atsakysiančioms. Kad neužimtumėm temos, gal kas galit į až. Ačiū dar kartą. Gaila baldo
Kiek daug graziu darbu ! Visoms po !
Noriu parodyti savo mini arbatine
Labai paprasta. Gavosi atvirkstinis dekupazas ant stiklo. Seniai jau galvojau taip padekoruoti, tik tas langelis buvo labai jau mazas
Noriu parodyti savo mini arbatine
Labai paprasta. Gavosi atvirkstinis dekupazas ant stiklo. Seniai jau galvojau taip padekoruoti, tik tas langelis buvo labai jau mazas
QUOTE(Perfect @ 2013 08 24, 12:05)
Kaip nuo baldo nuimti (nuplauti, nušveisti, nuvalyti) akrilinių dažų sluoksnį - buvo gera spinta, deja, paauglė nevykusiai bandė ją dekupažuoti sad.gif Baldas iš laminuotos plokštės.
Ačiū atsakysiančioms. Kad neužimtumėm temos, gal kas galit į až. Ačiū dar kartą. Gaila baldo
Rodos yra kazkoks akriliniu dazu nuemejas... As nebandziau, bet manau galetum Ermitaze ar Senukuose su berniukais pasikonsultuoti... O siaip tai saugiausia butu sveisti su svitriaku...
vilmamata, grazi arbatine gavosi, tik as citrinai trupuciuka seselio prideciau dar...
QUOTE(Perfect @ 2013 08 24, 11:05)
Šveist. Nebijok, nesugadinsi. Aš su elektriniu šlifuokliu šveisčiau Nes paprastai su švitriniu užsiknisimas... Dar karštas vanduo padeda. Bet ne visada. Esu kažkaą karštu vandeniu ir kempinuke šveitus.
Ačiū, mergaitės....
Taip liūdna - baldas BUVO puikus, o dabar...
Bandysiu.
Taip liūdna - baldas BUVO puikus, o dabar...
Bandysiu.
QUOTE(AnAngel @ 2013 08 24, 08:17)
vilmamata, grazi arbatine gavosi, tik as citrinai trupuciuka seselio prideciau dar...
Labai aciu . Dejau seseli, norejau neryskiai, bet nesigavo .
vasareV, AnAngel nuostabūs darbeliai
Mano paprastutis vasariskas darbelis, sekmingai apsigyvenes pavesineje
QUOTE(RasuteK @ 2013 08 25, 10:59)
Labai graziai gavosi. Reikes man anytai toki komplektuka sumeistrauti, ana pakvaisus del salegrazu...
QUOTE(AnAngel @ 2013 08 25, 14:56)
Labai graziai gavosi. Reikes man anytai toki komplektuka sumeistrauti, ana pakvaisus del salegrazu...
Kėdžių pasikeitimai
---
Visoms dėželėms (su citrina, arbatinei, saulėgrąžoms, gulbėms) daug . Labai dailios.
---
Su levandom.
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
---
Visoms dėželėms (su citrina, arbatinei, saulėgrąžoms, gulbėms) daug . Labai dailios.
---
Su levandom.
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta: