Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

Atsiprašau, kad į pagyrų puodą lendu ne su darbu, o su klausimu.

Kaip nuo baldo nuimti (nuplauti, nušveisti, nuvalyti) akrilinių dažų sluoksnį - buvo gera spinta, deja, paauglė nevykusiai bandė ją dekupažuoti sad.gif Baldas iš laminuotos plokštės.

Ar dar įmanoma baldą atgaivinti?

Ačiū atsakysiančioms. Kad neužimtumėm temos, gal kas galit į až. Ačiū dar kartą. Gaila baldo sad.gif sad.gif sad.gif
Atsakyti
Kiek daug graziu darbu thumbup.gif clap.gif ! Visoms po 4u.gif !
Noriu parodyti savo mini arbatine

user posted image

Labai paprasta. Gavosi atvirkstinis dekupazas ant stiklo. Seniai jau galvojau taip padekoruoti, tik tas langelis buvo labai jau mazas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Perfect @ 2013 08 24, 12:05)

Kaip nuo baldo nuimti (nuplauti, nušveisti, nuvalyti) akrilinių dažų sluoksnį - buvo gera spinta, deja, paauglė nevykusiai bandė ją dekupažuoti sad.gif Baldas iš laminuotos plokštės.

Ačiū atsakysiančioms. Kad neužimtumėm temos, gal kas galit į až. Ačiū dar kartą. Gaila baldo sad.gif  sad.gif  sad.gif

Rodos yra kazkoks akriliniu dazu nuemejas... As nebandziau, bet manau galetum Ermitaze ar Senukuose su berniukais pasikonsultuoti... O siaip tai saugiausia butu sveisti su svitriaku... 4u.gif

vilmamata, grazi arbatine gavosi, tik as citrinai trupuciuka seselio prideciau dar... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Perfect @ 2013 08 24, 11:05)

Ačiū atsakysiančioms. Kad neužimtumėm temos, gal kas galit į až. Ačiū dar kartą. Gaila baldo sad.gif  sad.gif  sad.gif

Šveist. Nebijok, nesugadinsi. Aš su elektriniu šlifuokliu šveisčiau wink.gif Nes paprastai su švitriniu užsiknisimas... Dar karštas vanduo padeda. Bet ne visada. Esu kažkaą karštu vandeniu ir kempinuke šveitus.
Atsakyti
Ačiū, mergaitės....
Taip liūdna - baldas BUVO puikus, o dabar...

Bandysiu.
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2013 08 24, 08:17)
vilmamata, grazi arbatine gavosi, tik as citrinai trupuciuka seselio prideciau dar...  4u.gif

Labai aciu 4u.gif . Dejau seseli, norejau neryskiai, bet nesigavo verysad.gif .
Atsakyti
vasareV, AnAngel nuostabūs darbeliai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mano paprastutis vasariskas darbelis, sekmingai apsigyvenes pavesineje ax.gif biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2013 08 25, 10:59)
Mano paprastutis vasariskas darbelis, sekmingai apsigyvenes pavesineje  ax.gif  biggrin.gif
user posted image

Labai graziai gavosi. Reikes man anytai toki komplektuka sumeistrauti, ana pakvaisus del salegrazu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2013 08 25, 14:56)
Labai graziai gavosi. Reikes man anytai toki komplektuka sumeistrauti, ana pakvaisus del salegrazu... smile.gif

aciuks.gif 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Kėdžių pasikeitimai wub.gif
---
Visoms dėželėms (su citrina, arbatinei, saulėgrąžoms, gulbėms) daug 4u.gif . Labai dailios.
---
Su levandom.

user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
user posted image

4u.gif