Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(Whatever? @ 2013 08 08, 20:30)
Po to man nekrenta...Visokie nesvarumai man kimba nuo teptuko.

Man nuo teptuko nieko, sandariai aš jį laikau...didžiausia grėsmė netikėtumams po viskam smile.gif
Atsakyti
Čia kalba eina apie paprastą laką? Kad jis greitai džiūva. Aš tepu plonai dideliu arba mažu šepetuku. Priklauso nuo ploto. Dirbu ir lauke ir kambaryje. Niekas nekimba.
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2013 08 08, 21:13)

An angel su meskuciai labai labai

Nors ta servetele man jau klaikiai atsibodusi...visada  bandau atkalbeti uzsakovus.
Gal gausiu "malku", bet as lakuoju pirstais...skystesni laka, po truputi ir svaria ranka..Pavyksta su dulkiu isvengti...
nes su teptuku man niekaip - vistiek koks prilimpa...

Aciu. Mieskuciai cia ryzinis popierius ne servetele... 4u.gif
Hmm lakavimas pirstais gal ir isgelbetu, nes man ta pati beda... Nors pries lakuojant teptuka gerai praplaunu po tekanciu vandieniu, vis tiek kai jau lakuoju is jo ant darbo persinesa dulkeles, plauseliai kazkokie, tada su krapstuku viska lauks krapstau... O ir paciame lake paskui tie plauseliai plaukioja ir nuolat juos kabinu teptuku... sad.gif Reiketu su pirstais pabandyti... 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Whatever? @ 2013 08 08, 21:30)
Po to man nekrenta...Visokie nesvarumai man kimba nuo teptuko.

Man irgi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2013 05 17, 12:06)
SENA TEMA

Keli darbeliai is praeitos temos:
user posted image

Labai grazus darbai, negaliu atsiziureti wink.gif

i 
Nuotraukas cituojame po vieną
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tomienė: 11 rugpjūčio 2013 - 21:02
Na ir kodel visos tyli... smile.gif

Pasirodau... smile.gif

14 beveik vienodu remeliu... bus dovanojami vestuviu sveciams...

user posted image

is arciau:

user posted image

Dovana mano sesei... Ji pas mane Prancuzijoje gyvena, tad del dizaino daug galvoti nereikejo smile.gif

user posted image

Ir Marko krikstadeze smile.gif buvo proga isbandyti vitrazo technika smile.gif

user posted image
Atsakyti
An Angel, remeliai vestuviu sveciams nuostabus, nepakartojami!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Negaliu atsiziureti... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulika @ 2013 08 12, 23:34)
An Angel, remeliai vestuviu sveciams nuostabus, nepakartojami!!!! 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Negaliu atsiziureti... wub.gif

Aciu 4u.gif jie tokie - nieko ypatingo, bet kai ju tiek daug tai nenorom traukia aki... smile.gif
Atsakyti
AnAngel, balionas tau uz kantrybe 4u.gif 4u.gif
Sitiek vienodu remeliu prikepti,tai reikia nusiteikti 4u.gif Gerai, kad bent paprastuciai (darbo prasme)... Grazu 4u.gif

o cia mano vienas is paskutiniu

user posted image

ir dantuko dezute

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2013 08 13, 17:16)
AnAngel, balionas tau uz kantrybe 4u.gif  4u.gif
Sitiek vienodu remeliu prikepti,tai reikia nusiteikti 4u.gif Gerai, kad bent paprastuciai (darbo prasme)... Grazu 4u.gif

Aciu, jo nusiteikti tikrai reikejo blush2.gif
Grazi auksaplauke 4u.gif
Atsakyti
Nuostabus darbai 4u.gif

Nezinau kur galeciau daugiau ieskoti, tai klausiu cia. Gal kuri turit siu metu birzelio 24d kalendoriaus lapeli? Savo maziukei noriu, bet esam ne LT tad neturiu kaip is kur gauti.

Ir kur perkat tokias grazias raides?

Is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ispaikyta @ 2013 08 13, 19:10)
Nuostabus darbai 4u.gif

Nezinau kur galeciau daugiau ieskoti, tai klausiu cia. Gal kuri turit siu metu birzelio 24d kalendoriaus lapeli? Savo maziukei noriu, bet esam ne LT tad neturiu kaip is kur gauti.

Ir kur perkat tokias grazias raides?

Is anksto dekoju 4u.gif

cia galima gauti ir ne tik siu metu kalendorių lapeliu http://www.supermama...?...eliai&st=48
o cia raides http://www.dekostudi...38-medins-raids
4u.gif
Atsakyti
Whatever? labai gražiai viskas suderinta smile.gif Dievinu violetinę spalvą wub.gif
O čia mano vienas iš užsakymų (nemanau, kad viską verta čia sukelti)

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VasareV: 13 rugpjūčio 2013 - 19:10