Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(zydrem @ 2013 08 08, 00:10)
va tokiu darbu "per diena" neturetu pas jus buti  blush2.gif  4u.gif 
grazus darbeliai pasirodžiusiu  4u.gif

kodel? g.gif
Atsakyti
Mergvakario kraiteliui susidėt

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 08 08, 11:14)
Mergvakario kraiteliui susidėt

Ogo! thumbup.gif Viduje tokia idomi sakyciau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2013 08 08, 11:03)
Ogo!  thumbup.gif Viduje tokia idomi sakyciau  lotuliukas.gif

ir naudinga biggrin.gif ...ačiū 4u.gif

Klausimėlis, gal kas turit apvalių 10 cm.skersmens ale padėkliukų, reiktų 15 vnt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 08 rugpjūčio 2013 - 10:07
Beje merginos turiu toki klausima... Siulau padiskutuoti... Kaip Jus lakuojat darbelius? Domina baltu darbeliu lakavimas... Teptuku ar purskiamais lakais, kokiu gudrybiu imates, kad lakuojant prie darbelio nepriliptu dulkes, plauseliai ir kiti ore skraidantys objektai...? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sobieska @ 2013 08 08, 12:06)
ir naudinga biggrin.gif ...ačiū 4u.gif

Klausimėlis, gal kas turit apvalių 10 cm.skersmens ale padėkliukų, reiktų 15 vnt.

Berods senas naujas maciau medinius apskritimus, tik gan brangus 5 Lt/vnt. saite nematau pas juos ju, bet galetum pasiskambinti... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2013 08 08, 11:08)
Beje merginos turiu toki klausima... Siulau padiskutuoti... Kaip Jus lakuojat darbelius?

Aš lakuoju plačiu teptuku ir pradžioj...budžiu, palinkusi virš dėžių su dantų krapštuku rankoje, kad galėčiau "skraidantį objektą " pašalinti be ryškesnių pasekmių. Kažkaip pavyksta be priemaišų susitvarkyt biggrin.gif

AnAngel, man jau dekostudijoj mokėt po 2 lt.per brangu, o tų kur po 0,99 lt. jau nebeturi, tai galvoju, gal kur kitur yra užsilikusių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 08 rugpjūčio 2013 - 10:14
QUOTE(sobieska @ 2013 08 08, 12:13)
Aš lakuoju plačiu teptuku ir pradžioj...budžiu, palinkusi virš dėžių su dantų krapštuku rankoje, kad galėčiau "skraidantį objektą " pašalinti be ryškesnių pasekmių. Kažkaip pavyksta be priemaišų susitvarkyt biggrin.gif

AnAngel, man jau dekostudijoj mokėt po 2 lt.per brangu, o tų kur po 0,99 lt. jau nebeturi, tai galvoju, gal kur kitur yra užsilikusių

As tai irgi taip lakuoju, bet jau uzknyso toks budas, mastau gal yra koks nors geresnis smile.gif
Del padekliuku, ai jooo kainos nelabai fainos, o kam tam ju tiek daug? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2013 08 08, 11:18)
o kam tam ju tiek daug? 4u.gif

15 jau padariau, o 15 dar trūksta...vestuvėms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 08 08, 12:23)
15 jau padariau, o 15 dar trūksta...vestuvėms smile.gif

Ojej, as dabar 14 remeliu vestuvems darau blink.gif zinau, kad padariau 14, bet ziuriu vakar vieno neberandu... lotuliukas.gif reikes ieskotis lotuliukas.gif
P.S. pasirodyk su tais 15? Vienodi jie visi? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnAngel: 08 rugpjūčio 2013 - 10:27
sveikos

nu jau darbu grazumas:
su bitutem labai patiko
ir kamiles su feja truputuka kitokia
Ir sobieskos vestuvine
An angel su meskuciai labai labai

visos saunios 4u.gif

Nors ta servetele man jau klaikiai atsibodusi...visada bandau atkalbeti uzsakovus.

QUOTE(AnAngel @ 2013 08 08, 11:13)
Beje merginos turiu toki klausima... Siulau padiskutuoti... Kaip Jus lakuojat darbelius? Domina baltu darbeliu lakavimas... Teptuku ar purskiamais lakais, kokiu gudrybiu imates, kad lakuojant prie darbelio nepriliptu dulkes, plauseliai ir kiti ore skraidantys objektai...?  4u.gif
Papildyta:Berods senas naujas maciau medinius apskritimus, tik gan brangus 5 Lt/vnt. saite nematau pas juos ju, bet galetum pasiskambinti...  4u.gif

Gal gausiu "malku", bet as lakuoju pirstais...skystesni laka, po truputi ir svaria ranka..Pavyksta su dulkiu isvengti...
nes su teptuku man niekaip - vistiek koks prilimpa...
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2013 08 08, 20:13)
.
Gal gausiu "malku", bet as lakuoju pirstais...skystesni laka, po truputi ir svaria ranka..Pavyksta su dulkiu isvengti...
nes su teptuku man niekaip - vistiek koks prilimpa...

smile.gif nesuprantu koks skirtumas kaip padengi, juk dulkės dažniausiai krenta PO TO (po užtepimo)

Ačiū nuo savęs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 08 08, 20:26)
smile.gif  nesuprantu koks skirtumas kaip padengi, juk dulkės dažniausiai krenta PO TO (po užtepimo)

Ačiū nuo savęs 4u.gif

Po to man nekrenta...Visokie nesvarumai man kimba nuo teptuko.
Atsakyti