sobieska - nuostabi pakaba
AnAngel - skirtukai "skanus"
o cia mano.... PADEKLAS...
[quote=sobieska,2013 08 05, 02:40]
vytautepie...gražuma
Čia prie rėmelio ir pakabos...
Aciu
Oooo ta deze, tai tooooks " tyro oro gurknis"
vytautepie...gražuma
Čia prie rėmelio ir pakabos...
Aciu
Oooo ta deze, tai tooooks " tyro oro gurknis"
Sobieska, labai grazu labai labai...
QUOTE(AnAngel @ 2013 08 05, 08:42)
Sobieska, labai grazu labai labai...
Nuoširdus ačiū
[quote=AnAngel,2013 08 07, 04:43]
Ateinu su labai smagia daiktadeze... Niu man smagi, kad ne jurine tematika ir ne fejos... :DDD
Jusu teismui:
tvarkinga ir grazu
Ateinu su labai smagia daiktadeze... Niu man smagi, kad ne jurine tematika ir ne fejos... :DDD
Jusu teismui:
tvarkinga ir grazu
QUOTE(vytautepie @ 2013 08 07, 15:12)
Aciu
Beje vos nepamirsau pamineti tavo "Kamiles" dezutes... Viskas grazu, tik man akis bado mergaites nukirptos kojos ir peliuko isdestymas ant dezutes dangcio... Gal nereikejo ju taip klijuoti, man rodos graziau butu jeigu jie tiesiog butu ant dangcio t.y. nenuleidziant ju i krastus... Nzn ar tinkamai parasiau, ka norejau pasakyti, bet tikiuosi suprasi
rug_gele biciukai labai nuotaikingi
QUOTE(AnAngel @ 2013 08 07, 21:00)
Aciu
Beje vos nepamirsau pamineti tavo "Kamiles" dezutes... Viskas grazu, tik man akis bado mergaites nukirptos kojos ir peliuko isdestymas ant dezutes dangcio... Gal nereikejo ju taip klijuoti, man rodos graziau butu jeigu jie tiesiog butu ant dangcio t.y. nenuleidziant ju i krastus... Nzn ar tinkamai parasiau, ka norejau pasakyti, bet tikiuosi suprasi
viska supratau, ka norejai pasakyti... cia visa servetka klijavau, nieko nekarpiau... "be koju" ji atrodo tik is virsaus , realiai stovint pries dezute, kojos i vaizda papuola
per viena diena ta dezute "uzsidegusi" padariau, neturejau laiko svarstymams
QUOTE(vytautepie @ 2013 08 07, 17:32)
va tokiu darbu "per diena" neturetu pas jus buti
grazus darbeliai pasirodžiusiu