Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

sobieska - nuostabi pakaba 4u.gif

AnAngel - skirtukai "skanus" 4u.gif 4u.gif

o cia mano.... PADEKLAS...

user posted image

Atsakyti
vytautepie...gražuma wub.gif

Čia prie rėmelio ir pakabos...

user posted image
Atsakyti
[quote=sobieska,2013 08 05, 02:40]
vytautepie...gražuma wub.gif

Čia prie rėmelio ir pakabos...

Aciu smile.gif

Oooo ta deze, tai tooooks " tyro oro gurknis" thumbup.gif
Atsakyti
Sobieska, labai grazu smile.gif labai labai... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2013 08 05, 08:42)
Sobieska, labai grazu smile.gif labai labai... biggrin.gif

Nuoširdus ačiū 4u.gif
Atsakyti
Kiek nuostabių darbelių thumbup.gif krikštadėžės visų nepakartojamos visoms po 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Mano komplektukas "Bitučių tema" (suoliukas, dėžutė, žvakutė ir medučio stiklainiukas)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rug_gele: 05 rugpjūčio 2013 - 18:04
Drauges mergytes gimimo ikvepta 4u.gif

user posted image

Atsakyti
Ateinu su labai smagia daiktadeze... Niu man smagi, kad ne jurine tematika ir ne fejos... :DDD
Jusu teismui:

user posted image
Atsakyti
[quote=AnAngel,2013 08 07, 04:43]
Ateinu su labai smagia daiktadeze... Niu man smagi, kad ne jurine tematika ir ne fejos... :DDD
Jusu teismui:

tvarkinga ir grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vytautepie @ 2013 08 07, 15:12)

tvarkinga ir grazu  4u.gif

Aciu 4u.gif
Beje vos nepamirsau pamineti tavo "Kamiles" dezutes... smile.gif Viskas grazu, tik man akis bado mergaites nukirptos kojos ir peliuko isdestymas ant dezutes dangcio... Gal nereikejo ju taip klijuoti, man rodos graziau butu jeigu jie tiesiog butu ant dangcio t.y. nenuleidziant ju i krastus... Nzn ar tinkamai parasiau, ka norejau pasakyti, bet tikiuosi suprasi 4u.gif
rug_gele biciukai labai nuotaikingi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2013 08 07, 21:00)
Aciu  4u.gif
Beje vos nepamirsau pamineti tavo "Kamiles" dezutes... smile.gif Viskas grazu, tik man akis bado mergaites nukirptos kojos ir peliuko isdestymas ant dezutes dangcio... Gal nereikejo ju taip klijuoti, man rodos graziau butu jeigu jie tiesiog butu ant dangcio t.y. nenuleidziant ju i krastus... Nzn ar tinkamai parasiau, ka norejau pasakyti, bet tikiuosi suprasi  4u.gif
rug_gele biciukai labai nuotaikingi  4u.gif

viska supratau, ka norejai pasakyti... cia visa servetka klijavau, nieko nekarpiau... "be koju" ji atrodo tik is virsaus smile.gif, realiai stovint pries dezute, kojos i vaizda papuola smile.gif

per viena diena ta dezute "uzsidegusi" padariau, neturejau laiko svarstymams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vytautepie @ 2013 08 07, 17:32)

per viena diena ta dezute "uzsidegusi" padariau, neturejau laiko svarstymams biggrin.gif

va tokiu darbu "per diena" neturetu pas jus buti blush2.gif 4u.gif
grazus darbeliai pasirodžiusiu 4u.gif
Atsakyti