Sielonese, tobula, kaip visada
AnAngel pries tai ideti remeliai labai dailus ir grazus O vat paskutinis su vestuvemis, nepyk, bet pavyzdys, kokiu daiktu neturetu buti isvis.
Sobieskos rinkinukas mergaitiskai zavus
Pinigeliu dezute irgi faina...
Ziuriu, kad populiarios tos vintazines serveteles su vaikais-angelais...
Galvoju, ar man vienai jos kelia nejaukias mintis?
QUOTE(Whatever? @ 2013 07 14, 19:31)
Sielonese, tobula, kaip visada
AnAngel pries tai ideti remeliai labai dailus ir grazus O vat paskutinis su vestuvemis, nepyk, bet pavyzdys, kokiu daiktu neturetu buti isvis.
Kol neprisiregistravau SM, angelai ir buvo angelais. Čia kažkokia atskira respublika su savo kitoniškais terminais... Man gražu. Krikštynoms juk angelai labiausiai į temą Ar ne?
Dekinga uz visus komentarus... Bet man asmeniskai tas remelis labai dailus gavosi, uzsakovei ziauriai patiko. Del skonio kaip jau kalbejome nesigingijama, kas grazu vienam, ne visada grazu kitam...
Saunuole Labai grazus, dailus ir skoningas darbelis Nepatikeciau, kad tik trecias
AnAngel produktyviausia. Nuostabi levandų dėželė.
Man tinginystė Šiaip ne taip vieną "damušiau".
Aguonos.
Ir negalėjau savo draugės modelio neparodyti, dėžė šioje nuotraukoje visai neatskleista, bet buvo sunku ją man pagauti geresniems kadrams
Man tinginystė Šiaip ne taip vieną "damušiau".
Aguonos.
Ir negalėjau savo draugės modelio neparodyti, dėžė šioje nuotraukoje visai neatskleista, bet buvo sunku ją man pagauti geresniems kadrams
Sig, aguonu spalvos nerealios. Labai grazu, cia spausdintas paveiksliukas?
Ir malonu, kad pastebejai mano levandas Aciu
Ir malonu, kad pastebejai mano levandas Aciu
QUOTE(AnAngel @ 2013 07 16, 22:42)
grazu bet ir pacios foto noretusi is arciau
arba kitu merginu kur su uzrasais kaip juos spausdintus uzkijuojat kirpimo linija suprantu kad paslepti galima bet kaip kad ir balta spalva atitaikyti kad nesisikirtu nuo dezutes ir lapo ai tamsus miskas
suniukas neralus aguonos ir
Ačiū už šuniuką ir aguonas
Angel, spausdintas paveiksliukas
Angel, spausdintas paveiksliukas
senai buvau, tai buvo kur akeles paganyti, ir remeliu gausa, ir nepakartojami groziai ir dezes dezeles dezutes ir pakabos, niu faini darbeliai