Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(AnAngel @ 2013 07 09, 21:31)
O cia mano keli darbeliai:

labai grazus darbeliai. pirma karta isgirdau varda Lukne. nu labai jau grazus
Atsakyti
[quote=Sielonešė,2013 07 11, 15:18]

Rodau krikšto rinkinius, skirtus dviem sesutėms. Krikštynų akcentas - drugeliai, tad keli nutūpė ir ant darbų.

Labai šaunūs jūsų darbai, bet mane trikdo pakibę žmogeliukai (veikėjai). Na vieną suprantu (gal tapytojo užmanymas), bet kad besikartojanti tendencija mastau.gif mastau.gif . Tačiau visumoj darbai šaunūs ir didelis 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielonešė @ 2013 07 11, 16:37)
Ačiū  4u.gif Vakar vakare atidaviau, ir užsakymas ne iš SM, tad manau ne šis smile.gif

Tai as ir nesakiau, kad ji man SM rase... 4u.gif Gal ir ne sis, tiesiog daug sutapymu... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ziogopieva @ 2013 07 11, 17:39)
labai grazus darbeliai. pirma karta isgirdau varda Lukne. nu labai jau grazus

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Begirdama visas paleisiu šiek tiek drugelių...

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
[quote=sobieska,2013 07 12, 01:38]

Fantastika wub.gif
Atsakyti
[quote=sobieska,2013 07 11, 19:08]

Oi kaip gaila peliuko uždusins tie fantastiški drugeliai lotuliukas.gif lotuliukas.gif (jumoras). Labai jau lengvai žiūrisi šitie drugeliai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mona66 @ 2013 07 11, 19:19)
.
Oi kaip gaila peliuko uždusins tie fantastiški drugeliai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  (jumoras). Labai jau lengvai žiūrisi šitie drugeliai  4u.gif  4u.gif

Lengvi tie drugeliai-mutantai biggrin.gif ...Gal ir neatrodytų jie tokiais dideliais, jei nebūčiau pro padidinamąjį stiklą pateikusi... biggrin.gif ...ačiūūūū

Ačiū vytautepie
Atsakyti
sobieska, labai fainai gavosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielonešė @ 2013 07 11, 15:37)
Ačiū  4u.gif Vakar vakare atidaviau,

Oho thumbup.gif Sieloneše, tapyti pradėjai??? Labai gerą ranką turi, kam tau tada tas dekupažas? Juk piešta išsikrtiniau nei tradiciniai pavieksliukai thumbup.gif ir man labai gražu.
Tavo toks išskirtinis stilius tapybos drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2013 07 12, 00:53)
Oho  thumbup.gif  Sieloneše, tapyti pradėjai??? Labai gerą ranką turi, kam tau tada tas dekupažas? Juk piešta išsikrtiniau nei tradiciniai pavieksliukai  thumbup.gif  ir man labai gražu.
Tavo toks išskirtinis stilius tapybos  drinks_cheers.gif

Rimute, cia pritapyta, o ne tapyta... Bent jau beveik visas paveiksliukas uzklijuotas ant dangcio, isiziurejus matosi pritapymo linija... Taip, kad cia vis del to dekupazas. Skoningas, spalvotas, vaikiskas ir net labai grazus drinks_cheers.gif
Atsakyti
As kaip visada... Su remeliais smile.gif

Vestuvių metinių metrika...

user posted image

Dovana senelei:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnAngel: 13 liepos 2013 - 12:36
[quote=AnAngel,2013 07 13, 20:06]
As kaip visada... Su remeliais smile.gif

Tas pirmasis, man nea schmoll.gif , man asmeniskai, per daug mirga-marga, bet cia tikriausiai, taip uzsakove pageidavo...

o vat "senelei" thumbup.gif wub.gif
Atsakyti