Sielonese - fainučiai meškiai
O as vel su pilka-balta, bet .... si karta be neriniu
Nu velnias, vel foto tragiska... isvada, nemoku fotografuoti
Sieloneses raudonkepuraite ir meskiukai - nepaprastai grazu
AnAngel meskiukiski remeliai
vytautepie raktine irgi labai
AnAngel meskiukiski remeliai
vytautepie raktine irgi labai
Ačiū
Pritariu Whatever? dėl raktinės, gražu
Pritariu Whatever? dėl raktinės, gražu
aciu - Whatever? ir Sielonešė
Aciu Whatever?
Patiko Sieloneses paskutiniai meskiukai, labai zavus. Cia spausdintas paveiksliukas nujauciu? Siaip pastebejau jog dekupazo pardese striokas su meskenais...
Patiko Sieloneses paskutiniai meskiukai, labai zavus. Cia spausdintas paveiksliukas nujauciu? Siaip pastebejau jog dekupazo pardese striokas su meskenais...
Taip, jau senai jaučiasi, kad parduotuvėse nėra įdomaus deko popieriaus, ne tik su meškučiais. Aš prieš keletą metų buvau pirkusi Stamperia firmos servetėles ir deko popierių su meškinais, dabar mačiau jau nebeprekiauja beveik niekas šios firmos popieriumi.
QUOTE(Sielonešė @ 2013 07 03, 01:14)
Taip, jau senai jaučiasi, kad parduotuvėse nėra įdomaus deko popieriaus, ne tik su meškučiais. Aš prieš keletą metų buvau pirkusi Stamperia firmos servetėles ir deko popierių su meškinais, dabar mačiau jau nebeprekiauja beveik niekas šios firmos popieriumi.
prekiauja: http://cityart.lt/lt...iemones/0/131/1
QUOTE(sobieska @ 2013 07 03, 15:27)
NĖRINIAI!!!! Jėėėėėė ....
Labai labia
Tikriausiai, i ta trejetuka, as dar nepapuolu , bet vis tiek aciu uz toki grozi
QUOTE(vytautepie @ 2013 07 03, 10:17)
nu kur jau nepapuolat labai grazus jusu darbai tvarkingi matosi kad viskas apgalvota o ne paskubomis atlikti
sielonese nerealu
QUOTE(zydrem @ 2013 07 03, 17:23)
nu kur jau nepapuolat labai grazus jusu darbai tvarkingi matosi kad viskas apgalvota o ne paskubomis atlikti
sielonese nerealu
sielonese nerealu
didelis ACIU
QUOTE(vytautepie @ 2013 07 03, 10:17)
Patikėk, tikrai papuoli
AČIŪ