Sobieska - įspūdinga ir gražu!
Du paskutiniai darbukai labai dailus ir grazus
Sobieskos dezele tvarkingai padaryta, kokybiska, a le negaliu vertinti daugiau , nes ne mano skonio visiskai...
Sobieskos dezele tvarkingai padaryta, kokybiska, a le negaliu vertinti daugiau , nes ne mano skonio visiskai...
Whatever? , AnAngel - aciu
AnAngel - labia labai miela komodele, net bijunais pakvipo
kiek nuostabiu darbeliu prisižiūrėjau jau visų ir neišvardinsiu,kiek pamenu tai visoms po
AnANGEL VYTAUTE SOBIESKA SIELONESE
QUOTE(vytautepie @ 2013 06 18, 12:54)
Whatever? , AnAngel - aciu
QUOTE(rug_gele @ 2013 06 18, 13:43)
kiek nuostabiu darbeliu prisižiūrėjau jau visų ir neišvardinsiu,kiek pamenu tai visoms po
AnANGEL
AnANGEL
Aciu
QUOTE(rug_gele @ 2013 06 18, 19:13)
Didelis dekui
QUOTE(aurelija_ma @ 2013 06 13, 22:13)
paukstuku, isore labai grazu, bet prie vidaus kazka dar gal daryciau, tie krasteliai kazkaip kliuna uz akiu, niu tik nesupyk del tokio pasakymo, zinai profams reikalavimai didesni, tai ir vaizdo jau tiesiog lauki idealumo virsumo o antroji fainuole nuo a iki
Dekoju, ten linas tad specialiai palikta taip, kad matytusi kaip jis sluoksniuojasi ir labiau susiristu su virsumi, kur ir tekstura kaip lino man Is vis man nebepatinka tie islaizyti darbai Abi jau ir parduotos bus.
[quote=VasareV,2013 06 21, 06:26]
Užstrigo kaip visada Sielonešės darbai. Man jie - siekiamybė...
Vytautepie, tą Raigerdas gal į centrą būtų geriau buvę dėti?
Sobieska, išlieka sobieskiška tik paskutiniam koliažui ryškumo maža... Arba mano kompas vėl durniuoja.
Čia mano keletas...
Nenorejau centruoti, nes sonu "eina" ornamentas (viduje)
Labai grazus darbai, ypac tie su naislaitemis Fonas ten su trafaretu padarytas? ar su stampais?
Užstrigo kaip visada Sielonešės darbai. Man jie - siekiamybė...
Vytautepie, tą Raigerdas gal į centrą būtų geriau buvę dėti?
Sobieska, išlieka sobieskiška tik paskutiniam koliažui ryškumo maža... Arba mano kompas vėl durniuoja.
Čia mano keletas...
Nenorejau centruoti, nes sonu "eina" ornamentas (viduje)
Labai grazus darbai, ypac tie su naislaitemis Fonas ten su trafaretu padarytas? ar su stampais?