Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

[quote=Sielonešė,2013 06 12, 17:56]
Taupyklė

vytautepie, AnAngel, gražūs darbai 4u.gif

Aciu, Sielonese 4u.gif

Jetus, kooookia grazi taupykle thumbup.gif

Laaabai skoninga, labia grazus uzrasas, ir pagal uzrasa labia tiktu mano maziui biggrin.gif

Atsakyti
Sveikos,

jau darbu groziai, visi paskutiniai be isimties patiko, labai tvarkingai atlikta, grazu ziuret 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Sukrapsciau pagaliau pora dezeliu smile.gif

"Birds"

user posted image

user posted image

user posted image

"Sea treasures"

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
[quote=Džiuga+,2013 06 12, 19:40]
Sveikos,

jau darbu groziai, visi paskutiniai be isimties patiko, labai tvarkingai atlikta, grazu ziuret 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Sukrapsciau pagaliau pora dezeliu smile.gif

grazioso dezutes 4u.gif
antroji labiau wub.gif
Atsakyti
vytautepie, ačiū 4u.gif

Džiuga+, labai dailios dėžutės wub.gif

Aš irgi prieš kelias dienas baigiau dekoruoti dėžutę su marinistinio stiliaus servetėlę, pirmą kartą bandžiau tokį sendinimą smile.gif

user posted image
Atsakyti
[quote=Sielonešė,2013 06 12, 21:20]
vytautepie, ačiū 4u.gif

Džiuga+, labai dailios dėžutės wub.gif

Aš irgi prieš kelias dienas baigiau dekoruoti dėžutę su marinistinio stiliaus servetėlę, pirmą kartą bandžiau tokį sendinimą smile.gif

Na cia, tai jau jooooo thumbup.gif nerelus vaizdas thumbup.gif

kas tai per sendinimas? jei turite laiko, brukstelkit keliais zodziais, labia idomu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielonešė @ 2013 06 12, 12:26)
Taupyklė

Grazu... Labai grazi man si servetele... 4u.gif

O Dziuga paklydele musu grizo... Grazus darbeliai... 4u.gif

Sielonese, grazi marine dezute-skrynute. Kas per naujas sendinimo budas? Placiau prasyciau...

Atsakyti
vytautepie, AnAngel, dėkoju 4u.gif

QUOTE(AnAngel @ 2013 06 12, 15:07)
Kas per naujas sendinimo budas? Placiau prasyciau...

Nenaujas, čia tas pats būdas, kurį tu aprašei smile.gif Tiesiog aš pirmą kartą bandžiau taip dekoruoti. Dėžutę dažiau pirma mėlyna spalva viršų, apačią tamsiai ruda, tuomet tam tikras vietas patryniau žvake, uždažiau gelsvą spalvą ir su švitriniu pašveičiau. Paskui naudojau akrilinius dažus.
Atsakyti
smile.gif

user posted image
Atsakyti
Sobieska - vaaaauuuu thumbup.gif thumbup.gif

O cia mano, kiek kuklesne, nei Jusu darbas, arbatinė 4u.gif

user posted image

Atsakyti
sobieska, niu labai jau gražūs tie vaikiukai paskutiniai wub.gif
vytautepie, puikiai pavyko, labai gražu. Dar ir su lukštais padekoravai, super 4u.gif
Sielonešės dėžute man tokia nesielonešiška (ne blogaja prasme), bet puikiai atrodo, fainai pasendinta ir spalvos idealiai parinktos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L.M.A.: 13 birželio 2013 - 19:47
QUOTE(L.M.A. @ 2013 06 14, 03:11)
sobieska, niu labai jau gražūs tie vaikiukai paskutiniai wub.gif
vytautepie, puikiai pavyko, labai gražu. Dar ir su lukštais padekoravai, super 4u.gif
Sielonešės dėžute man tokia nesielonešiška (ne blogaja prasme), bet puikiai atrodo, fainai pasendinta ir spalvos idealiai parinktos 4u.gif

Aciu 4u.gif Labai jau norejau išbandyti lukstus dekupaze, siaip ir man grazu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2013 06 11, 19:33)

grazuuu wub.gif

QUOTE(Sielonešė @ 2013 06 12, 11:26)

grazu ir uzrasa ir sriftas toks, grazu wub.gif

QUOTE(Džiuga+ @ 2013 06 12, 13:10)

paukstuku, isore labai grazu, bet prie vidaus kazka dar gal daryciau, tie krasteliai kazkaip kliuna uz akiu, niu tik nesupyk del tokio pasakymo, zinai profams reikalavimai didesni, tai ir vaizdo jau tiesiog lauki idealumo virsumo cool.gif o antroji fainuole nuo a iki z wub.gif

QUOTE(Sielonešė @ 2013 06 12, 14:50)

kokia servetele nereali, o vidus, ar ne pagalveles netgi padarius, neisiziuriu, niu nereali dezute , labai labai wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(sobieska @ 2013 06 13, 14:55)

sobieskiskai grazu, net ner ka sakyti mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti