Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(vytautepie @ 2013 06 09, 15:04)
Prisiminimų dėžutė berniukui.

Noretusi is arciau pamatyti, nes itariu apacia labai idomiai padaryta... Ir bitute viduj iskili ar ne? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2013 06 10, 02:29)
Noretusi is arciau pamatyti, nes itariu apacia labai idomiai padaryta... Ir bitute viduj iskili ar ne? 4u.gif

user posted image
ar geriau? smile.gif
taip, bitute iskili smile.gif
o apacia, tiesiog su strukturine ir tafaretu.
Atsakyti
QUOTE(vytautepie @ 2013 06 09, 21:50)
ar geriau? smile.gif
taip, bitute iskili smile.gif
o apacia, tiesiog su strukturine ir tafaretu.

Jo geriau smile.gif Labai grazu!
O is kur toks trafaretas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2013 06 10, 04:45)
Jo geriau smile.gif Labai grazu!
O is kur toks trafaretas? 4u.gif

Aciu smile.gif
Jetus, dabar niekaip neatgaminu, is kur pirkau g.gif , bet, kad internetu uzsisakinejau is einamiausiu int.parduotuviu, tai tikrai 4u.gif
Tas trafaretas, toks is triju rastu, susikarpiau, kad patogu butu naudoti ...
Atsakyti
QUOTE(vytautepie @ 2013 06 09, 23:32)
Aciu  smile.gif
Jetus, dabar niekaip neatgaminu, is kur pirkau  g.gif  , bet, kad internetu uzsisakinejau is einamiausiu int.parduotuviu, tai tikrai  4u.gif
Tas trafaretas, toks is triju rastu, susikarpiau, kad patogu butu naudoti ...

sitas gal http://www.drewlandi...php?idprod=3122 g.gif
labai daili dezute wub.gif vytautepie thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrem: 10 birželio 2013 - 08:33
QUOTE(AnAngel @ 2013 06 08, 16:23)
Laaabai dailus... 4u.gif
Kokios firmos krakeliuras cia? 4u.gif

aciukas 4u.gif 4u.gif 4u.gif krakeliuras - fine krakle finish mirksiukas.gif

vytautepie grazuuuu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2013 06 10, 10:31)
sitas gal http://www.drewlandi...php?idprod=3122  g.gif
labai daili dezute  wub.gif vytautepie  thumbup.gif

Agam panasu kad sitas. Reikes papirkti toki... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(aurelija_ma @ 2013 06 10, 10:35)
fine krakle finish  mirksiukas.gif

Gal galima nuoroda I ji, nes nerandu kazkaip...
Dabar esu krakeliuro paieskose, nes Retro netinka ant visiskai baltu pavirsiu... Artmanijos antika man per grubus, Perfetto kazkoks nelabai valdomas man pasidare, lyg ir tepu vienodu sluoksniu, bet kazkur didesni zvyneliai gaunasi kazkur visai smulkus... 4u.gif Dar Voratinkli noreciau isbandyti, beje gal kas jau bande, kokie atsilepimai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2013 06 10, 09:53)
Voratinkli noreciau isbandyti, beje gal kas jau bande, kokie atsilepimai? 4u.gif

Arba "neprisijaukinau", arba prasti 4u.gif Ta pati liudija ir Dekostudijos savininke, kuri susirenka atsiliepimus mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
zydrem ir aurelija_ma aciu 4u.gif

Taip, taip, butent sitas trafaretas, bet as ji ne is Lenku pirkau... na bet koks skirtumas.

O voratinklis, man nepatinka schmoll.gif , man tas antro sluoksnio nuplovimas, tai kazkokia mistika: nuplauti reikia, jau po to kai itrini itrukimus.... buna vietomis "susilieja" itrintas itrukimas... reikia kisti visa daikta po srove, nes nusilupa tokiom plevem tas antras sluoksnis...
siaip pats trukinejimas grazus, bet jo technologija, man ne schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vytautepie @ 2013 06 10, 14:52)
zydrem ir aurelija_ma aciu  4u.gif

Taip, taip, butent sitas trafaretas, bet as ji ne is Lenku pirkau... na bet koks skirtumas.

O voratinklis, man nepatinka  schmoll.gif  , man tas antro sluoksnio nuplovimas, tai kazkokia mistika: nuplauti reikia, jau po to kai itrini itrukimus.... buna vietomis "susilieja" itrintas itrukimas... reikia kisti visa daikta po srove, nes nusilupa tokiom plevem tas antras sluoksnis...
siaip pats trukinejimas grazus, bet jo technologija, man ne  schmoll.gif

Ojej net nepagalvojau apie tai... doh.gif
Noreciau krakeliuro su voratinklio itrukimais, bet kad panaudojimas butu kaip Antikos... 4u.gif Idomu ar imanoma cia taip?
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2013 06 10, 09:53)
Agam panasu kad sitas. Reikes papirkti toki...  4u.gif
Papildyta:
Gal galima nuoroda I ji, nes nerandu kazkaip...
Dabar esu krakeliuro paieskose, nes Retro netinka ant visiskai baltu pavirsiu... Artmanijos antika man per grubus, Perfetto kazkoks nelabai valdomas man pasidare, lyg ir tepu vienodu sluoksniu, bet kazkur didesni zvyneliai gaunasi kazkur visai smulkus... 4u.gif Dar Voratinkli noreciau isbandyti, beje gal kas jau bande, kokie atsilepimai? 4u.gif

Aš voratinklį bandžiau. Jis savitas. Skilimai, bent man, išryįkėja po geros pusės paros. Bet, kad gražūs, tai taip...
Atsakyti
QUOTE(VasareV @ 2013 06 10, 16:13)
Aš voratinklį bandžiau. Jis savitas. Skilimai, bent man, išryįkėja po geros pusės paros. Bet, kad gražūs, tai taip...

Nu bet tas nuplovimas man jau netinka... Dekoruojamas daiktas is MDF. 4u.gif
Atsakyti