SENA TEMA
Keli darbeliai is praeitos temos:
as tai nematau jokiu serveteles perejimu gal nuotraukoje taip atrodo, nu nezinau, uzsakove buvo be galo patenkinta isveze jas dovanu i skotija.
QUOTE(akwariuma @ 2013 05 17, 16:16)
as tai nematau jokiu serveteles perejimu gal nuotraukoje taip atrodo, nu nezinau, uzsakove buvo be galo patenkinta isveze jas dovanu i skotija.
as ir matau beveik kiekviename jusu darbelyje
na tada užsakove nežino kad yra supermama ir ten pagyru puodas ir keleta temu auksarankiu kurios isteis nuostabius darbelius kuria
man jusu darbuose labai kruopstumo truksta arba taip man atrodo is foto
i | Sveikos rankdarbių mylėtojos, pastebėjau temose kelis draudžiamus dalykus. Prašau dar kartą perskaityti taisykles, kad ateityje nekiltų nesklandumų. Primenu esminius dalykus: * Komercija ir skelbimai skyrelyje draudžiami, todėl bet kokios komercinio/ platinimo/ reklaminio pobūdžio žinutės ir skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/ avatare/ pavadinime ir paraše) bus netoleruojami ir šalinami. Skelbimams yra Skelbimų lentos skyrelis. * Temose įdėtos nuotraukos turi būti ne didesnės nei 640x480 taškų. * Draudžiama cituoti daugiau nei vieną nuotrauką. * Bendriems pirkiniams naudokitės Internetinių paslaugų skyreliu. Gerbkite save, Rankdarbių skyrelio skaitytojus bei SM forumą. |
Tomiene, atsiprasom
atsiprasau, daugiau cia nesigirsiu , matau kad tik jusu darbai be jokiu trukumu.
QUOTE(akwariuma @ 2013 05 17, 21:44)
atsiprasau, daugiau cia nesigirsiu , matau kad tik jusu darbai be jokiu trukumu.
tam ir yra ši tema, kad ne tik Jūs pati, bet ir aplinkiniai įvertintų Jūsų darbelį, gal kokią pastabėlę mesteltų ir patarimą vertingą duotų Tikrai nematau reikalo pykti
O merginos gali patarti, kodėl jų manymu kas nors ne taip, ką daryti tokiu atveju ir kaip ateityje tokių klaidelių nedaryti
QUOTE(akwariuma @ 2013 05 17, 22:44)
Tikra tiesa ir pilnai jums pritariu. Jau senai nededu i sia tema savo darbu,nors turiu ju begale ir tikrai mazai kuom skiriasi nuo kai kuriu darbstuoliu darbu. Tema seku, zaviuosi darbais,bet paskutiniu metu pastebejau,kad tema labai aptustejo ir numanau del ko . Liko viena pagrindine menininke ir viena ,kuri reikia- nereikia giria jos darbus laukdama kol ja kas pagirs .Nors iki pagyru jai dar laaaabai toli. Na sekmes kuryboje ir grazios,siltos vasaros visoms !!!!!
Manau,kad neverta pykti,juk kiekvienas is musu turim savo skoni,nuomone.yra merginu,kuriom tikrai labai gerai sekasi dekupazuoti O yra siaip sau:)pvz.as Bet noriu patarimu,todel pasirodysiu....Zinau,kad lakas galetu nebuti blizgus,geriau atrodytu,bet tuo metu kitokio neturejau Yra daug trukumu,klaidu,bet idomu ka pasakysite jus....
Minti su zodziais jau matet,labai man patiko,nusprendziau padaryti dovanu,tikiuosi nieko neizedziau
Minti su zodziais jau matet,labai man patiko,nusprendziau padaryti dovanu,tikiuosi nieko neizedziau
Mmarisha linksmai
QUOTE(Mmarisha @ 2013 05 18, 19:44)
Zinau,kad lakas galetu nebuti blizgus,geriau atrodytu,bet tuo metu kitokio neturejau Yra daug trukumu,klaidu,bet idomu ka pasakysite jus....
Man nepatinka, kad kaip ir kopija Angel remelio, kuris vis delto su mintim buvo, iseina. Nuotrauka prastos kokybes, taip daugiau nera cia ka komentuoti.
QUOTE(Džiuga+ @ 2013 05 19, 19:30)
Man nepatinka, kad kaip ir kopija Angel remelio, kuris vis delto su mintim buvo, iseina. Nuotrauka prastos kokybes, taip daugiau nera cia ka komentuoti.
Aisku,kad nepatiko,bet tai ne kopija pirmiausia o mintis ten kurioj vietoj buvo?