Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(studija @ 2013 05 22, 20:31)

Papildyta:
Mergaitės, kaip elgiatės su knygų skaitymu vasarai? Kokia forma užduotat vasarai tokią užduotį? Ar knygų sąrašus pateikiat? Ar puslapių skaičių nurodot? jeigu taip, tai kiek tų puslapių proto ribose koks antrokas galėtų perskaityti? bigsmile.gif

Aš savo dukros klasei I irgi paėmiau Pegaso medžius, o ketvirtokams tik sąrašą įteiksiu.
Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2013 05 21, 20:55)
Pas mus tokių nemažai, turiu kasmet. Jau ,,džiaugsmelis" koks... O kiek popierių tvarkyti. doh.gif

O pas mus negalima palikt kartot kurso, jei turi palengvintą (buvusią adaptuotą) programą. Turim "pritempt" iki minimumo. Kažkoks absurdas tos naujovės g.gif
Vakar grįžom iš Vilniaus, vaikams patiko pas indėnus, bet jau taip sunku suvaldyt... Su jais kalba, o jie išsidirbinėja, net gėda žiūrėt. Turi juos vos ne primynus koja laikyt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduuse: 23 gegužės 2013 - 06:13
QUOTE(vaiduuse @ 2013 05 23, 07:09)
O pas mus negalima palikt kartot kurso, jei turi palengvintą (buvusią adaptuotą) programą. Turim "pritempt" iki minimumo. Kažkoks absurdas tos naujovės  g.gif
Vakar grįžom iš Vilniaus, vaikams patiko pas indėnus, bet jau taip sunku suvaldyt... Su jais kalba, o jie išsidirbinėja, net gėda žiūrėt. Turi juos vos ne primynus koja laikyt  doh.gif

Taip pat ir pas mus. Jei individualizuota (buvusi adaptuota), tai negalima, jei pritaikyta (buvusi modifikuota) - tada galima palikti kartoti.

Atsakyti
Labutis 4u.gif . Vakar susiskambinom su AŽ kuratore ir tikrai yra kasmet pažymėjimai. Pažadėjo atsiųsti, dar kolkas negavom mirksiukas.gif . Apie ženkliukus nėjo kalba schmoll.gif . Pažymėjimai po kiekvienų metų (ko gero dėl to, kad gal tu kitais metais jau nebenorėsi tęsti programos g.gif ).
Vaikai šiandien doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif , jau meldžiuosi, kad laikas greičiau eitų iki birželio 1 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 05 23, 14:24)
Labutis  4u.gif . Vakar susiskambinom su AŽ kuratore ir tikrai yra kasmet pažymėjimai. Pažadėjo atsiųsti, dar kolkas negavom  mirksiukas.gif . Apie ženkliukus nėjo kalba  schmoll.gif . Pažymėjimai po kiekvienų metų (ko gero dėl to, kad gal tu kitais metais jau nebenorėsi tęsti programos  g.gif ).
Vaikai šiandien  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif , jau meldžiuosi, kad laikas greičiau eitų iki birželio 1  doh.gif

Tai idomu kodel kiekviena kuratore skirtingai kalba g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(GORGONE @ 2013 05 23, 15:58)
Tai idomu kodel kiekviena kuratore skirtingai kalba g.gif  g.gif  g.gif

Nežinau, tik tiek, kad reikės pačioms atsispausdinti ax.gif . Laukiam vis dar ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 05 23, 17:01)
Nežinau, tik tiek, kad reikės pačioms atsispausdinti  ax.gif . Laukiam vis dar  ax.gif

tai gal pavyzdi ir man atsiusi ax.gif as tada saviskiams padarysiu tavo kaip suprantu irgi tik pirmokai?
Atsakyti
QUOTE(GORGONE @ 2013 05 23, 17:06)
tai gal pavyzdi ir man atsiusi ax.gif as tada saviskiams padarysiu tavo kaip suprantu irgi tik pirmokai?

Pirmokai ax.gif . Kai gausiu, galėsiu atsiųsti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 05 23, 19:15)
Pirmokai  ax.gif . Kai gausiu, galėsiu atsiųsti  mirksiukas.gif

Man irgi zadejo atsiusti, laukiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2013 05 23, 18:36)
Man irgi zadejo atsiusti, laukiu 4u.gif

Tai tavo jau ketvirtokai, tau kaip ir tikrai priklauso
Atsakyti
QUOTE(GORGONE @ 2013 05 23, 20:30)
Tai tavo jau ketvirtokai, tau kaip ir tikrai priklauso

Nu tai ir laukiu g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gabija4 @ 2013 05 22, 20:18)
Sveikos mergaitės. Šiandieną buvome ekskursijoje Trakuose. Gaminome šokoladą. Papasakokit ar pas jus irgi tokie vaikai - išsiblaškę, visai negirdi ką jiems sakai, nežiūri savo daiktų...Žodžiu turbūt pirmą kartą pavargai žiauriai. Toks įspūdis, kad antrokų į ekskursiją vežti neįmanoma... Dar taip nebuvo...  g.gif

g.gif aš savo pirmokus planuoju kitą savaitę vežti į Trakus gaminti šokolado. g.gif
Atsakyti