Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(b.s @ 2013 05 22, 06:28)
Labas rytas, mums buvo sakę tik apie ženkliukus AŽ. Bet juos reikia pirkti patiems. O dėl pažymėjimų (gal manęs atmintis neapgauna), tai lyg ir tik tada, kai baigsime 4 klasę. O gal aš ir klystu  g.gif Bet kokiu atveju informuok, jei pavyks gauti.

Ir man būtų idomi tikslesnė informacija.
Papildyta:
QUOTE(egletus @ 2013 05 22, 09:11)
Sveiki, norėčiau prie Jūsų prisijungti.

Sveika, prisijungus, su kokia klase dirbi?
Atsakyti
QUOTE(egletus @ 2013 05 22, 10:11)
Sveiki, norėčiau prie Jūsų prisijungti. Esu visai nauja čia tai jei kokios klaidos bus, atleiskite  4u.gif

LABAS biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(1-oji mama @ 2013 05 21, 19:46)

QUOTE(1aviada @ 2013 05 21, 20:02)
Piešinius ir visokius plokštuminius darbelius renku visus metus Su skylamušiu padarau skylutes. Paskutinę dailės pamoką mokiniai piešia savo darbelių albumo viršelį ir ant virvelės susiveria darbelius.

va aš irgi taip darau smile.gif

QUOTE(egletus @ 2013 05 22, 09:11)
Sveiki, norėčiau prie Jūsų prisijungti. Esu visai nauja čia tai jei kokios klaidos bus, atleiskite  4u.gif

Sveikute 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Siunčiu nuorodą į seminarą "Klasės valdymo stiliai ":
http://mums.lmta.lt/
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Šiandien atšventėm Abėcėlės šventę thumbup.gif Gerai, kad nebuvo taip karšta, kaip kitom dienom, nes vaikai kaip lapukai būtų iškritę rolleyes.gif
Atsipūsim ir kibsim ruoštis kitiems renginiams mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės mirksiukas.gif
QUOTE(zuzanele @ 2013 05 22, 19:54)
Šiandien atšventėm Abėcėlės šventę thumbup.gif G

Šaunuoliai

Mergaitės turiu prašymuką - jei gerai pamenu, tai paste buvo kazkas darbui su būsimais pirmokais - ar tai susiję su pelyte ar pan. Išnaršiau viską - nerandu. O gal man vaidenasi, kad buvo?
Atsakyti
Sveikos mergaitės. Šiandieną buvome ekskursijoje Trakuose. Gaminome šokoladą. Papasakokit ar pas jus irgi tokie vaikai - išsiblaškę, visai negirdi ką jiems sakai, nežiūri savo daiktų...Žodžiu turbūt pirmą kartą pavargai žiauriai. Toks įspūdis, kad antrokų į ekskursiją vežti neįmanoma... Dar taip nebuvo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(gabija4 @ 2013 05 22, 19:18)
Sveikos mergaitės. Šiandieną buvome ekskursijoje Trakuose. Gaminome šokoladą. Papasakokit ar pas jus irgi tokie vaikai - išsiblaškę, visai negirdi ką jiems sakai, nežiūri savo daiktų...Žodžiu turbūt pirmą kartą pavargai žiauriai. Toks įspūdis, kad antrokų į ekskursiją vežti neįmanoma... Dar taip nebuvo...  g.gif

drinks_cheers.gif Pas mane analogiškai. Toks vaizdas, kad pati su savim šnekuosi, o jie jau atostogauja doh.gif . Nei gražiuoju, nei piktuoju, nesusikalbu. Šiandien viena mergaitė vos ne verkdama pasakoja, kad per choro repeticiją paliko švarkelį su telefonu. Laksčiau po visą mokyklą išsižiojusi, kol galiausiai radome tualete doh.gif . Nu kažkoks košmaras doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(gabija4 @ 2013 05 22, 21:18)
Papasakokit ar pas jus irgi tokie vaikai - išsiblaškę, visai negirdi ką jiems sakai, nežiūri savo daiktų...Žodžiu turbūt pirmą kartą pavargai žiauriai. Toks įspūdis, kad antrokų į ekskursiją vežti neįmanoma... Dar taip nebuvo...  g.gif

biggrin.gif Šiandien su pirmokais buvau Rumšiškėse. Po edukacinės programėlės vedančioji pareiškė užuojautą dirbant su tokiais vaikais.Tai taikė mokytojoms, bet mokytoja buvau tik aš viena, kitos dvi-mamos lydinčios savo perliukus. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gabija4 @ 2013 05 22, 22:18)
Sveikos mergaitės. Šiandieną buvome ekskursijoje Trakuose. Gaminome šokoladą. Papasakokit ar pas jus irgi tokie vaikai - išsiblaškę, visai negirdi ką jiems sakai, nežiūri savo daiktų...Žodžiu turbūt pirmą kartą pavargai žiauriai. Toks įspūdis, kad antrokų į ekskursiją vežti neįmanoma... Dar taip nebuvo...  g.gif

Būna dienų lyg tyčia 4u.gif , nesureukšmink, kitas kartas bus kitoks 4u.gif

Papildyta:
Mergaitės, kaip elgiatės su knygų skaitymu vasarai? Kokia forma užduotat vasarai tokią užduotį? Ar knygų sąrašus pateikiat? Ar puslapių skaičių nurodot? jeigu taip, tai kiek tų puslapių proto ribose koks antrokas galėtų perskaityti? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos. Man del AZ parase, kad pazymejimus gauna tik iseje visa programa, tai turbut tik ketvirtoj klasej
Atsakyti
QUOTE(studija @ 2013 05 22, 20:31)

Papildyta:
Mergaitės, kaip elgiatės su knygų skaitymu vasarai? Kokia forma užduotat vasarai tokią užduotį? Ar knygų sąrašus pateikiat? Ar puslapių skaičių nurodot? jeigu taip, tai kiek tų puslapių proto ribose koks antrokas galėtų perskaityti? bigsmile.gif

iš pegaso pasiėmiau knyg medžius. tegul skaitys savo knygas, nes įdavus sąrašą nepasiteisino. Žinoma, čia jau kiekvieno vaiko (šeimos) sąžinės reikalas, kiek jis tų knygų perskaityt ir kaip jas skaitys. Bet tegu tai lieka jiems patiems spręsti.

QUOTE(GORGONE @ 2013 05 22, 20:32)
Sveikos. Man del AZ parase, kad pazymejimus gauna tik iseje visa programa, tai turbut tik ketvirtoj klasej

Aš taip ir buvau užfiksavusi, kad baigus 4 klasę.
Atsakyti