Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Ačiū už pasidalinimus. 4u.gif Reikės man kažkaip taktikškai pasiūlyt turėti nuolatinį fondą,kiek tai rinkti į mėnesį.O tai dabar nei popieriaus diplomams,nei rugsėjo 1-osios klasės papuošimams.

Oi šiandien taip susinervinau PPT tarnyboje.Svastėme vieną mano mokinį.Jau metų galas,o jis pažįsta tik keleta raidžių,negeba nurašyti nuo spaudintinio teksto,tik kopijuoja nuo rašytinio(ir tai netaisyklingai).Apie skaitymą nėra nė kalbos.Matematika irgi... Atėjo jis į mūsų mokyklą sausio mėnesį su nepatenkinamu įvertinimu.Iki šiol jokios pažangos.Žodžiu buvo siūlymas kartoti kursą,kas jam būtų geriausia,bet mama staiga nebesutinka.Ji didelės problemos nebemato, palengvins programą ir galės sau geriausiai mokytis.Jam reikia tik gerai paaiškinti ir jis puikiai dirba pats (mat sėdėti šalia jo namie nėra kada) unsure.gif O kad iš konteksto krenta visoje klasėje,sėdi susigūžęs ir jam viskas- tamsus miškas unsure.gif Varge jeigu jis neišmoks per vasarą abėcėles,nežinau kas laukia antroje klasėje unsure.gif

O piešinius ir darbelius irgi turbūt susegate ir padalinate mokslo metų pabaigoje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1-oji mama: 21 gegužės 2013 - 19:48
QUOTE(1-oji mama @ 2013 05 21, 20:46)

Oi šiandien taip susinervinau PPT tarnyboje.Svastėme vieną mano mokinį.Jau metų galas,o jis pažįsta tik keleta raidžių,negeba nurašyti  nuo spaudintinio teksto,tik kopijuoja nuo rašytinio(ir tai netaisyklingai).Apie skaitymą nėra nė kalbos.Matematika irgi... Atėjo jis į mūsų mokyklą sausio mėnesį su nepatenkinamu įvertinimu.Iki šiol jokios pažangos.Žodžiu buvo siūlymas kartoti kursą,kas jam būtų geriausia,bet mama staiga nebesutinka.Ji didelės problemos nebemato, palengvins programą ir galės sau geriausiai mokytis.Jam reikia tik gerai paaiškinti ir jis puikiai dirba pats (mat sėdėti šalia jo nėra kada) unsure.gif O kad iš konteksto krenta visoje klasėje,sėdi susigūžęs ir jam viskas- tamsus miškas unsure.gif Varge jeigu jis neišmoks per vasarą abėcėles,nežinau kas laukia antroje klasėje unsure.gif

Turiu ir aš tokį mokinuką. Nėra ko nervintis, tokia realybė. Tokių daugėja. Pirmą pusmetį išvedžiau nepatenkinamą, antras taip pat bus nepatenkinamas. Jam yra pritaikyta programa. Kadangi yra nepatenkinami vertinimai, lieka kartoti kurso. Su pritaikyta programa galima palikti kartoti kurso. Su individualizuota - jau ne. Dėl mamos nesutikimo. Pas mus tokia sistema: jei tėvai nesutinka, sudaroma komisija, pasikviečiami tėvai, vaikui duodami darbai, diktantai ir kt. tada taisoma ir pateikiami rezultatai ir išvados tėvams. Tada ne mokytoja siūlo, o jau komisija ( pavaduotoja, spec.pedagogė ir dar kokia mokytoja). Tėvams nebelieka kas daryti, tenka sutikti .
O jei pas jus kitaip ir mama nesutinka, tai antroje klasėje vėl siūlyti tirti PPT, kad dar lengvintų programą.

Pas mus tokių nemažai, turiu kasmet. Jau ,,džiaugsmelis" koks... O kiek popierių tvarkyti. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo domassss: 21 gegužės 2013 - 19:56
QUOTE(1-oji mama @ 2013 05 21, 20:46)

O piešinius ir darbelius irgi turbūt susegate ir padalinate mokslo metų pabaigoje?

Piešinius ir visokius plokštuminius darbelius renku visus metus Su skylamušiu padarau skylutes. Paskutinę dailės pamoką mokiniai piešia savo darbelių albumo viršelį ir ant virvelės susiveria darbelius.
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(NOKIA @ 2013 05 20, 14:42)
Pasakykit, tos kurios turit elektroninius dienynus ar jums reikalingos pasiekimų knygelės.
Kitais mokslo metais pas mus bus elektroninis dienynas, tai dabar galvojam ar reikalingos pasiekimų knygelės. Kaip informuoti tėvus, kurie neturi interneto? g.gif

Turi vaikai savo užrašų knygeles įvairiai informacijai teikti. Klasėje mano tik 2 tėvai neprisijungę. Gauna vaikų pasiekimus mėnesio gale. Jeigu kas, informaciją įrašau į mokinio knygelę.

QUOTE(zuzanele @ 2013 05 20, 19:39)
Norėjau pasiteirauti, ar įmanoma kažkaip patalpinti į jimdo savo filmuotą trumpą medžiagą?

Kaip sekėsi ieškoti išeities?

QUOTE(smilga1972 @ 2013 05 21, 16:58)
Sveikos  4u.gif . Aš kiekvienais metais duodu po diplomėlį vaikams. Šiais metais iškilmingai įteiksim per abėcėlės šventę. Dar kartu ir antro žingsnio pažymėjimus planuojam įteikti, taip kad nemažai bus. Žodžius duosiu sekretorei, o ji viską padarys ir atspausdins. Popierių bandysim "išmušti" iš valdžios, o jei nepasiseks, tai savo pirksim. Fondą tėvai turėjo, bet žinau, kad dabar jau iždas tuščias  ax.gif . Beje, pati niekada neprašau pirkti kažko, vienintelį kartą šiemet paprašiau kopijavimo popieriaus, kai jau buvo visai striuka per visus galus  doh.gif .

Ar pavyko gauti iš AŽ pažymėjimus. Apie tai net nepagalvojau.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 05 21, 20:47)
Ar pavyko gauti iš AŽ pažymėjimus. Apie tai net nepagalvojau.

Labas rytas 4u.gif . Dar atsakymo negavau. Reikės pabandyti paskambinti ko gero g.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 05 22, 05:46)
Labas rytas  4u.gif . Dar atsakymo negavau. Reikės pabandyti paskambinti ko gero  g.gif

Labas rytas, mums buvo sakę tik apie ženkliukus AŽ. Bet juos reikia pirkti patiems. O dėl pažymėjimų (gal manęs atmintis neapgauna), tai lyg ir tik tada, kai baigsime 4 klasę. O gal aš ir klystu g.gif Bet kokiu atveju informuok, jei pavyks gauti.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 05 22, 08:28)
Labas rytas, mums buvo sakę tik apie ženkliukus AŽ. Bet juos reikia pirkti patiems. O dėl pažymėjimų (gal manęs atmintis neapgauna), tai lyg ir tik tada, kai baigsime 4 klasę. O gal aš ir klystu  g.gif Bet kokiu atveju informuok, jei pavyks gauti.

O kam jūs skambinate dėl pažymėjimų. Maniškiai dabar ketvirtokai. Gal galėčiau ką gauti g.gif
Atsakyti
Sveiki, norėčiau prie Jūsų prisijungti. Esu visai nauja čia tai jei kokios klaidos bus, atleiskite 4u.gif
QUOTE(22peliukas22 @ 2013 05 16, 21:39)
user posted image
Eina Vasara graži tarsi mama
Su vaikais, su paukščiais žaisdama,
Supasi ant laikrodžio rodyklių
Saulės sūnūs – spinduliai – išdykę.
Nemiegok ilgai – praeis pro šalį,
Nepavysi, neberasi kelio…
J. Erlickas
Mūsų gausus būrelis

jugeta (01 09)- rūpinasi 2.gif
  Jaša (01 21) – 3 klasė
  studija (01 23) – 3 klasė
  viga (01 25) – 1- 2 klasės
  nengute (02 13)
  GORGONE (02 21) - 1 klasė
  vai2 (02 26)
  zuzanele (03 05) - 1 klasė
  nonele (03 05)
  Vildinga (03 19) -3klasė
  NOKIA (03-23) - 2 klasė
  eda77 (03 24) - 4 klasė
  Šarkka (03 24) – 2.gif
  Betukas (03 29) – 3 klasė
  staben (04 07) -1,3,4 klasės
  1avadia ( 04 16) – 2 klasė
  Toblera (04 26) – 1 klasė ir anglų kalba
  smilga1972 (04 30) - 1 klasė
  domasss (05 07) - 2 klasė
  pirmokiukė (05 14) – 2 klasė
  editaite (05 19) – 2 klasė
  naminukė (05 28) - 2 klasė
  ernija05 (05 29) – 2 klasė
  suilibuk(05 30)
  Eknos (06 08) – 3 klasė
  dimming (06 21)
  linastri (06 24) - 1 klasė
  Riki-tiki (06 29) – 4 klasė
  pauliausirmosmama (06 30)
  Donatuke (07 08) – 1 klasė
  arden (07 11)– rūpinasi 2.gif
  kara 117 ( 07 17) - 2 klasė
  simba3 (07 15) - 2 klasė
  lamur (07 20) – 1 klasė
  rutagra (07 21) - 1 klasė
  calkusl (07 23) – 2 klasė
  rityte (07 24) – 2 klasė
  daivajazz (07 30) – 4 klasė
  virgulyte (07 31)
  alaizy (08 08) – 2 klasė
  Iruciukass (08 14) - 1 klasė
  vaiduuse (08 14) - 3 klasė
  mindojur (08 16) – 4 klasė
  janiku (08 21)- 1-2 -3  klasės
  tigruole (08 21) – 1 klasė
  Aurute (08 25) – 3 klasė
  auglina (08 28) - 3 klasė
  rollick (08 28)
  riešutasgilė (08 29) – 2 klasė
  pusele30 (08 30) – 2, 3, 4 klasės
  R.@usra (09 05) - 3 klasė
  VAMI (09 17)
  agė-melagė (09 26) - 4 klasė
  gitė( 10 02 – 2 klasė
  22peliukas22 (10 04) - 1 klasė
  Irma.r (10 06)
  INEXS (10 08) -1 klasė
  leliuko_mama (10 13) – 2 klasė
  Ašura (11 09)
  linius (11 11)
  LeTa-BeTa (11 25) – 1 klasė
  Vilsonyte (12 08) – rūpinasi 2.gif
  Klaipedike (12 14) – 2 klasė
  ingredb (12 28) -3 klasė
  b.s - 2 klasė
  sypsenele04 – 4 klasė
  Natele - rūpinasi 2.gif
  laurija - 4 klasė
  ninkute – 2 ir 4 klasės
  Dainelej - rūpinasi 2.gif
  Nata123
  smilga99 -2 klasė
  Snaudale – 2 klasė
  elbitele – 4 klasė ir anglų kalba
  vasariene
  lutute1 –  1 klasė

user posted image
Naujos kolegės, prisijungusios į mūsų gretas, slaptažodį į mūsų lobių skrynią gauna tik tuo atveju, kai dažnai prisijungia su mumis nuoširdžiai pabendrauti, atsiunčia savo turimą metodinę, vaizdinę ar kitą vertingą medžiagą adresu pradinukeirmama1@gmail.com . Kai mes matysime, kad jūs jau įsiliejote į mūsų gretas, tada  22peliukas22 atsiųs jums prisijungimo duomenis prie mūsų lobių skrynios. Aktyvus (neužteks parašyti vienos ar dviejų žinučių) bendravimas turėtų trukti bent mėnesį (tik praėjus šiam laikui, (bet nebūtinai) bus svarstoma apie slaptažodžio suteikimą).
Kolegės, labai didelis prašymas - būtinai laiško pavadinime nurodykite, kuriai klasei ir kokiam dalykui  tas siuntinukas tinka. Nepamirškite ir savo nico.

user posted image
  40 tema    41 tema

Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2013 05 22, 09:00)
O kam jūs skambinate dėl pažymėjimų. Maniškiai dabar ketvirtokai. Gal galėčiau ką gauti g.gif

Manau, kad reikia susisiekti su lektore. Bent jau aš turiu jos e-paštą.

QUOTE(egletus @ 2013 05 22, 09:11)
Sveiki, norėčiau prie Jūsų prisijungti. Esu visai nauja čia tai jei kokios klaidos bus, atleiskite  4u.gif

Sveika thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
darba, žiūriu, vyksta, lopom visus galus, "damušinėjam" vadovėlius....
Tuoj atostogos vacation4.gif

Tiesa, ar pastebėjote, kad mūsų pašte dabar žymiai mažiau prisijungiančių žmonių, nei būdavo anksčiau mirksiukas.gif Ar tai sutapimas, ar visos labai dirba, ar raktelio pakeitimas davė savo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2013 05 22, 10:00)

as parasiau savo koordinatorei, bet kolkas jokio atsakymo negavau g.gif
Papildyta:
QUOTE(b.s @ 2013 05 22, 07:28)
Labas rytas, mums buvo sakę tik apie ženkliukus AŽ. Bet juos reikia pirkti patiems. O dėl pažymėjimų (gal manęs atmintis neapgauna), tai lyg ir tik tada, kai baigsime 4 klasę. O gal aš ir klystu  g.gif Bet kokiu atveju informuok, jei pavyks gauti.

O kur tuos zenkliukus galima pamatyti??/ as kazkaip apie juos negirdejau g.gif
Atsakyti
Man koordinatorė prižadėjo šiandien atsiųsti AN pažymėjimus,parašysiu kai gausiu. smile.gif
Atsakyti