Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Labas rytas dirbančiom ir dar atostogaujančiom. Diena tai ne kokia-šalta ir drėgna-tikras ruduo. Klasė pasipuošiu labai minimaliai, nes visada sekančią dieną po šventės kabinu vaikų piešinius. O dar laukia knygų medžiai, kuriuos taip pat kuriam laikui pakabinsiu.
Ar skaitėte, kad už gandrų piešinius, prizai pasieks dalyvius tik rugsėjo gale. Kurios dalyvavote konkurse-Žalioji palangė- yra dalyvio pažymėjimai-parsisiųskite.
Atsakyti
QUOTE(Ronja1 @ 2013 08 13, 21:11)
Papildyta:

Papildyta:
Sveiki,
visai atsitiktinai radau šį puslapį smile.gif Sudomino smile.gif Nevisai suprantu dar vietinių įstatymų,bet norėčiau maloniai pabendrauti. Esu pradinukė, turėsiu šiais metais ketvirtokus, maloniai pasidalinsiu patirtimi ir kt. smile.gif

Sveika 4u.gif 4u.gif
b.s. , ačiū už informaciją thumbup.gif rolleyes.gif

Į darbelį grįžtu nuo pirmadienio mirksiukas.gif
Papildyta:
Kai ką praleidau, todėl taisau klaideles:
alaizy (08 08)
Iruciukass (08 14)
vaiduuse (08 14)
mindojur (08 16)

[COLOR=purple]Karščiausi linkėjimai ir sveikinimai![/COLOR
]user posted image
Papildyta:
QUOTE(22peliukas22 @ 2013 08 13, 22:00)
Sveikos, aš jau iš žvalgybos grįžau  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif

Editaite,  dukrytė - Mėta , 2013.07.02, (+4 d.), (52 cm ir 3.530 kg)

Nuoširdžiausi sveikinimai Editaitei  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

P.S. Tik matau, kad arden mane aplenkė  mirksiukas.gif

Būkit sveikos, malonių akimirkųuser posted image
Papildyta:
QUOTE(Ronja1 @ 2013 08 13, 21:11)
Papildyta:

Papildyta:
Sveiki,
visai atsitiktinai radau šį puslapį smile.gif Sudomino smile.gif Nevisai suprantu dar vietinių įstatymų,bet norėčiau maloniai pabendrauti. Esu pradinukė, turėsiu šiais metais ketvirtokus, maloniai pasidalinsiu patirtimi ir kt. smile.gif

Sveikute 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(GORGONE @ 2013 08 13, 21:25)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.@usra: 14 rugpjūčio 2013 - 10:18
Editaite, sveikinu! Aukit sveikos, gražios 4u.gif

Ronja1, smagu,kad prisijungei. smile.gif

GEG, iš kokio popieriaus tie pompomsai daromi?
Labai smagus scenarijus su žuvyte.Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2013 08 14, 12:01)

Labai smagus scenarijus su žuvyte.Ačiū.

as dariau geles tokiu principu, tai dariau is servieteliu (mazu ir deliu), tik isskleidziant reikia servieteliu visus sluoksnius atskirti. grazu smile.gif galima daryti vienspalvius ir keliu spalvu.
http://www.youtube.c...feature=related
(desinej yra ir daugiau visokiu graziu dalykeliu)
Atsakyti
QUOTE(GEG @ 2013 08 13, 19:17)
kadangi savaitgalį bus mano jaunuolio krikštynos, tai papuošimui darysiu pom pomsus  lotuliukas.gif .

GEG, tu tikrai esi verta raktelio thumbup.gif Aktyviai daliniesi idėjomis ir siuntinukais 4u.gif
Dabar klausimėlis dėl krikštynų, kadangi šią savaitę man tai irgi aktualu.Gal kartais turi krikštynų scenarijų, gražius žodelius ar pan. ir galėtum pasidalinti? Būčiau labai dėkinga))) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2013 08 14, 11:01)

aš tai dariau iš šilko popieriaus, gal galima ir iš paprastų servetėlių, nežinau, nebandžiau. O iš šilko popieriaus, tai nerealiai gražu. Jau turiu 10 4u.gif

QUOTE(lutute1 @ 2013 08 14, 14:08)
GEG, tu tikrai esi verta raktelio thumbup.gif Aktyviai daliniesi idėjomis ir siuntinukais 4u.gif
Dabar klausimėlis dėl krikštynų, kadangi šią savaitę man tai irgi aktualu.Gal kartais turi krikštynų scenarijų, gražius žodelius ar pan. ir galėtum pasidalinti? Būčiau labai dėkinga)))  smile.gif

ačiū.
žinok nieko neturiu, nes planuoju švęsti. Viskuo rūpinasi mano Rapolo krišto tėveliai. Pati pasirūpinau rūbais, maistu, šventimo vieta ir dovanėlėmis krikšto tėvams bei seneliams. Psio thumbup.gif
Praeitais metais mes tapom krikšto tėvais, tai žinok irgi labai viskas parastai, jokių ypatingų dalykų nedariau. Žodžiu minimalios krikštynos buvo ir scenarijaus neprireikė. Dariau laikraštuką, saldainių popierėlius, pasirūpinau keletą žaidimų ir dovanėle krikšto vaikui.
Atsakyti
Sakykit kada buvo keistas pašto raktelis? Aš kaip suprantu jau esu nubausta, kad neįeinu į paštą su kovo mėnesį gautu rakteliu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergelė: 14 rugpjūčio 2013 - 16:04
QUOTE(Mergelė @ 2013 08 14, 15:42)
Sakykit kada buvo keistas pašto raktelis? Aš kaip suprantu jau esu nubausta, kad neįeinu į paštą su kovo mėnesį gautu rakteliu verysad.gif

raktelis gegužės mėn. atidžiau pasižiūrėk savo pašte.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 14 rugpjūčio 2013 - 16:52
QUOTE(R.@usra @ 2013 08 14, 11:22)
Kai ką praleidau, todėl  taisau klaideles:
alaizy (08 08)
Iruciukass (08 14)
vaiduuse (08 14)
mindojur (08 16)

[COLOR=purple][size=7]
[b]

Ačiū už sveikinimą, esu viena iš paminėtų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(R.@usra @ 2013 08 14, 11:22)
alaizy (08 08)
Iruciukass (08 14)
vaiduuse (08 14)
mindojur (08 16)

SU GIMTADIENIAIS!!!!!
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agė-melagė: 14 rugpjūčio 2013 - 17:58
QUOTE(agė-melagė @ 2013 08 14, 20:58)
SU GIMTADIENIAIS!!!!!
user posted image

drinks_cheers.gif prisidedu prie vasarinukių pasveikinumų drinks_cheers.gif , būkit visada vasariškos nuotaikos drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 08 14, 16:51)
raktelis gegužės mėn. atidžiau pasižiūrėk savo pašte.

Nu žiūrėjau, bet nėra verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Nu aš tikrai juo su niekuo nesidalinau. Kažin kodėl nubausta? Gal ką įtartino darau?
Atsakyti