O kiek minciu pasikroviau is pacio ryto nu jus saunuoles. As kazka turiu antrokams pirmai pamokai reikes eit ieskoti, jei rasiu butinai imesiu i pasta
QUOTE(GORGONE @ 2013 08 13, 08:53)
O kiek minciu pasikroviau is pacio ryto nu jus saunuoles. As kazka turiu antrokams pirmai pamokai reikes eit ieskoti, jei rasiu butinai imesiu i pasta
Būtinai įmesk
Galvoju puošti klasę pernai metų vaikams nematytom nuotraukom, jau užsakymą nuotraukoms padariau , kažkada taip jau dariau, visiems smagu pasižiūrėt. .Gal dar sugalvosiu kaip jas pažaist, gal kokį klausimą kitoj pusėj parašyt, gal užduotį, gal dovanėlę Tokia mintis, vienu žodžiu sukirbėjo galvoje , begeriant rytinę kavą
Papildyta:
Apsistojai ties šypsenėlėmis?Kas per šypsenėlės
Papildyta:
QUOTE(Mergelė @ 2013 08 11, 21:46)
Sveiki,
buvo ir mano mintis dekupažuoti akmenėlius, bet aš apsistosiu ties šypsenėlėm. Pasiliksiu kitiems metams.
Man patiko GEG mintis su dėlione. Tik galvoju, o kaip jie pritvirtina tos dėlionės gabalėlius prie lentos?
buvo ir mano mintis dekupažuoti akmenėlius, bet aš apsistosiu ties šypsenėlėm. Pasiliksiu kitiems metams.
Man patiko GEG mintis su dėlione. Tik galvoju, o kaip jie pritvirtina tos dėlionės gabalėlius prie lentos?
Apsistojai ties šypsenėlėmis?Kas per šypsenėlės
QUOTE(domassss @ 2013 08 13, 17:56)
Sveikos !
Pavydžiu, ( o gal ir ne ) kurioms jau kyla mintys apie darbą...
Aš dar nesugebu apie tai mąstyti... Gal reikės pradėti dažniau čia skaitinėti...
Aš dar nesugebu apie tai mąstyti... Gal reikės pradėti dažniau čia skaitinėti...
Laimingoji tu esi
Labas
Aš irgi dabar rūpinuosi studentu ir jo reikalais, o ne darbu . Dar kiek galiu, tai tempiu
QUOTE(domassss @ 2013 08 13, 15:56)
Sveikos !
Aš irgi dabar rūpinuosi studentu ir jo reikalais, o ne darbu . Dar kiek galiu, tai tempiu
QUOTE(smilga1972 @ 2013 08 13, 17:45)
Labas
O aš tai šunų po prieglaudas ieškau Sūnui įkando, liepė stebėti, o tas dingo atkasėm, kad į prieglaudą išvežė vykom visi į atpažinimo procedūrą, pasirodo tas visame gražume ir gyvume.
Taip kad man irgi darbas dar nerūpi
QUOTE(daivajazz @ 2013 08 13, 17:42)
O aš tai šunų po prieglaudas ieškau Sūnui įkando, liepė stebėti, o tas dingo atkasėm, kad į prieglaudą išvežė vykom visi į atpažinimo procedūrą, pasirodo tas visame gražume ir gyvume.
Oho, detektyvai .
QUOTE(smilga1972 @ 2013 08 13, 18:49)
Oho, detektyvai .
Čia kad nebūtų kada apie darbą galvoti Į darbą pirmadienį tai net negalvoju dar (stengiuosi bent jau)
QUOTE(Bites Rites @ 2013 08 12, 15:15)
O kaip puošit klasę?
Pradedu galvot,kad pats laikas, kol lyja lietutis, kažką susikurt
Papildyta:
Pradedu galvot,kad pats laikas, kol lyja lietutis, kažką susikurt
Papildyta:
kadangi savaitgalį bus mano jaunuolio krikštynos, tai papuošimui darysiu pom pomsus . Tai sakiau tuos pačius vėliau ir į klasę nusinešiu. Tiesa, jau kelis pasidariau, atrodo tikrai įspūdingai.
Papildyta:
QUOTE(GORGONE @ 2013 08 13, 07:53)
o man gal gali į el. p. imesti aš prisijungimo prie pašto neturiu.
egidija_z@yahoo.com