Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

O kiek minciu pasikroviau is pacio ryto thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nu jus saunuoles. As kazka turiu antrokams pirmai pamokai g.gif reikes eit ieskoti, jei rasiu butinai imesiu i pasta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GORGONE @ 2013 08 13, 08:53)
O kiek minciu pasikroviau is pacio ryto  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  nu jus saunuoles. As kazka turiu antrokams pirmai pamokai  g.gif  reikes eit ieskoti, jei rasiu butinai imesiu i pasta  mirksiukas.gif

Būtinai įmesk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bites Rites @ 2013 08 13, 09:01)
Būtinai įmesk  mirksiukas.gif

jau imeciau mirksiukas.gif
Atsakyti
Galvoju puošti klasę pernai metų vaikams nematytom nuotraukom, jau užsakymą nuotraukoms padariau 4u.gif , kažkada taip jau dariau, visiems smagu pasižiūrėt. 4u.gif 4u.gif .Gal dar sugalvosiu kaip jas pažaist, gal kokį klausimą kitoj pusėj parašyt, gal užduotį, gal dovanėlę 4u.gif Tokia mintis, vienu žodžiu sukirbėjo galvoje lotuliukas.gif , begeriant rytinę kavą lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Mergelė @ 2013 08 11, 21:46)
Sveiki,
buvo ir mano mintis dekupažuoti akmenėlius, bet aš apsistosiu ties šypsenėlėm. Pasiliksiu kitiems metams.
Man patiko GEG mintis su dėlione. Tik galvoju, o kaip jie pritvirtina tos dėlionės gabalėlius prie lentos? g.gif

Apsistojai ties šypsenėlėmis?Kas per šypsenėlės ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos !

Pavydžiu, ( o gal ir ne biggrin.gif ) kurioms jau kyla mintys apie darbą...

Aš dar nesugebu apie tai mąstyti... smile.gif Gal reikės pradėti dažniau čia skaitinėti... smile.gif

Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2013 08 13, 17:56)
Sveikos !

Pavydžiu,  ( o gal ir ne  biggrin.gif ) kurioms jau kyla mintys apie darbą...

Aš dar nesugebu apie tai mąstyti... smile.gif  Gal reikės pradėti dažniau čia skaitinėti... smile.gif

Laimingoji tu esi 4u.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
QUOTE(domassss @ 2013 08 13, 15:56)
Sveikos !

Pavydžiu,  ( o gal ir ne  biggrin.gif ) kurioms jau kyla mintys apie darbą...

Aš dar nesugebu apie tai mąstyti... smile.gif  Gal reikės pradėti dažniau čia skaitinėti... smile.gif

Aš irgi dabar rūpinuosi studentu ir jo reikalais, o ne darbu ax.gif . Dar kiek galiu, tai tempiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 13 rugpjūčio 2013 - 15:45
QUOTE(smilga1972 @ 2013 08 13, 17:45)
Labas  4u.gif

Aš irgi dabar rūpinuosi studentu ir jo reikalais, o ne darbu  ax.gif . Dar kiek galiu, tai tempiu  ax.gif

O aš tai šunų po prieglaudas ieškau doh.gif lotuliukas.gif Sūnui įkando, liepė stebėti, o tas dingo doh.gif atkasėm, kad į prieglaudą išvežė verysad.gif vykom visi į atpažinimo procedūrą, pasirodo tas thumbup.gif visame gražume ir gyvume.
Taip kad man irgi darbas dar nerūpi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2013 08 13, 17:42)
O aš tai šunų po prieglaudas ieškau doh.gif  lotuliukas.gif Sūnui įkando, liepė stebėti, o tas dingo doh.gif atkasėm, kad į prieglaudą išvežė verysad.gif vykom visi į atpažinimo procedūrą, pasirodo tas thumbup.gif visame gražume ir gyvume.
Taip kad man irgi darbas dar nerūpi lotuliukas.gif

Oho, detektyvai blink.gif lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 08 13, 18:49)
Oho, detektyvai  blink.gif  lotuliukas.gif .

Čia kad nebūtų kada apie darbą galvoti lotuliukas.gif Į darbą pirmadienį tai net negalvoju dar (stengiuosi bent jau)
Atsakyti
Labukas, ačiū, mielosios, už puikias mintis. Nors galvoj dabar tikras minčių kratinys, bandysiu viską susidėlioti.
Atsakyti
QUOTE(Bites Rites @ 2013 08 12, 15:15)
O kaip puošit klasę?
Pradedu galvot,kad pats laikas, kol lyja lietutis, kažką susikurt  smile.gif
Papildyta:

kadangi savaitgalį bus mano jaunuolio krikštynos, tai papuošimui darysiu pom pomsus lotuliukas.gif . Tai sakiau tuos pačius vėliau ir į klasę nusinešiu. Tiesa, jau kelis pasidariau, atrodo tikrai įspūdingai.
Papildyta:
QUOTE(GORGONE @ 2013 08 13, 07:53)
O kiek minciu pasikroviau is pacio ryto  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  nu jus saunuoles. As kazka turiu antrokams pirmai pamokai  g.gif  reikes eit ieskoti, jei rasiu butinai imesiu i pasta  mirksiukas.gif

o man gal gali į el. p. imesti aš prisijungimo prie pašto neturiu.
egidija_z@yahoo.com
Atsakyti