Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(Mergelė @ 2013 08 11, 18:46)
Sveiki,
buvo ir mano mintis dekupažuoti akmenėlius, bet aš apsistosiu ties šypsenėlėm. Pasiliksiu kitiems metams.
Man patiko GEG mintis su dėlione. Tik galvoju, o kaip jie pritvirtina tos dėlionės gabalėlius prie lentos? g.gif

lipdau su lipniu plastilinu. Nežinau, kaip tiksliai tas daiktas vadinasi

QUOTE(tigruole @ 2013 08 11, 19:06)
Sveikutės. Jau ir aš pradėjau galvoti apie šventę, neramu darosi. O dar manęs laukia trys dienos su su būsimais pirmokais g.gif Taigi, darbo turėsiu daug verysad.gif

Mano draugė, man analogiškai laukia visas džiaugsmas. Bet kadangi tai ne pirmas kartas, bus viskas ok. bigsmile.gif
QUOTE(vovera1te @ 2013 08 11, 20:53)
Aš irgi mąsčiau, kaip pritvirtint gabalėlius tuos...Arba magnetinė lenta, todėl be vargo su magnetukais priklijuot galima, arba su "lipukais" guminiais (panašiai kaip plastilinas) galima priklijuoti. Dar išeitis dvipusė lipni juostelė smile.gif

Su dvipuse daug terlionės, paprasta su tuo lipniu plastilinu.

Papildyta:
dar viena mintis pirmokams - piešėm draugystės pievą. Kadangi turėjau žaidimų kambarį, ištiesiau per visą tapetą. Visi gavo po iškirptą gėlytę, dėjo ant tapeto, apvedžiojo, spalvino, o paskui jau aplinkui piešė kas ką išmanė, žolytes, gėlytes, vabaliukus, kirmėlytes, kurmius žodžiu viską kas yra pievoje. Gavosi super didelis ir fainas paveikslas, tėvams parodėm. O tėvai kol vaikai dirbo buvo pasveikinti, kad pradėjo kartu su vaikais lankyti pirmą klasę ir pasiūliau parašyti kontrolinį darbą. Vienoje lapo pusėje buvo daug klausimų, ir juokingų (kokios spalvos jūsų vaiko akys?-nepatikėsit, kiek tėvų pasimetė ir lėkė žiūrėt kokios akys) ir rimtų, kitoje lapo pusėje piešė vaiko portretą. Gavosi labai gera pamoka. Portretus sukabinome klasėje ant sienos. Visiems labai patiko.
Tiesa, tas gėlytės, kurios buvo mano iškirptos, vaikai užsirašė savo vardus ir užsikabino ant savo rūbų spintelių.
Papildyta:
Mergaites, užveskit ir mane ant kelio, galva sunkiai dirba. To paties nenoriu daryt, nes tėvai jau kartojasi, tai sakys, kad mokytoja neoriginali, tą patį daro verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GEG: 12 rugpjūčio 2013 - 09:20
Sveikos, atostogos baiginėjasi, liko porą dienelių ir žingsniuosim kaip įprastai tuo pačiu maršrutu 9 m.m. mėnesius. Tikriausiai visos pailsėjo kaip reikiant ir pilnos įvairių idėjų, minčių, kurios bus įgyvendintos artimiausiu laiku. Gera ir smagu bus vėl bendrauti, ieškoti atsakymų į kylančius klausimus.
4u.gif visoms naujokėms
drinks_cheers.gif ištikimoms narėms
Atsakyti
Ačiū Dievulėliui, kad mums į darbus tik nuo 26d, žiūriu čia dauguma dar anksčiau darbuotis pradės. rolleyes.gif ,O pati esu tokia pasimetus, kad nežinau, kur dėtis, prieš savaitę nuo laiptų nukritau, koja gipse iki 4 sav.bus, o klasę reik pradėt tvarkytis, rugsėjo 1-ajai ruoštis...neramu schmoll.gif.

Atsakyti
QUOTE(vovera1te @ 2013 08 12, 12:56)
Ačiū Dievulėliui, kad mums į darbus tik nuo 26d, žiūriu čia dauguma dar anksčiau darbuotis pradės.  rolleyes.gif  ,O pati esu tokia pasimetus, kad nežinau, kur dėtis, prieš savaitę nuo laiptų nukritau, koja gipse iki 4 sav.bus, o klasę reik pradėt tvarkytis, rugsėjo 1-ajai ruoštis...neramu schmoll.gif.

pirmiausia apie save galvokit, o visa kita niekur nepabėgs.
Atsakyti
4u.gif Sveikos
QUOTE(vovera1te @ 2013 08 12, 13:56)
O pati esu tokia pasimetus, kad nežinau, k..neramu schmoll.gif.

Pirmiausia žiūrėk savo sveikatos, nes niekas kitas ja nepasirūpins smile.gif
Ps. nuojauta ramybės neduoda..... biggrin.gif
Atsakyti
O kaip puošit klasę?
Pradedu galvot,kad pats laikas, kol lyja lietutis, kažką susikurt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Tili Mili @ 2013 08 03, 18:11)
ps. vardą pasikeičiau. flirt.gif

aš irgi ax.gif
Atsakyti
Žiūriu tos sveikatos, tik darbus dirbt irgi reikės, kažkaip smile.gif visa laimė, kad dar yra laiko.
p.s labai geras klausimas Bites Rites - kaip puošit šiais metais klasę, pati kažką namuose bandau sukurt, bet trūksta idėjų biggrin.gif
Atsakyti
Klasę puošiu tuo ką rasiu stalčiuje nuo praeitų metų. Manau spalvotais klevo lapais, gal obuoliais.
Atsakyti
QUOTE(Bites Rites @ 2013 08 12, 16:15)
aš irgi  ax.gif

biggrin.gif Aš planavau keisti beveik į tokį patį nicką (bite rite). Kažkokia telepatija lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Tili Mili @ 2013 08 12, 15:49)
Pirmiausia žiūrėk savo sveikatos, nes niekas kitas ja nepasirūpins smile.gif
Ps. nuojauta ramybės neduoda..... biggrin.gif

Blogos nuojautos? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2013 08 12, 22:16)
Blogos nuojautos? unsure.gif

Lutučiuk, apie blogas naujienas, jau nebe nuojautas parašysiu ap.
O ši nuojauta- gera. Man atrodo, na- labai labai atrodo, kad Voveraitę- mergaitę pažįstu gana neblogai.
smartass.gif Voveraite, ar tik ne tau aš paskolinau savo geltonai- mėlyną gėlių puokštę bendrai nuotraukai? g.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2013 08 12, 22:16)
biggrin.gif Aš planavau keisti beveik į tokį patį nicką (bite rite). Kažkokia telepatija lotuliukas.gif

čia tai geras lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes. Galu gale ir as jau grizau is atostogu. Pailsejau thumbup.gif tai dabar jau begu skaityti ka cia prirasinejote. Man dar neteko taip smarkiai atsilikti doh.gif Atrodo ne taip ir ilgai g.gif manes nebuvo
Atsakyti