QUOTE(Mergelė @ 2013 08 11, 18:46)
Sveiki,
buvo ir mano mintis dekupažuoti akmenėlius, bet aš apsistosiu ties šypsenėlėm. Pasiliksiu kitiems metams.
Man patiko GEG mintis su dėlione. Tik galvoju, o kaip jie pritvirtina tos dėlionės gabalėlius prie lentos?
buvo ir mano mintis dekupažuoti akmenėlius, bet aš apsistosiu ties šypsenėlėm. Pasiliksiu kitiems metams.
Man patiko GEG mintis su dėlione. Tik galvoju, o kaip jie pritvirtina tos dėlionės gabalėlius prie lentos?
lipdau su lipniu plastilinu. Nežinau, kaip tiksliai tas daiktas vadinasi
QUOTE(tigruole @ 2013 08 11, 19:06)
Sveikutės. Jau ir aš pradėjau galvoti apie šventę, neramu darosi. O dar manęs laukia trys dienos su su būsimais pirmokais Taigi, darbo turėsiu daug
Mano draugė, man analogiškai laukia visas džiaugsmas. Bet kadangi tai ne pirmas kartas, bus viskas ok.
QUOTE(vovera1te @ 2013 08 11, 20:53)
Aš irgi mąsčiau, kaip pritvirtint gabalėlius tuos...Arba magnetinė lenta, todėl be vargo su magnetukais priklijuot galima, arba su "lipukais" guminiais (panašiai kaip plastilinas) galima priklijuoti. Dar išeitis dvipusė lipni juostelė
Su dvipuse daug terlionės, paprasta su tuo lipniu plastilinu.
Papildyta:
dar viena mintis pirmokams - piešėm draugystės pievą. Kadangi turėjau žaidimų kambarį, ištiesiau per visą tapetą. Visi gavo po iškirptą gėlytę, dėjo ant tapeto, apvedžiojo, spalvino, o paskui jau aplinkui piešė kas ką išmanė, žolytes, gėlytes, vabaliukus, kirmėlytes, kurmius žodžiu viską kas yra pievoje. Gavosi super didelis ir fainas paveikslas, tėvams parodėm. O tėvai kol vaikai dirbo buvo pasveikinti, kad pradėjo kartu su vaikais lankyti pirmą klasę ir pasiūliau parašyti kontrolinį darbą. Vienoje lapo pusėje buvo daug klausimų, ir juokingų (kokios spalvos jūsų vaiko akys?-nepatikėsit, kiek tėvų pasimetė ir lėkė žiūrėt kokios akys) ir rimtų, kitoje lapo pusėje piešė vaiko portretą. Gavosi labai gera pamoka. Portretus sukabinome klasėje ant sienos. Visiems labai patiko.
Tiesa, tas gėlytės, kurios buvo mano iškirptos, vaikai užsirašė savo vardus ir užsikabino ant savo rūbų spintelių.
Papildyta:
Mergaites, užveskit ir mane ant kelio, galva sunkiai dirba. To paties nenoriu daryt, nes tėvai jau kartojasi, tai sakys, kad mokytoja neoriginali, tą patį daro