Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(Tili Mili @ 2013 08 09, 17:51)
4u.gif Sveikos
Va, galvoje šviesiau pasidarė. Ačiū už puikius patarimus. mirksiukas.gif

Įkvėpta jaučiuosi bigsmile.gif
Antrokams dariau tokią juokingą viktoriną - dėlionę. Didelę širdį sukarpiau į tiek dalių kiek mokinių, tada ant kiekvienos dalies užrašiau po klausimą. Pvz. Kiek klasėje yra mergačių, Kiek klasėje yra berniukų, koks tikslus mokyklos pavadinimas, Direktorės vardas ir pavardė, kiek vaikų yra klasėje, kurių vardai prasideda E raide, Kurio vaiko šis tėvelis (parodžiau bet kurį tėtį), mano vardas ir pavardė, kokia paskutinė ekskursija praeitų metų ir t.t. Žodžiu kadangi tai buvo antrokai tai jie daug ką buvo primiršę, tai ir tėveliai į pagalbą įsijungė. Buvo smagu. Tiesa, kai vaikas atsako savo dėlionės dalį klijuoja ant lentos, kai sudėliojom gavosi širdis su užrašu Draugystė. Gal irgi kam pravers.
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
GEG, ačiū už mintis 4u.gif

aš irgi jau pradedu galvot ką ketvirtokams paruošt, juolab, kad po pertraukos grįžtu. ką buvusios "ketvirtokės" pernai darė?
Atsakyti
QUOTE(GEG @ 2013 08 10, 10:19)
Antrokams dariau tokią juokingą viktoriną - dėlionę. Didelę širdį sukarpiau į tiek dalių kiek mokinių, tada ant kiekvienos dalies užrašiau po klausimą. Tiesa, kai vaikas atsako savo dėlionės dalį klijuoja ant lentos, kai sudėliojom gavosi širdis su užrašu Draugystė.

Ačiū 4u.gif Mintis puiki. Panaudosiu mokslo metų pradžios temai "Svajonė". Ar dėlionės dalis numeravai?
Atsakyti
GEG - tavo mintis apie dėlionę - super. thumbup.gif
ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Jau vis daugiau minčių apie rugsėjį. Greit susibėgsime visos. Patiko idėja su balionais tėveliams.
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2013 08 10, 13:27)
Ačiū 4u.gif Mintis puiki. Panaudosiu mokslo metų pradžios temai "Svajonė". Ar dėlionės dalis numeravai?

ne, nenumeravau. Kadangi tai antrokam,s tai lentoje kabėjo popierinė ta širdis, tai jiems tik tinkamą vietą reikėjo surasti.
QUOTE(alaizy @ 2013 08 10, 20:09)
GEG - tavo mintis apie dėlionę - super. thumbup.gif
ačiū 4u.gif

prašom 4u.gif
Užtat dabar nieko naujo jau nesumąstau pirmokėliams. Sakiau gal kokią priesaiką iškilmingai sakysim, o paskui ir tėveliams duosiu kokią juokingą priesaiką. Šiaip stengiuosi visada per tokias šventes įtraukti ir tėvelius.
Atsakyti
https://fbcdn-sphoto...709461429_n.jpg

Bandau įdėti obuoliukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 08 08, 18:22)
As prisirinkau akmenuku, juos dekupazuosiu ir seksiu pasaka apie akmeneli.

Sveiki,
buvo ir mano mintis dekupažuoti akmenėlius, bet aš apsistosiu ties šypsenėlėm. Pasiliksiu kitiems metams.
Man patiko GEG mintis su dėlione. Tik galvoju, o kaip jie pritvirtina tos dėlionės gabalėlius prie lentos? g.gif
Atsakyti
Sveikutės. Jau ir aš pradėjau galvoti apie šventę, neramu darosi. O dar manęs laukia trys dienos su su būsimais pirmokais g.gif Taigi, darbo turėsiu daug verysad.gif
Atsakyti
Aš irgi mąsčiau, kaip pritvirtint gabalėlius tuos...Arba magnetinė lenta, todėl be vargo su magnetukais priklijuot galima, arba su "lipukais" guminiais (panašiai kaip plastilinas) galima priklijuoti. Dar išeitis dvipusė lipni juostelė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vovera1te: 11 rugpjūčio 2013 - 20:56
QUOTE(tigruole @ 2013 08 11, 20:06)
Sveikutės. Jau ir aš pradėjau galvoti apie šventę, neramu darosi. O dar manęs laukia trys dienos su su būsimais pirmokais g.gif Taigi, darbo turėsiu daug verysad.gif

Jūs taip vėlai darot susitikimą su būsimais pirmokais? Pas mus jis būna birželio pradžioje...
Atsakyti
Sveikutės, kaip jau minėjau turėsiu savo pirmąją klasę trečiokus. Manau esat sukaupusios patirties, patarkit, kokias dovanėles paruošti mokiniams? smile.gif)

P.S. pas mus šventė sekmadienį
Atsakyti