QUOTE(zuzanele @ 2013 08 09, 09:18)
Sveikos
Mano bus antrokėliai
O akmenėlius dekupažintus užmačiau pas vieną forumietę ir labai patiko idėja. Ja ir pasinaudosiu. Atradau ir servetėlių namie. Tik dar mąstau, kad reiktų mažyčių boružėlių- po vieną užklijuočiau
Sveikos,
aš siąnakt irgi jau pradėjau mąstyti apie darbą. Jau ir noras atėjo
Žiūriu visos kaip susitarusios apie prmas pamokėles galvojam. Aš irgi ne išimtis. Turėsiu pirmokus, bet minčių kol kas ne kas.
Gal kas pasinaudosit tokia idėja. Vienais metais kol vaikai atliko užduotis tėvams daviau po balioną, jie turėjo nupiešti savo vaikučių veidelius (laimingus, linksmus ir turėjo prižadėti, kad visada vaikai tokie ateis į mokyklą). Tuos veidelius padovanojo savo vaikams. Vaikams labai patiko su savo antrininku žygiuoti namo.
Dar kažkada su mažiukais piešėm ant vatos (skirtos makiažui nusivalyti) tokius švelnukus. Sutarėm nešiotis kuprinėse ir jei kada labai liūdna, tai jie ašarėlę nuvalydavo.
dar kažkada pirmokai lentoje rašė savo vardo pirmą raidę, o tėveliai tuo metu turėjo pasakyti apie vaiką tris žodius iš tos pačios raidės. Pvz.: Giedrė - graži, gera, giedra. Paskui dar raideles skaičiavom, kiek kokių.
sakau, gal ką panaudosit ar bent ant kelio užlipsit...