Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(leliuko_mama @ 2013 08 07, 17:58)
čia gal apie SkyDriver?
klausiau webinarą, lyg ir užsiregistravau, bet taip ir neišbandžiau...

va, va ir aš lyg ir užsiregistravau, bet lyg ir neišbandžiau 4u.gif , aš daugiau galvojau apie,, fotfi.", tik nežinau ar ten saugu ir kokia talpa? g.gif
Atsakyti
Sveikutės.
Nors dar atostogaujame, bet jau vis dažniau mintys į rugsėjo pirmąją. Idėjų dar pakol kas tuščia. Pernai pasinaudojau jūsų mintimis ir dariua laivelius, žuvėdras, plaukėme į žinių vandenyną viskas pavyko,o šiemet dar nieko neturiu. Turėsiu pirmokus ir trečiokus.
Atsakyti
As prisirinkau akmenuku, juos dekupazuosiu ir seksiu pasaka apie akmeneli.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 08 08, 18:22)

Oho-įdomu thumbup.gif .
O kaip dekupažuojami akmenys ? rolleyes.gif
mirksiukas.gif kokia pasakėlė apie akmenėlį, gal pačios kūrybos ?
Atsakyti
QUOTE(Frezija13 @ 2013 08 08, 20:42)
Oho-įdomu  thumbup.gif .
O kaip dekupažuojami akmenys ? rolleyes.gif
mirksiukas.gif kokia pasakėlė apie akmenėlį, gal pačios kūrybos ?

Taip pat kaip ir mediniai daiktai. O pasaka kazkada sekiau, jei gerai pamenu, vadinaisi "Aciu selmiui akmeneliui". Lyg tai mokykloj turiu... Dar neziurejau, bet zinau, kad kazkur turiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 08 rugpjūčio 2013 - 20:52
sveikos,
smagu kiekvieną dieną rasti daugiau prisijungusių kolegių, draugių... jaučiasi, kad mokslo metai jau ne už kalnų doh.gif o ir temą reikia užbaigti bigsmile.gif

QUOTE(ninkute @ 2013 08 08, 17:10)
Nors dar atostogaujame, bet jau vis dažniau mintys į rugsėjo pirmąją. Idėjų dar pakol kas tuščia. Pernai pasinaudojau jūsų mintimis ir dariua laivelius, žuvėdras, plaukėme į žinių vandenyną viskas pavyko,o šiemet dar nieko neturiu. Turėsiu pirmokus ir trečiokus.

sveika sugrįžus biggrin.gif ( kaip supratau toli buvai išvykus atostogauti)
mano mintys apie rugsėjo 1 -ąją kol kas labai padrikos, nieko dar rimto neturiu, bet matyt ir neatėjo laikas.... mano protas atostogauja thumbup.gif
QUOTE(zuzanele @ 2013 08 08, 20:22)

labai įdomu, thumbup.gif kol kas pirmą kartą girdžiu tokį dalyką. g.gif kelintokai tavo vaikai bus šįmet?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(alaizy @ 2013 08 09, 09:18)
labai įdomu, thumbup.gif  kol kas pirmą kartą girdžiu tokį dalyką. g.gif  kelintokai tavo vaikai bus šįmet?

Mano bus antrokėliai wub.gif
O akmenėlius dekupažintus užmačiau pas vieną forumietę ir labai patiko idėja. Ja ir pasinaudosiu. Atradau ir servetėlių namie. Tik dar mąstau, kad reiktų mažyčių boružėlių- po vieną užklijuočiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 08 09, 09:18)
Sveikos 4u.gif
Mano bus antrokėliai wub.gif
O akmenėlius dekupažintus užmačiau pas vieną forumietę ir labai patiko idėja. Ja ir pasinaudosiu. Atradau ir servetėlių namie. Tik dar mąstau, kad reiktų mažyčių boružėlių- po vieną užklijuočiau rolleyes.gif

Sveikos,
aš siąnakt irgi jau pradėjau mąstyti apie darbą. Jau ir noras atėjo doh.gif Žiūriu visos kaip susitarusios apie prmas pamokėles galvojam. Aš irgi ne išimtis. Turėsiu pirmokus, bet minčių kol kas ne kas.
Gal kas pasinaudosit tokia idėja. Vienais metais kol vaikai atliko užduotis tėvams daviau po balioną, jie turėjo nupiešti savo vaikučių veidelius (laimingus, linksmus ir turėjo prižadėti, kad visada vaikai tokie ateis į mokyklą). Tuos veidelius padovanojo savo vaikams. Vaikams labai patiko su savo antrininku žygiuoti namo.

Dar kažkada su mažiukais piešėm ant vatos (skirtos makiažui nusivalyti) tokius švelnukus. Sutarėm nešiotis kuprinėse ir jei kada labai liūdna, tai jie ašarėlę nuvalydavo.
dar kažkada pirmokai lentoje rašė savo vardo pirmą raidę, o tėveliai tuo metu turėjo pasakyti apie vaiką tris žodius iš tos pačios raidės. Pvz.: Giedrė - graži, gera, giedra. Paskui dar raideles skaičiavom, kiek kokių.

sakau, gal ką panaudosit ar bent ant kelio užlipsit... blush2.gif
Atsakyti
Gal turit kokių idėjų stendui? Kažkaip jaučiuosi išsisėmusi...
Atsakyti
QUOTE(GEG @ 2013 08 09, 11:21)
Sveikos,

lotuliukas.gif UŽLIPAU lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2013 08 09, 14:41)

jėga, jaučiuosi neveltui rašiusi ax.gif
Atsakyti

4u.gif Sveikos

QUOTE(GEG @ 2013 08 09, 11:21)