Sveikos mergaitės, tikrai nesinori dar apie darbą galvoti. Dar išnaudokim laisvas dieneles, nors pati nerašau, bet ką jūs rašot paskaitinėju. Ir matau, kad tokia esu ne viena.
Sveikos atostogaujančios, ilgos atostogos - gėris Galima veikti, ką dūšia geidžia. Nors mane, kaip ir kai kurias iš jūsų, mintys apie rugsėjo pirmąją jau aplanko Primenu sau, kad dar ne laikas, spėsiu...
Šiva, vovera1te, sveikos prisijungusios į mūsų gausų būrį.
Sveikutės visos, laimingai sulaukusios rugpjūčio... Vasara eina į pabaigą, o su ja ir tos ilgos ilgos atostogos... Jau tenka vis dažniau pagalvoti apie naujus mokslo metus. Pas mus mokslo metai prasidės rugsėjo 2 dieną. Direktorė sakė, kad tą dieną bus ir šventė, ir pamokos. Vadinasi vaikus teks užimti iki pietų. Šiais metai maniškiai jau trečiokai. Turiu namo parsinešusi kai kurias mokytojų knygas. Jei kam reikia galiu ką nors nuskenuoti. Nepažiūrėjau paštuose ar yra nuskenuotos knygos. Turbūt dar reikia mėgautis paskutinėmis atostogų dienelėmis...
Labas visoms, vasarojančioms, gal kuri galėtumės priminti adresiuką, kur galima laikyti savo fotkes?privačiai, ne viešumai , nes tie kompai lūžta ir t.t., o kur savąsias jūs archyvuojat?
Labas visoms, vasarojančioms, gal kuri galėtumės priminti adresiuką, kur galima laikyti savo fotkes?privačiai, ne viešumai , nes tie kompai lūžta ir t.t., o kur savąsias jūs archyvuojat?
Aš savąsias kraunu į išorinį kietą diską, ten turiu 1 TB talpos, tad dar neįpusėjau jo pildyti . Ten kraunu ir visokią medžiagą, esant reikalui ir į darbą jį nusinešu, taip po ranka turiu reikiamos medžiagos.
Aš savąsias kraunu į išorinį kietą diską, ten turiu 1 TB talpos, tad dar neįpusėjau jo pildyti . Ten kraunu ir visokią medžiagą, esant reikalui ir į darbą jį nusinešu, taip po ranka turiu reikiamos medžiagos.
Sveikutės visos, laimingai sulaukusios rugpjūčio... Vasara eina į pabaigą, o su ja ir tos ilgos ilgos atostogos... Jau tenka vis dažniau pagalvoti apie naujus mokslo metus. Pas mus mokslo metai prasidės rugsėjo 2 dieną. Direktorė sakė, kad tą dieną bus ir šventė, ir pamokos. Vadinasi vaikus teks užimti iki pietų. Šiais metai maniškiai jau trečiokai. Turiu namo parsinešusi kai kurias mokytojų knygas. Jei kam reikia galiu ką nors nuskenuoti. Nepažiūrėjau paštuose ar yra nuskenuotos knygos.
Turbūt dar reikia mėgautis paskutinėmis atostogų dienelėmis...
Aš tai 4 dienas prie jūros pasilepinau- gerai, kad draugė atvažiavo kuri dievina jūrą, tai matyt tingėčiau viena važiuoti....
Taip pat turėsiu trečiokus, nors dar negalvoju apie mokslo metus