Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(22peliukas22 @ 2013 08 06, 19:18)
Dar mintys nesisuka apie darbą, dar turiu šiek tiek laiko įsivažiuoti.

Jungiuosi prie tų , kurios dar nori atostogauti ir visas mintis apie darbą veja tolyn drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(eknos @ 2013 08 06, 18:18)
Sveikute smile.gif
Papildyta:
Sveikos mielosios! Po ilgos vasaros pertraukos vėl užsukau čia. Matyt jau galvoju apie darbą biggrin.gif .

Sveikos mergaitės, tikrai nesinori dar apie darbą galvoti. Dar išnaudokim laisvas dieneles, nors pati nerašau, bet ką jūs rašot paskaitinėju. Ir matau, kad tokia esu ne viena. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2013 08 06, 23:19)
Jungiuosi prie tų , kurios dar nori atostogauti ir visas mintis apie darbą veja tolyn drinks_cheers.gif

Sveikutės, aš taip pat dar su tomis, kurios atostogauja. Labai jau nesinori galvoti apie darbą. Tad dar pailsėkim. Gerų likusių atostogų.
Atsakyti
Sveikos atostogaujančios,
ilgos atostogos - gėris smile.gif
Galima veikti, ką dūšia geidžia. Nors mane, kaip ir kai kurias iš jūsų, mintys apie rugsėjo pirmąją jau aplanko smile.gif Primenu sau, kad dar ne laikas, spėsiu...

Šiva, vovera1te, sveikos prisijungusios į mūsų gausų būrį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo riešutasgilė: 07 rugpjūčio 2013 - 12:40
Sveikutės visos, laimingai sulaukusios rugpjūčio... Vasara eina į pabaigą, o su ja ir tos ilgos ilgos atostogos... Jau tenka vis dažniau pagalvoti apie naujus mokslo metus. Pas mus mokslo metai prasidės rugsėjo 2 dieną. Direktorė sakė, kad tą dieną bus ir šventė, ir pamokos. Vadinasi vaikus teks užimti iki pietų. Šiais metai maniškiai jau trečiokai. Turiu namo parsinešusi kai kurias mokytojų knygas. Jei kam reikia galiu ką nors nuskenuoti. Nepažiūrėjau paštuose ar yra nuskenuotos knygos.
Turbūt dar reikia mėgautis paskutinėmis atostogų dienelėmis... biggrin.gif
Atsakyti
Labas visoms, vasarojančioms, gal kuri galėtumės priminti adresiuką, kur galima laikyti savo fotkes?privačiai, ne viešumai biggrin.gif , nes tie kompai lūžta ir t.t., o kur savąsias jūs archyvuojat?
Atsakyti
QUOTE(studija @ 2013 08 07, 15:10)
Labas visoms, vasarojančioms, gal kuri galėtumės priminti adresiuką, kur galima laikyti savo fotkes?privačiai, ne viešumai biggrin.gif , nes tie kompai lūžta  ir t.t., o kur savąsias jūs archyvuojat?

Aš savąsias kraunu į išorinį kietą diską, ten turiu 1 TB talpos, tad dar neįpusėjau jo pildyti lotuliukas.gif . Ten kraunu ir visokią medžiagą, esant reikalui ir į darbą jį nusinešu, taip po ranka turiu reikiamos medžiagos.
Atsakyti
QUOTE(studija @ 2013 08 07, 15:10)
Labas visoms, vasarojančioms, gal kuri galėtumės priminti adresiuką, kur galima laikyti savo fotkes?privačiai, ne viešumai biggrin.gif , nes tie kompai lūžta  ir t.t., o kur savąsias jūs archyvuojat?

čia gal apie SkyDriver?
klausiau webinarą, lyg ir užsiregistravau, bet taip ir neišbandžiau...
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2013 08 07, 17:16)
Aš savąsias kraunu į išorinį kietą diską, ten turiu 1 TB talpos, tad dar neįpusėjau jo pildyti lotuliukas.gif  . Ten kraunu ir visokią medžiagą, esant reikalui ir į darbą jį nusinešu, taip po ranka turiu reikiamos medžiagos.

O kas tas išorinis diskas, čia fliašas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(studija @ 2013 08 07, 17:27)
O kas tas išorinis diskas, čia fliašas? ax.gif

Ne, tokia nedidelė dėžutė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 08 07, 19:55)
Ne, tokia nedidelė dėžutė  mirksiukas.gif

Aha, jau žinau, geras daiktas, bet jau nešiotis negalėčiau, nes tikrai kur nors palikčiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gabija4 @ 2013 08 07, 14:34)
Sveikutės visos, laimingai sulaukusios rugpjūčio... Vasara eina į pabaigą, o su ja ir tos ilgos ilgos atostogos... Jau tenka vis dažniau pagalvoti apie naujus mokslo metus. Pas mus mokslo metai prasidės rugsėjo 2 dieną. Direktorė sakė, kad tą dieną bus ir šventė, ir pamokos. Vadinasi vaikus teks užimti iki pietų. Šiais metai maniškiai jau trečiokai. Turiu namo parsinešusi kai kurias mokytojų knygas. Jei kam reikia galiu ką nors nuskenuoti. Nepažiūrėjau paštuose ar yra nuskenuotos knygos.
Turbūt dar reikia mėgautis paskutinėmis atostogų dienelėmis...  biggrin.gif

Aš tai 4 dienas prie jūros pasilepinau- gerai, kad draugė atvažiavo kuri dievina jūrą, tai matyt tingėčiau viena važiuoti....
Taip pat turėsiu trečiokus, nors dar negalvoju apie mokslo metus 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti