Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Sveikutės,
Jungiuosi vėl į būrį. Kaip ir minėjau birželio pradžioje, kad atsisveikinu iki rugpjūčio, tai jau po visų atostogų, pilna įspūdžių ir bandau po truputį save pratinti prie mokyklos reikalų. Manau, kad kuo artyn rugsėjis, tuo mūsų čia bus daugiau.
Atsakyti
Labas visoms. Nors man daugiau nei pusę mėnesio liko iki darbo, bet pats laikas pradėt mintis dėliot, kad paskui nebūtų šokas smile.gif Tai ką, vėl draugiškai kursim rugsėjo 2 scenarijų? drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
QUOTE(NOKIA @ 2013 08 05, 11:42)
Sveikutės, džiaukitės dar paskutinėmis atostogų dienomis. 4u.gif Aš jau trečiadienį išeinu į darbą, perkrausto pas mus visą pradinių klasių korpusą į vidurinę mokyklą, taigi iš ties pašiurpinsim dalykininkus. doh.gif Jau prieš atostogas jie panikavo,kad mažiukai kels problemas su savo lakstymu.

Mums pernai taip buvo lotuliukas.gif , nieko, pripras tos dalykininkės, ir jūs priprasit mirksiukas.gif . Man dabar gal net geriau, negu atskirai anksčiau buvo g.gif . O kodėl trečiadienį į darbą? Man irgi reikėjo, bet už 2012 rugsėjo 1 davė laisvą dieną, tai eisiu penktadienį mirksiukas.gif . Jūs gal rugsėjo 3 turėjot šventę g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 08 05, 15:38)
Sveikutės  4u.gif

Mums pernai taip buvo  lotuliukas.gif , nieko, pripras tos dalykininkės, ir jūs priprasit  mirksiukas.gif . Man dabar gal net geriau, negu atskirai anksčiau buvo  g.gif . O kodėl trečiadienį į darbą? Man irgi reikėjo, bet už 2012 rugsėjo 1 davė laisvą dieną, tai eisiu penktadienį  mirksiukas.gif . Jūs gal rugsėjo 3 turėjot šventę  g.gif ?

pas mus buvo rugsėjo3. Neaišku kada šiais metais bus šventė... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2013 08 05, 17:31)
pas mus buvo rugsėjo3. Neaišku kada šiais metais bus šventė... smile.gif

rugsėjo 2 mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos,4u.gif

Prisiregistravau tik šiandien Į SM klubą, o tą padariau tik dėl šios "Šaunių pradinukių temos". Esu nauja ir visiškai "žalia" narė, tačiau labai knieti prisijungti prie jūsų šaunaus būrio. Esu Gabija, viena iš daugelio Kauno mokyklų pradinių klasių mokytoja, rugsėjį vesianti saviškius jau į ketvirtą klasę (tai pirmoji mano laida).
Ką konkrečiau reikia žinoti apie ketvirtokus, rugsėjo 1 pasiruošimą ir tt? Klausiu, nes per visą savo praktikos ir darbo laikotarpį neturėjau ketvirtokų, truputėlį kyla jaudulys, juk paskutiniai metai bigsmile.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikos
QUOTE(NOKIA @ 2013 08 05, 17:31)
Neaišku kada šiais metais bus šventė... smile.gif
QUOTE(smilga1972 @ 2013 08 05, 18:08)
rugsėjo 2  mirksiukas.gif

Man atrodo, kad Rugsėjo 1
Atsakyti
QUOTE(Tili Mili @ 2013 08 05, 21:47)
4u.gif Sveikos

Man atrodo, kad Rugsėjo 1

Rugsėjo 1 - sekmadienis ir bent jau pas mus birželį sakė, kad greičiausiai bus rugsėjo 2 mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Tili Mili,2013 08 03, 20:11]
4u.gif Sveikos

Vakar užėjau į vieną knygyną. Žiūriu, tokie simpatiški pamokų tvarkaraščiai. Ir tik po o,7o ct, bet........ unsure.gif ant gerosios, spalvotos pusės, per patį vidurį užklijuota kaina. Pabandžiau lupti- lupasi su visu popieriumi doh.gif Parodžiau pardavėjai, sako: "O kas čia tokio?" doh.gif doh.gif doh.gif
Žodžiu, likau dar be dovanėlių saviškiams.

Čia tai geras lotuliukas.gif ,,Kas čia tokio" lotuliukas.gif , nu tikrai, kas čia tokio, matyt, kaina jai atrodo visai meniška puošmena:) bigsmile.gif
Atsakyti
Su tom kainom dažnai taip būna doh.gif ... Tai uždeda būtinai ant lietuviško aprašymo, tai nuimti neįmanoma doh.gif . Jų reikalas užklijuoti, o kas po to - nesvarbu lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(vovera1te @ 2013 08 05, 19:19)
Sveikos gyvos,4u.gif

Prisiregistravau tik šiandien Į SM klubą, o tą padariau tik dėl šios "Šaunių pradinukių temos".  Esu nauja ir visiškai "žalia" narė, tačiau labai knieti prisijungti prie jūsų šaunaus būrio. Esu Gabija, viena iš daugelio Kauno mokyklų pradinių klasių mokytoja, rugsėjį vesianti saviškius jau į ketvirtą klasę (tai pirmoji mano laida).
Ką konkrečiau reikia žinoti apie ketvirtokus, rugsėjo 1 pasiruošimą ir tt? Klausiu, nes per visą savo praktikos ir darbo laikotarpį neturėjau ketvirtokų, truputėlį kyla jaudulys, juk paskutiniai metai bigsmile.gif

Sveikute smile.gif
Papildyta:
Sveikos mielosios! Po ilgos vasaros pertraukos vėl užsukau čia. Matyt jau galvoju apie darbą biggrin.gif .
Atsakyti
Sveikos, kaip matau visos kartas nuo karto čia užsuka. Aš vis paskaitau, bet rašyti vis nesinorėjo, gi atsostogos lotuliukas.gif . Dar mintys nesisuka apie darbą, dar turiu šiek tiek laiko įsivažiuoti.
Atsakyti