Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(vaiduuse @ 2013 08 02, 07:11)
Tigruole, matematikos ir lietuvių paštams kiti slaptažodžiai. Jie duodami, jei nusiunti skenuotų knygų.

Sveikutės Štai ką reiškia atostogos, pamiršau apie slaptažodžius blush2.gif Ačiū už priminimą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2013 08 02, 12:04)
neramu jau labai ir man... ir atostogų jau tik kelios dienos liko... neturiu nei vieno plano... oi turėsiu ką veikt... vis tikėjausi, kad per vasarą kažką pasiruošiu, bet kur tau...  doh.gif
pasibėdavojau....

Ar tik tavo stiklinė ne pusiau tuščia:) biggrin.gif , pažiūrėk į ją kaip į pusiau pilną biggrin.gif :
DAR TIK rugpjūčio pradžia, viską padarysi 4u.gif , viską suspėsi 4u.gif , viską prisiminsi 4u.gif , o jei ko nežinosi, tai gi,, ant ko" mes tada čia esam? 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Šiva @ 2013 08 02, 14:33)
Sveikos gyvos,

jungiuosi į jūsų būrį. Turėsiu savo pirmąją klasę - trečiokus privačioje mokykloje. Vesiu lietuvių, matematiką, pasaulio pažinimą. O kūno kultūra pas juos išdalinta kasdien po pusvalandį lauke. Dabar ruošiuosi ilgalaikius planus. Kaip galiu prisidėti iš savo pusės, kad gaučiau pagalbos iš jūsų pusės? Dirbti noriu, tik pats pasiruošimas nelengvas, trūksta žinojimo kaip pirmą kartą. Labai tikiuosi pagalbos smile.gif

Sveika atvykus, 4u.gif pataikei, ten, kur reikia 4u.gif . Privati mokykla-skamba rimtai bigsmile.gif , bus įdomu sužinoti, kaip ten viskas vyksta g.gif ,net ir nežinau, ar kuri iš čia esančių privačioj dirba, o gal tik aš nepastebėjau ax.gif Kiek vaikučių turėsi? 4u.gifKą planuoji rugsėjo šventei? bigsmile.gif
Atsakyti

Papildyta:
Sveika atvykus, 4u.gif pataikei, ten, kur reikia 4u.gif . Privati mokykla-skamba rimtai bigsmile.gif , bus įdomu sužinoti, kaip ten viskas vyksta g.gif ,net ir nežinau, ar kuri iš čia esančių privačioj dirba, o gal tik aš nepastebėjau ax.gif Kiek vaikučių turėsi? 4u.gifKą planuoji rugsėjo šventei? bigsmile.gif
[/quote]

Toje mokykloje jau dirbau metus laiko prailgintoje grupėje smile.gif Daug padeda mokyklos vadovė, ruošiam kartu planus. Rugsėjo pirmosios tema dar nekalbėjom, reikia sužinoti, kaip ten viskas vyksta, nes atrodo, kad visa mokykla didžiąją šventės dalį leidžia kartu. Dauguma klasės vaikų ir tėvų man jau pažįstami. O turėsiu apie 13 mokinių, tai tikiuosi, kad darbo pradžia bus lengvesnė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(studija @ 2013 08 02, 14:50)
Ar tik tavo stiklinė ne pusiau tuščia:) biggrin.gif , pažiūrėk į ją kaip į pusiau pilną biggrin.gif :
... 4u.gif

oi kaip tiksliai pasakyta... paskutiniu metu daug kas man pusiau tuščiai atrodo... reiks bandyt kitaip žiūrėt smile.gif Ačiū už patarimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2013 07 30, 15:00)
Donatuke, arden, kara 117, simba3, lamur, rutagra, calkus, rityte,daivajazz sveikinimai jau praėjusių gimtadienių proga!

Nors ir pavėluotai, bet iš visos širdies-
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 02 rugpjūčio 2013 - 15:51
QUOTE(1aviada @ 2013 07 30, 09:41)
Grįžtu prie agurkų. Niekur neradau šio rauginimo būdo. Gal gali pasidalinti?

Labukas, ilgai buvau neprisijungus, gal jau ir recepto nereikia, bet...
Prisirenkam agurkų, didelius sutarkuojam, tada į 1 litrą tarkių dedam 1 valg. šaukštą druskos, saują krapų, kelias skilteles česnako įpjaustom. Imam stiklainį ir dedam agurkus, tarpus tarp jų užpildom tarkiais, stengiamės, kad neliktų oro. Aš uždarau paprastai, ranka užsukamais, dangteliais, po jais įkloju maist plėvelės, išnešu į rūsį ir užmirštu kuriam laikui. Tiesa, gali bėgti sultys kol įrūgs, bet nieko tokio, užteks ir ten. Skanaus.
Jau pradeda suktis galvoje rugsėjo 1-oji doh.gif
Sveika prisijungusi, Šiva 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2013 08 02, 11:04)
neramu jau labai ir man... ir atostogų jau tik kelios dienos liko... neturiu nei vieno plano... oi turėsiu ką veikt... vis tikėjausi, kad per vasarą kažką pasiruošiu, bet kur tau...  doh.gif
pasibėdavojau....

neprapulsi..smile.gif džiaukis dar likusiomis atostogų dienomis...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alaizy @ 2013 08 02, 22:49)
neprapulsi..smile.gif džiaukis dar likusiomis atostogų dienomis...smile.gif

čia kažkokia panika apėmus, bet nieko, praeis (bandžiau pašte ieškoti planų, bet nelabai randu, matyt, ieškot nemoku... )
Atsakyti
4u.gif Sveikos

Vakar užėjau į vieną knygyną. Žiūriu, tokie simpatiški pamokų tvarkaraščiai. Ir tik po o,7o ct, bet........ unsure.gif ant gerosios, spalvotos pusės, per patį vidurį užklijuota kaina. Pabandžiau lupti- lupasi su visu popieriumi doh.gif Parodžiau pardavėjai, sako: "O kas čia tokio?" doh.gif doh.gif doh.gif
Žodžiu, likau dar be dovanėlių saviškiams.

cool.gif
ps. vardą pasikeičiau. flirt.gif
Atsakyti
Sveikutės, džiaukitės dar paskutinėmis atostogų dienomis. 4u.gif Aš jau trečiadienį išeinu į darbą, perkrausto pas mus visą pradinių klasių korpusą į vidurinę mokyklą, taigi iš ties pašiurpinsim dalykininkus. doh.gif Jau prieš atostogas jie panikavo,kad mažiukai kels problemas su savo lakstymu.
Atsakyti
ir man jau trečiadienį i darbą...
Atsakyti
QUOTE(viga @ 2013 08 02, 21:58)

Jau pradeda suktis galvoje rugsėjo 1-oji doh.gif
  4u.gif

Ačiū už agurkų rauginimo receptą. Išbandysiu. Man rugpjūčio pradžia visada sukelia paniką,kad vasara baigiasi.
Atsakyti