Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(smilga1972 @ 2013 07 31, 15:22)
Kaip sekėsi abiturientui? Įstojo, kur norėjo ?

Pirmame etape neįstojo (nelabai ir tikėjomės - lietuvių k. laikė mokyklinį)
Bando antrame, bet pats po truputį medituoja, kad nepatektų, nes nori važiuot į Angliją.
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 07 30, 17:49)
Bandysiu rytoj ieškoti  mirksiukas.gif , ačiukas  4u.gif

labukas,
ar nusipirkai?
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2013 07 31, 15:37)
Pirmame etape neįstojo (nelabai ir tikėjomės - lietuvių k. laikė mokyklinį)
Bando antrame, bet pats po truputį medituoja, kad nepatektų, nes nori važiuot į Angliją.

Svarbu, kad žino, ko nori mirksiukas.gif . Maniškis jau pasirašė sutartį, dabar laukiam universiteto patvirtinimo, kad galėtų studento pažymėjimą pasidaryti mirksiukas.gif . Be to, labai smagu, nes kartu įstojo dar 6 jo draugai, tai smagu bus ir važinėti, ir gyvent gal išeis kartu, nesijaus vienišas, nes jis pas mane labai uždaras ax.gif

QUOTE(Mergelė @ 2013 07 31, 15:57)
labukas,
ar nusipirkai?

Nebuvau, neturėjau kada, gal ryt nulėksiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 07 31, 17:13)
Svarbu, kad žino, ko nori  mirksiukas.gif . Maniškis jau pasirašė sutartį, dabar laukiam universiteto patvirtinimo, kad galėtų studento pažymėjimą pasidaryti  mirksiukas.gif . Be to, labai smagu, nes kartu įstojo dar 6 jo draugai, tai smagu bus  ir važinėti, ir gyvent gal išeis kartu, nesijaus vienišas, nes jis pas mane labai uždaras  ax.gif

thumbup.gif labai gerai, kad su draugais. Lengvesnė pradžia bus. O mes tiesiog laukiam ir tiek. Įvyks taip, kaip turi būti. Pati spaudžiau, kad bandytų stot LT, o dabar galvoju, kad gal be reikalo.
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2013 07 31, 17:04)
Įvyks taip, kaip turi būti.

Ir aš dažnai taip sakau - kaip lemta, taip bus. Gal neįstojęs LT ras kitur savo laimę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 07 31, 20:15)
Ir aš dažnai taip sakau - kaip lemta, taip bus. Gal neįstojęs LT ras kitur savo laimę  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
arden, nebijok, nieko nepamiršusi, tik atsipalaidavusi smile.gif Greit įsivažiuosi biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės. Jūs jau apie darbą kalbate, aš taip pat jau nerimauju. Vėl turėsiu pirmokus, tik kitoje mokykloje g.gif Norėjau prisijungti prie matematikos pašto, bet nepriima slaptažodžio, prie lietuvių taip pat, nesuprantu kodėl g.gif Džiugu, kad aš ne viena tokia darbo ištroškusi, jau neramu darosi blush2.gif
Atsakyti
Tigruole, matematikos ir lietuvių paštams kiti slaptažodžiai. Jie duodami, jei nusiunti skenuotų knygų.
Atsakyti
neramu jau labai ir man... ir atostogų jau tik kelios dienos liko... neturiu nei vieno plano... oi turėsiu ką veikt... vis tikėjausi, kad per vasarą kažką pasiruošiu, bet kur tau... doh.gif
pasibėdavojau....
Atsakyti
Sveikos gyvos,

jungiuosi į jūsų būrį. Turėsiu savo pirmąją klasę - trečiokus privačioje mokykloje. Vesiu lietuvių, matematiką, pasaulio pažinimą. O kūno kultūra pas juos išdalinta kasdien po pusvalandį lauke. Dabar ruošiuosi ilgalaikius planus. Kaip galiu prisidėti iš savo pusės, kad gaučiau pagalbos iš jūsų pusės? Dirbti noriu, tik pats pasiruošimas nelengvas, trūksta žinojimo kaip pirmą kartą. Labai tikiuosi pagalbos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šiva @ 2013 08 02, 12:33)
Sveikos gyvos,
jungiuosi į jūsų būrį.

SVEIKA PRISIJUNGUS mirksiukas.gif
Atsakyti