Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(Mergelė @ 2013 07 30, 12:57)
Sveikos, aš jau pasiruošiau dovanėles savo mokinukams. Šiandien nupirkau magnetukus šypsenėles. Dar ką nors sukurpsiu ir bus ok mirksiukas.gif

Kur pirkai ir kiek kainavo ax.gif ? Gal ir man dar liko g.gif ?
Atsakyti
Donatuke, arden, kara 117, simba3, lamur, rutagra, calkus, rityte, sveikinimai jau praėjusių gimtadienių proga!
user posted image
daivajazz, gražaus gimtadienio šiandien!
user posted image
virgulyte, nors gimtadienį švęsi tik rytoj, bet pasveikinsiu iš anksto, kad nepamirščiau...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2013 07 30, 13:57)
Sveikos, aš jau pasiruošiau dovanėles savo mokinukams. Šiandien nupirkau magnetukus šypsenėles. Dar ką nors sukurpsiu ir bus ok mirksiukas.gif

kokia greituolė! o man dar nesinori apie mokyklą galvoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(alaizy @ 2013 07 30, 14:33)
kokia greituolė! o man dar nesinori apie mokyklą galvoti doh.gif

Aš apie darbą dar iki negalvoju, planų nekurpiu, o su magnetukais gavos taip, kad užėjau pirkti skalbiniams segtukų, ogi žiūriu geras daiktas. Aš tik kapt ir prigriebiau. Dabar sėdžiu nosį užrietus, kad aš jau pasiruošus. rolleyes.gif
smilga1972, pirkau kur prie buvusio Žuvinto yra 3,5 parduotuvė. 10 magnetukų-šypsenėlių 4 litai. Dar buvo. Rodos 6 magnetukai 2 litai.
Papildyta:
Nusiunčiau į paštą, nes čia nemoku įkelti paveiksliuko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergelė: 30 liepos 2013 - 16:13
QUOTE(Mergelė @ 2013 07 30, 17:17)
Aš apie darbą dar iki negalvoju, planų nekurpiu, o su magnetukais gavos taip, kad užėjau pirkti skalbiniams segtukų, ogi žiūriu geras daiktas. Aš tik kapt ir prigriebiau. Dabar sėdžiu nosį užrietus, kad aš jau pasiruošus. rolleyes.gif
smilga1972, pirkau kur prie buvusio Žuvinto yra 3,5 parduotuvė. 10 magnetukų-šypsenėlių 4 litai. Dar buvo. Rodos 6 magnetukai 2 litai.
Papildyta:
Nusiunčiau į paštą, nes čia nemoku įkelti paveiksliuko.

Bandysiu rytoj ieškoti mirksiukas.gif , ačiukas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mielos pradinukės, 4u.gif

Nesinori dar Jūsų kankinti galvojant apie naujus mokslo metus, tačiau labai noriu paklausti Jūsų nuomonės. Organizuoju keliones vaikams, šiuo metu dėliojuos naujus maršrutus rudeniui ir noriu atvirai sužinoti, ko Jums, kaip mokytojoms, trūksta kelionėse, ko vaikams trūksta? Kas labiausiai Jus domina, į ką atkreipiate dėmesį? Gal dar turite kokių pastebėjimų. Labai padėtumėt man išreikšdamos savo nuomonę. Iš anksto dėkoju smile.gif
Atsakyti
Mergaitės, ačiū visoms už sveikinimus 4u.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
ačiū už sveikinimus, taip pat siunčiu visoms liepinukėms sveikinimus nuo savęs 4u.gif

šilta banga per vidurius persirita, ai pagalvoju, kad iki darbo mažiau nei mėnuo liko. jaudinuos labai, baimė, kad nieko nemoku, nesugebu doh.gif vėl bus sunku po tokios pertaukos įsivažiuot į ritmą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2013 07 31, 11:41)
labas rytas  4u.gif
ačiū už sveikinimus, taip pat siunčiu visoms liepinukėms sveikinimus nuo savęs  4u.gif

šilta banga per vidurius persirita, ai pagalvoju, kad iki darbo mažiau nei mėnuo liko. jaudinuos labai, baimė, kad nieko nemoku, nesugebu  doh.gif  vėl bus sunku po tokios pertaukos įsivažiuot į ritmą  ax.gif

Nesijaudink taip. Svarbu norėti, stengtis ir turėti pašonėj kolegę, į kurią bet kada galėtum kreiptis. Visos problemos išsispręs 4u.gif

Aš tai vis mąstau apie dovanėles... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2013 07 31, 11:41)
labas rytas  4u.gif
ačiū už sveikinimus, taip pat siunčiu visoms liepinukėms sveikinimus nuo savęs  4u.gif

šilta banga per vidurius persirita, ai pagalvoju, kad iki darbo mažiau nei mėnuo liko. jaudinuos labai, baimė, kad nieko nemoku, nesugebu  doh.gif  vėl bus sunku po tokios pertaukos įsivažiuot į ritmą  ax.gif

Viskas bus gerai console.gif , tik taip atrodo, kad nieko nemoki, nesugebi mirksiukas.gif . Įžengsi į klasę ir mintys pačios pradės siausti galvoje mirksiukas.gif . Įsivažiuosi kaip mat 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už sveikinimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Taip pat prisidedu prie liepinukių sveikinimų. Sėkmės, laimės, džiaugsmo, energijos ir gražių idėjų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2013 07 31, 13:49)

Kaip sekėsi abiturientui? Įstojo, kur norėjo ?
Atsakyti