Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

4u.gif Sveikos

QUOTE(zuzanele @ 2013 07 26, 11:25)

Jau spėjot ir išbandyt? Ir kaip skonis? rolleyes.gif

Vieną stiklainiuką padariau "pabandymui". Skonis geras mirksiukas.gif

QUOTE(zuzanele @ 2013 07 26, 11:25)
Į darbą ir aš jau noriu biggrin.gif

QUOTE(studija @ 2013 07 26, 13:37)
Aš irgi prie tų nenormalių, kurios jau nori į darbą lotuliukas.gif

Gera žinoti,kad ne viena "trenkta esu" doh.gif blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kusju @ 2013 07 26, 17:06)
4u.gif Sveikos
Vieną stiklainiuką padariau "pabandymui". Skonis geras  mirksiukas.gif
Gera žinoti,kad ne viena "trenkta esu" doh.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Šaunu thumbup.gif

Man jau mintys sukais apie rugsėjo 1. Ką čia savo mokinukams sumąsčius padovanot, kokią pasaką pasekt? rolleyes.gif
Atsakyti
Svekutės 4u.gif . Šiaip tai į darbą dar nenoriu, bet jau pradedu planus kurpti blush2.gif ... Vis mažiau darbo bus, kai grįšiu, galima bus kuo kitu užsiimti blush2.gif . Dabar tai stengiuosi tais planais nukreipti savo mintis nuo galvojimo apie būsimą studentą doh.gif
Atsakyti
Labukas, smilga, jau planus tvarkai? Šaunuolė, aš taip pat sakiau pradėsiu anksčiau, bet visokie šeimos rūpesčiai užgriūvo, matyt, anksčiau nieko nebus g.gif
[B]Visas liepinukes, o jų išties daug, sveikinu su gimtadieniu, būkit laimingos[/B][SIZE=7] 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viga @ 2013 07 26, 23:00)
[B]Visas liepinukes, o jų išties daug, sveikinu su gimtadieniu, būkit laimingos[/B][SIZE=7] 4u.gif  4u.gif  4u.gif

IR AŠ JUNGIUOSI PRIE NUOŠIRDŽIAUSIŲ SVEIKINIMŲ 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agė-melagė: 27 liepos 2013 - 09:14
Labutis 4u.gif . Nu ką, įstojome į KTU thumbup.gif . Ne pirmas pageidavimas lentelėje, bet antras - tai visai neblogai mirksiukas.gif . Dabar tik reikia pačiam stengtis mokytis, kad neiškristų, nes pažiūrėjus į žmonių konkursinius balus, tai sustojo guzai blink.gif .
QUOTE(viga @ 2013 07 26, 23:00)
[B]Visas liepinukes, o jų išties daug, sveikinu su gimtadieniu, būkit laimingos[/B][SIZE=7] 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Prisidedu prie sveikinimų ir aš user posted image
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 07 27, 13:16)
Nu ką, įstojome į KTU  thumbup.gif .

Tai šaunuoliai smile.gif
Atsakyti
Liepinukėms tris kartus valioooo!!! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(viga @ 2013 07 17, 23:32)

Dar labai skanu rauginti agurkai agurkų tarkiuose, pernai dariau, labai visiems patiko, o ir tarkius galima panaudoti agurkinei sriubai

Grįžtu prie agurkų. Niekur neradau šio rauginimo būdo. Gal gali pasidalinti?
Atsakyti
QUOTE(studija @ 2013 07 28, 12:47)
Liepinukėms tris kartus valioooo!!! drinks_cheers.gif

Siunčiu ir aš savo sveikinimus smile.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos, aš jau pasiruošiau dovanėles savo mokinukams. Šiandien nupirkau magnetukus šypsenėles. Dar ką nors sukurpsiu ir bus ok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2013 07 30, 12:57)
Sveikos, aš jau pasiruošiau dovanėles savo mokinukams. Šiandien nupirkau magnetukus šypsenėles. Dar ką nors sukurpsiu ir bus ok mirksiukas.gif

Įmesk parodyti kaip atrodo ir kokia jų kaina? rolleyes.gif
Atsakyti