QUOTE(kusju @ 2013 07 18, 14:46)
Sveikos
Su garstyčiom geras dalykas. Darau ir aš antra vasara. O dar maniškiai labai mėgsta agurkus su krienais. Gardumėlis
O paskui tik virintas vanduo?
Va apie tokį būdą išgirdau nesenai. Kadangi agurkams su krienais reikia išskabtuoti sėklas- tai būtent jose pabandžiau paraugti.
Rašei, kad darei su pomidorų padažu? Kokiu principu? Iš akies ar kažkokias proporcijas ėmei?
Su garstyčiom geras dalykas. Darau ir aš antra vasara. O dar maniškiai labai mėgsta agurkus su krienais. Gardumėlis
O paskui tik virintas vanduo?
Va apie tokį būdą išgirdau nesenai. Kadangi agurkams su krienais reikia išskabtuoti sėklas- tai būtent jose pabandžiau paraugti.
Rašei, kad darei su pomidorų padažu? Kokiu principu? Iš akies ar kažkokias proporcijas ėmei?
Labukas, vietoj garstyčių ėmiau pusę 0,5 l stiklainio pomidorų padažo, būtent Rokiškio ,,Vaikams"
Jau skanavau, patiko labau nei su garstyčiom, tik aštriau, gal reikėtų pamažinti acto, nes nuo padažo prisideda aštrumo.
Papildyta:
QUOTE(smilga1972 @ 2013 07 20, 12:13)
Sveikos . Mergaitės, gal kas žinote šviežiausią tvarką kaip perskirstomos mokamos ir nemokamos vietos aukštosiose? Ta prasme, jeigu įstoja į valstybės finansuojamą vietą, tai kada perskirstoma pagal vidurkius - po kiekvieno semestro ar po metų? Anksčiau lygtai po dviejų metų buvo perskirstymai, o kaip dabar? Jau visai susipainiojau po internetą belandžiodama ... Kam agurkai, o man tai stojimai šiuo metu ant bangos
Nežinau ar nuraminsiu, bet su perskirstymais išgrynintų sistemų matyt nėra.kalbėjau su buvusiais mokiniais tai dvi mokėsi VGTU ir du VU, jie kaip įstojo į nemokamą taip ir baigė nemokamai, o jei įstoji į mokamą, tai reikia stebuklo, kad patektum į nemokamą. Taip man pasakojo, šiemet baigė. Sūnėnas mokėsi neakivaizdžiai VGTU, iš pirmo karto egzamino nė karto neišlaikė, o kai susimoka iš antro sykio išlaikydavo, nors parašydavo tą patį.