Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(kusju @ 2013 07 18, 14:46)
4u.gif  Sveikos

Su garstyčiom geras dalykas. Darau ir aš antra vasara. O dar maniškiai labai mėgsta agurkus su krienais. Gardumėlis mirksiukas.gif
O paskui tik virintas vanduo?

Va apie tokį būdą išgirdau nesenai. Kadangi agurkams su krienais reikia išskabtuoti sėklas- tai būtent jose pabandžiau paraugti.
Rašei, kad darei su pomidorų padažu? Kokiu principu? Iš akies ar kažkokias proporcijas ėmei? rolleyes.gif  smile.gif

Labukas, vietoj garstyčių ėmiau pusę 0,5 l stiklainio pomidorų padažo, būtent Rokiškio ,,Vaikams"
Jau skanavau, patiko labau nei su garstyčiom, tik aštriau, gal reikėtų pamažinti acto, nes nuo padažo prisideda aštrumo.
Papildyta:
QUOTE(smilga1972 @ 2013 07 20, 12:13)
Sveikos  4u.gif . Mergaitės, gal kas žinote šviežiausią tvarką kaip perskirstomos mokamos ir nemokamos vietos aukštosiose? Ta prasme, jeigu įstoja į valstybės finansuojamą vietą, tai kada perskirstoma pagal vidurkius - po kiekvieno semestro ar po metų? Anksčiau lygtai po dviejų metų buvo perskirstymai, o kaip dabar? Jau visai susipainiojau po internetą belandžiodama  doh.gif ... Kam agurkai, o man tai stojimai šiuo metu ant bangos  doh.gif

Nežinau ar nuraminsiu, bet su perskirstymais išgrynintų sistemų matyt nėra.kalbėjau su buvusiais mokiniais tai dvi mokėsi VGTU ir du VU, jie kaip įstojo į nemokamą taip ir baigė nemokamai, o jei įstoji į mokamą, tai reikia stebuklo, kad patektum į nemokamą. Taip man pasakojo, šiemet baigė. Sūnėnas mokėsi neakivaizdžiai VGTU, iš pirmo karto egzamino nė karto neišlaikė, o kai susimoka iš antro sykio išlaikydavo, nors parašydavo tą patį. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(viga @ 2013 07 21, 18:36)
Labukas, vietoj garstyčių ėmiau pusę 0,5 l stiklainio pomidorų padažo, būtent Rokiškio ,,Vaikams"
Jau skanavau, patiko labau nei su garstyčiom, tik aštriau, gal reikėtų pamažinti acto, nes nuo padažo prisideda aštrumo.

Užsirašiau biggrin.gif Bandysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(viga @ 2013 07 21, 18:36)

Nežinau ar nuraminsiu, bet su perskirstymais išgrynintų sistemų matyt nėra.kalbėjau su buvusiais mokiniais tai dvi mokėsi VGTU ir du VU, jie kaip įstojo į nemokamą taip ir baigė nemokamai, o jei įstoji į mokamą, tai reikia stebuklo, kad patektum į nemokamą. Taip man pasakojo, šiemet baigė. Sūnėnas mokėsi neakivaizdžiai VGTU, iš pirmo karto egzamino nė karto neišlaikė, o kai susimoka iš antro sykio išlaikydavo, nors parašydavo tą patį. ax.gif

Tame ir esmė, kad tie, kurie anksčiau įstojo, mokosi pagal vienokią tvarką, o naujai įstojusiems kažkaip kitaip g.gif Radau, kad kiekvienas universitetas nusistato savo tvarką ax.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Vasaros aostogos jau baiginėjasi. Bet aš turiu ir kitų neramumų.
Gal kas turit pažįstamą teisinnką konsultacijai Kaune - dėl buto man reikia.
Atsakyti
Zuzanėle, neturiu schmoll.gif
O aš su ligoniais tebevažinėju po poliklinikas, tuo pačiu ir šalius mezgu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2013 07 25, 15:09)
O aš su ligoniais tebevažinėju po poliklinikas, tuo pačiu ir šalius mezgu  biggrin.gif

Kokius mezgi? Gal tuos garbiniuotus? wub.gif Jei taip, tai aš jau jais papuošiau puse giminės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2013 07 25, 17:09)
Zuzanėle, neturiu  schmoll.gif
O aš su ligoniais tebevažinėju po poliklinikas, tuo pačiu ir šalius mezgu  biggrin.gif

Labukas, gal rodaisi mezginiu skyrelyje su šaliais:) biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Zuzanėle, išbandžiau tavo agurkus. šeimyna jau įvertino mirksiukas.gif Šiandien uždariau dar vieną partiją.
Nepatikėsit blink.gif - jau noriu į darbą lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(kusju @ 2013 07 25, 22:31)
Nepatikėsit blink.gif - jau noriu į darbą  lotuliukas.gif .

g.gif Dar ir taip būna? Man atostogų visada pritrūksta lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(kusju @ 2013 07 25, 21:31)
Sveikos 4u.gif
Zuzanėle, išbandžiau tavo agurkus. šeimyna jau įvertino mirksiukas.gif Šiandien uždariau dar vieną partiją.

Jau spėjot ir išbandyt? Ir kaip skonis? rolleyes.gif

Į darbą ir aš jau noriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kusju @ 2013 07 25, 23:31)
Sveikos 4u.gif

Aš irgi prie tų nenormalių, kurios jau nori į darbą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 07 25, 16:06)

Ne, garbanotieji jau praeity, didelius dabar vėl pradedu  biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(studija @ 2013 07 25, 20:39)
Labukas, gal rodaisi mezginiu skyrelyje su šaliais:) biggrin.gif

Ne, nesirodau...
O į darbą dar nenoriu, dar pusę atostogų turiu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduuse: 26 liepos 2013 - 13:31