Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(tigruole @ 2013 07 03, 22:47)
Ir man sunki bus vasara verysad.gif Tik ramina tai, kad jau sutartį pasirašiau.

Va čia tai jau kažkoks garantas thumbup.gif Kai aš ėjau dirbt, tai sutartį pasirašiau tik prieš pat rugsėjį, tad galite įsivaizduoti kaip gyvenau visą vasarą unsure.gif
Atsakyti
reikia džiaugtis, kol turim darbą, vaikų kasmet mažėja, tai ateitis tikrai miglota... O kol kas ramiai atostogaukim!
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

vaikų masiškai visur mažėja, pas mus irgi ne išimtis.

kusju, kaip su CV. aš vakar šiokią tokią sukurpiau, atsispausdinau, ryt išsiųsiu.
Atsakyti
QUOTE(viga @ 2013 07 03, 21:44)
Labukas, kai turi kur eiti, tai eik kur tavo galva geriau, o man jaučiu ,kad po poros metų reikės eiti, bet nebus kur. Vaikai baigiasi, aplinkui pradinukių nors vežimu vešk doh.gif

Labukas, drinks_cheers.gif Eisim abi. Nes ir manęs laukia ta pati istorija. Tik neaišku į kur reiks eit: ar į pietus? ar vakarus? ar rytus? Nu kaip bus taip. Gyvenu šia diena ir tiek. verysad.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(arden @ 2013 07 04, 09:28)

kusju, kaip su CV. aš vakar šiokią tokią sukurpiau, atsispausdinau, ryt išsiųsiu.

Spartuolė smile.gif Aš dar neprisėdau blush2.gif blush2.gif blush2.gif O reik išsiųsti popierinį variantą? Man atrodė elektroninio gana g.gif Arba neatidžiai skaičiau blush2.gif
Vakar buvau seminare Šviesos. Apie interaktyvias llentas. Belieka pasvajoti...... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kusju @ 2013 07 04, 13:58)
Vakar buvau seminare Šviesos. Apie interaktyvias llentas. Belieka pasvajoti...... doh.gif

Sveikutės, pradinukės 4u.gif Kartais svajonės netikėtai pildosi... wub.gif Nuo rugsėjo klasėje turėsiu interaktyvią lentą. Nekantrauju išmokti su ja darbuotis. Tik nežinau nuo ko pradėti, nors kursuose irgi esu buvusi.
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2013 07 04, 14:51)
Sveikutės, pradinukės 4u.gif  Kartais svajonės netikėtai pildosi... wub.gif Nuo rugsėjo klasėje turėsiu interaktyvią lentą. Nekantrauju išmokti su ja darbuotis. Tik nežinau nuo ko pradėti, nors kursuose irgi esu buvusi.

Yuotubej yra keletas paprastų pamokėlių http://www.youtube.c...h?v=PGO1sJxnUAo. Turiu, bet man dar iki jos valdymo, tai oi kaip toli. Pasiruošti pamokms irgi užima daug laiko. Naudoju dar labai primityviai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergelė: 04 liepos 2013 - 15:41
Sveikutės 4u.gif . Blogai, kai reikia kažkur išeiti... Dar kai yra kur, arba savo noru, tai viena, o kai tavęs laukia nežinomybė, tai kažkas baisaus doh.gif . Aš tai esu tokia skysta, kad gal išprotėčiau nuo žinios, kad turiu išeiti į niekur doh.gif . Drebulė esu ir tiek doh.gif ... Tik valdžia ramina, kad iki ketvirtos klasės pabaigos galiu būti rami, nes pas mus pagal kolektyvinę sutartį taip yra ax.gif . O paskui ir vėl - bus vaikų ar nebus, gausi klasę ar reikės išeiti doh.gif ?.. Žodžiu......... Laikykitės, mergaitės 4u.gif
QUOTE(lutute1 @ 2013 07 04, 15:51)
Sveikutės, pradinukės 4u.gif  Kartais svajonės netikėtai pildosi... wub.gif Nuo rugsėjo klasėje turėsiu interaktyvią lentą. Nekantrauju išmokti su ja darbuotis. Tik nežinau nuo ko pradėti, nors kursuose irgi esu buvusi.

O man pernai žadėjo žadėjo ir taip viskas baigėsi pažadais - atėjau rugpjūtį ir radau naują lentą, bet ne išmaniąją verysad.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 04 liepos 2013 - 16:46
QUOTE(kusju @ 2013 07 04, 13:58)
Sveikos  4u.gif

Spartuolė smile.gif Aš dar neprisėdau blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  O reik išsiųsti popierinį variantą? Man atrodė elektroninio gana g.gif Arba neatidžiai skaičiau blush2.gif

aš supratau, kad reikia laišką nusiųst, nes nurodytas adresas. apie elktroninį neužsiminta. dar reikia prašymą pasirašytą ir užpildytą kartu nusiųst. iki liepos 8 d
Atsakyti
4u.gif Sveikos
QUOTE(arden @ 2013 07 04, 17:59)
aš supratau, kad reikia laišką nusiųst, nes nurodytas adresas. apie elktroninį neužsiminta. dar reikia prašymą pasirašytą ir užpildytą kartu nusiųst. iki liepos 8 d

Parašiau, atspausdinau, nunešiau ir atidaviau.
Atsakyti
QUOTE(kusju @ 2013 07 05, 19:57)
4u.gif Sveikos

Parašiau, atspausdinau, nunešiau ir atidaviau.

aš irgi šiandien išsiunčiau drinks_cheers.gif
Atsakyti
O geras, ,,Šauniosios pradinukės" antrajame forumo puslapyje. mirksiukas.gif Tai gerai, nes pas mus atostogos thumbup.gif Bet šiandien pliaupia lietus, tai sumąsčiau aplankyt visas. Visoms dar linkiu: vacation4.gif vacation1.gif tourist5.gif
Atsakyti