Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(arden @ 2013 06 26, 09:11)
yra sąrašai kas kur pateko ir esam sunumeruotos smile.gif

bandysim bendrom jėgom kaip nors CV sukurpt smile.gif

patogu naudotis
http://europass.cede...-vitae/examples
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 06 26, 15:04)
patogu naudotis
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 06 25, 20:41)
Džiaugiuosi laisvu laiku, va mano dvyliktokas anglų kalbos egzaminą išlaikė (surinko 86 taškus iš 100, konvertuota į 93 balus)  thumbup.gif . Jei bent panašiai ir kiti egzaminai bus, tai fantastika  bigsmile.gif .

džiaugsmelis drinks_cheers.gif thumbup.gif

QUOTE(klaipedike @ 2013 06 25, 22:45)
Mano didžioji iš anglų gavo  84 manau neblogai.... biggrin.gif  Kas bus toliau pažiūrėsim..... thumbup.gif

sėkmės thumbup.gif
Atsakyti
Maniškis gavo 95 iš 100. Labai labai džiaugiuosi, dabar reikia kitų laukti.
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2013 06 26, 16:59)
Maniškis gavo 95 iš 100. Labai labai džiaugiuosi, dabar reikia kitų laukti.

Labas 4u.gif . Gal gali paaiškinti taškus ir balus? Tas naujoviškas vertinimas man nesuprantamas blush2.gif . Kur ten procentai ir kur realus rezultatas doh.gif ?
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 06 26, 20:00)
Labas  4u.gif . Gal gali paaiškinti taškus ir balus? Tas naujoviškas vertinimas man nesuprantamas  blush2.gif . Kur ten procentai ir kur realus rezultatas  doh.gif ?

Manau, kad čia procentai. Kas tie balai nelabai žinau. Kadangi sūnaus kodas yra pastrigęs tai jis rezultatus gauna mokykloje. Auklėtoja sakė, kad šitas jau galutinis įvertinimas. O kas ten su kuo nelabai įsivaizduoju. Tiesiog džiaugiuosi geru rezultatu (nes nujaučiu, kad kitais nelabai džiaugsiuos ax.gif )

Klausykit, o tai rytoj kas nors dar bus PATINKA pristatyme ar aš viena ten atostogausiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivajazz: 26 birželio 2013 - 18:56
QUOTE(daivajazz @ 2013 06 26, 19:55)
Manau, kad čia procentai. Kas tie balai nelabai žinau. Kadangi sūnaus kodas yra pastrigęs tai jis rezultatus gauna mokykloje. Auklėtoja sakė, kad šitas jau galutinis įvertinimas. O kas ten su kuo nelabai įsivaizduoju. Tiesiog džiaugiuosi geru rezultatu (nes nujaučiu, kad kitais nelabai džiaugsiuos ax.gif )

Maniškio auklėtoja irgi parašė per tamo, kad jis gavo 93 balus (apie taškus nieko nesakė), tai todėl man ir kilo klausimas, nes nec.lt pasižiūrėjome ir ten visko pilna - ir taškų, ir balų doh.gif . Gerai buvo mūsų laikais - gavai pažymį ir viskas aišku mirksiukas.gif . Apie kitus egzaminus ir aš nemanau, kad girsiuosi lotuliukas.gif ...
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 06 26, 21:13)
Maniškio auklėtoja irgi parašė per tamo, kad jis gavo 93 balus (apie taškus nieko nesakė), tai todėl man ir kilo klausimas, nes nec.lt pasižiūrėjome ir ten visko pilna - ir taškų, ir balų  doh.gif . Gerai buvo mūsų laikais - gavai pažymį ir viskas aišku  mirksiukas.gif . Apie kitus egzaminus ir aš nemanau, kad girsiuosi  lotuliukas.gif ...

drinks_cheers.gif jei ką patylėsim abi lotuliukas.gif geriausiu atveju po geografijos pyptelsiu, nes ten irgi turėtų būti gerai lotuliukas.gif
o mes tai neprieinam prie rezultatų. Sūnaitėlį atpažysta bet sako, kad pasenęs kodas, o naujo nieks neduoda doh.gif tai dabar dėl visų rezultatų pėdina į mokyklą
kaip matau, rytoj viena aš ten sėdėsiu. Kokio velnio aš ten trenkiuosi net pati nežinau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivajazz: 26 birželio 2013 - 19:19
QUOTE(daivajazz @ 2013 06 26, 20:16)
drinks_cheers.gif jei ką patylėsim abi lotuliukas.gif geriausiu atveju po geografijos pyptelsiu, nes ten irgi turėtų būti gerai lotuliukas.gif
o mes tai neprieinam prie rezultatų. Sūnaitėlį atpažysta bet sako, kad pasenęs kodas, o naujo nieks neduoda doh.gif tai dabar dėl visų rezultatų pėdina į mokyklą
kaip matau, rytoj viena aš ten sėdėsiu. Kokio velnio aš ten trenkiuosi net pati nežinau doh.gif  lotuliukas.gif

Kai maniškis jungėsi prie sistemos, suvedė kodą ir slaptažodį, tai išmetė lentelę, kad pasibaigęs kodo (skaičiukai, kuriuos davė mokykloje) galiojimas ir jį reikėjo pasikeisti į savo sugalvotą. Net nemačiau, kokį jis ten sumarmalino ax.gif , kad tik nepamirštų iki kito egzamino rezultatų doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 06 26, 21:29)
Kai maniškis jungėsi prie sistemos, suvedė kodą ir slaptažodį, tai išmetė lentelę, kad pasibaigęs kodo (skaičiukai, kuriuos davė mokykloje) galiojimas ir jį reikėjo pasikeisti į savo sugalvotą. Net nemačiau, kokį jis ten sumarmalino  ax.gif , kad tik nepamirštų iki kito egzamino rezultatų  doh.gif .

Bandė ir tai daryti tai dabar iš viso meta, kad duomenys neteisingi doh.gif pavaduotoja atblokuoti sakė negali. Tiek to, dar pamins mokyklos slenkstį, juk paskutinį kartą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2013 06 26, 20:33)
Bandė ir tai daryti tai dabar iš viso meta, kad duomenys neteisingi doh.gif pavaduotoja atblokuoti sakė negali. Tiek to, dar pamins mokyklos slenkstį, juk paskutinį kartą mirksiukas.gif

Keista g.gif , jeigu net pavaduotoja negali atblokuoti, tai kažkas sistemoje yra g.gif . Na, sužino rezultatus, o kokiu būdu, tai jau ne taip svarbu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 06 26, 22:01)
Keista  g.gif , jeigu net pavaduotoja negali atblokuoti, tai kažkas sistemoje yra  g.gif . Na, sužino rezultatus, o kokiu būdu, tai jau ne taip svarbu  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif vis turi progą aplankyti mylimą mokyklą lotuliukas.gif
Atsakyti