Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Labukas, paskaičius žinučių sukilo mintys apie atestaciją. Ar kompiuterinio raštingumo kursų reikia tik pirmą kartą atestuojantis, ar ir metodininkui. Būsiu dėkinga už paaiškinimą.
Baigiau ,,Antro žingsnio" seminarus, dirbsiu nuo rudens, gal kas dirbat, norėčiau, kad pasidalintumėt įspūdžiais, kokios problemos, privalumai it t.t.
Sveika, egletus.
Atsakyti
QUOTE(viga @ 2013 06 21, 00:18)
Labukas, paskaičius žinučių sukilo mintys apie atestaciją. Ar kompiuterinio raštingumo kursų reikia tik pirmą kartą atestuojantis, ar ir metodininkui. Būsiu dėkinga už paaiškinimą.
Baigiau ,,Antro žingsnio" seminarus, dirbsiu nuo rudens, gal kas dirbat, norėčiau, kad pasidalintumėt įspūdžiais, kokios problemos, privalumai it t.t.
Sveika, egletus.

Pirmus metus dirbau su antrokais, bet 1 klasės ,,Antro žingsnio" programa (taip reikia), tai tikrai palengvėjo dirbti ir pamokų ir pertraukų metu. Pradėjo vaikai labiau savarankiškai spręsti(teigiamai) įvairias problemas. Žinoma vis kitokios kyla, tad mums dar dirbti ir dirbti ta linkme. Sėkmės dirbant - tikrai nenusivilsi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viga @ 2013 06 21, 01:18)
Sveika, egletus.

noriu paklausti,
ar programos "Antras žingsnis" ir "įveikiame kartu" - yra tokios pačio pobūdžio? kur apie tas programas galima plačiau sužinoti?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Aš jau gyvenu atostogų nuotaikom, todėl čia retai besireiškiu rolleyes.gif Esu tik skaitytoja, žiūriu kuo gyvenat. Bet, kaip matau, darbas ir vasarą yra darbas mirksiukas.gif
QUOTE(klaipedike @ 2013 06 21, 09:33)
Pirmus metus dirbau su antrokais, bet 1 klasės ,,Antro žingsnio" programa (taip reikia),  tai tikrai palengvėjo dirbti ir pamokų ir pertraukų metu. Pradėjo vaikai  labiau savarankiškai spręsti(teigiamai) įvairias problemas. Žinoma vis kitokios kyla, tad mums dar dirbti ir dirbti ta linkme. Sėkmės dirbant - tikrai nenusivilsi. 4u.gif

Kalbat apie "Antro žingsnio" programą. Aš pagal ją dirbu pirmi metai su pirmokais, bet kol kas jokio pokyčio nematau. (Galiu palygint, nes dirbt pradėjau po rudens atostogų). Bet, vaikams patinka dalyvauti pamokoje, vaidinti, patinka pačios pamokos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(klaipedike @ 2013 06 21, 11:33)
Pirmus metus dirbau su antrokais, bet 1 klasės ,,Antro žingsnio" programa (taip reikia),  tai tikrai palengvėjo dirbti ir pamokų ir pertraukų metu. Pradėjo vaikai  labiau savarankiškai spręsti(teigiamai) įvairias problemas. Žinoma vis kitokios kyla, tad mums dar dirbti ir dirbti ta linkme. Sėkmės dirbant - tikrai nenusivilsi. 4u.gif

Man kilo tokia mintis. Nei pirmo, nei antro žingsnio neturėjau ir net nežinau su kuo tai valgoma biggrin.gif , bet sprendžiu iš pasisakymų, kad čia geras dalykas. Tai pagalvojau, gal galėčiau tai daryti adaptavusi tą programą būreliui?Tad jeigu taip pavyktų, ar tą programą galima kur nors gauti? Kaip manot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(studija @ 2013 06 21, 13:47)
Man kilo tokia mintis. Nei pirmo, nei antro žingsnio neturėjau ir net nežinau su kuo tai valgoma biggrin.gif ,  bet sprendžiu iš pasisakymų, kad čia geras dalykas. Tai pagalvojau, gal galėčiau tai daryti adaptavusi tą programą būreliui?Tad jeigu taip pavyktų, ar tą programą galima kur nors gauti? Kaip manot? 4u.gif

Leidžiama dirbti tik išklausius kursus. Medžiagą gauni ir kas metai , jei pasirašai toliau sutartį tą atiduodi ir gauni sekančiai klasei. Skanuoti ar šeip platinti griežtai draudžiama. verysad.gif
Tad nieko padėti negaliu g.gif
Atsakyti
Apie "Antrą žingsnį" galima trumpai čia pasiskaityti http://www.pvc.lt/second-step2
Apie "Įveikime kartu" http://www.vaikolabui.lt/?page_id=252

"Antro žingsnio" medžiagos kopijuoti negalima, panašesnė gal "Obuolio draugai" į ją nei "Įveikime kartu".

"Įveikime kartu" autoriai lietuviai. Joje dar apie žalingus įpročius buvo kalbama.

Studija,
dėl būrelio, tai yra kitokios medžiagos, visa knygelė, jei tvarkydama rasiu, parašysiu tikslų pavadinimą. Bet ten yra šiek tiek panašumų.
Atsakyti
Kalbant apie programas, tai nugirdau kažkur, kad ruošiama programa LIONS QUEST ir pradinukams. Dabar ji nuo 5 klases. Gal ką konkrečiau kas žinot g.gif
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2013 06 21, 17:47)
Apie "Antrą žingsnį" galima trumpai čia pasiskaityti http://www.pvc.lt/second-step2
Apie "Įveikime kartu" http://www.vaikolabui.lt/?page_id=252

"Antro žingsnio" medžiagos kopijuoti negalima, panašesnė gal "Obuolio draugai" į ją nei "Įveikime kartu".

"Įveikime kartu"  autoriai lietuviai. Joje dar apie žalingus įpročius buvo kalbama.

Studija,
dėl būrelio, tai yra kitokios medžiagos, visa knygelė, jei tvarkydama rasiu, parašysiu tikslų pavadinimą. Bet ten yra šiek tiek panašumų.

Ačiū, lauksiu, nežinojau, kad čia taip griežtai viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2013 06 21, 15:32)
Kalbant apie programas, tai nugirdau kažkur, kad ruošiama programa LIONS QUEST ir pradinukams.

Įdomu ir man.
O kaip Olweus irgi yra pradinukams?
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2013 06 21, 20:10)
Įdomu ir man.
O kaip Olweus irgi yra pradinukams?

Yra, bet man kažkaip skystai atrodo mirksiukas.gif antras žingsnis man platesnis ir vaikams įdomesnis. O ir mokytojai daug medžiagos pateikta, nereikia kažko ieškoti.
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2013 06 20, 19:59)
ECDL visus laikiau, kainos nepamenu, apmokėjo.
Žiūrėk, ką radau. Gal tiks.

Registruojame įvairių dalykų, pradinio, ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo mokytojus ir kt., turinčius pradinių kompiuterinio raštingumo įgūdžių, į kursus „Kompiuterinis raštingumas pagal „Pedagogų kompiuterinio raštingumo standarto“ technologinę dalį“ (nuotoliniu būdu).

El.p.: informacinis@kpkc.lt arba tel. 32 42 11.

Kursai vyks surinkus dalyvių grupę. Apie datą ir laiką informuosime.

http://www.kpkc.lt/v.../renginiai.html

Oi kaip dėkui 4u.gif Net nežinojau, kad toks puslapis yra 4u.gif Ir koks seminarų pasirinkimas..., sakyčiau, kur kas įvairesnis nei tai, kas vyksta Vilniuje blink.gif

Gal kas dalyvavo praėjusiais metais "Obuolio drauguose" ir gali įspūdžius parašyt? Šiemet su trečiokais išbandysiu, tai įdomu, ar jie ne per dideli... g.gif
Atsakyti